Nasze Miśki - moje CA0...
rafq - 16-09-2008, 12:43
Podpiszę się pod Jogurtem, skoro pasowałeś przód to przydałoby się ustawić lampy Paweła robił to niedawno u siebie i świeciły mu w asfalt, nie dało się jechać praktycznie. Przed trasą na zlot oczywiście zostało wszystko ustawione
londolut - 16-09-2008, 13:28
rafq napisał/a: | przydałoby się ustawić lampy | Wiem, wiem, wiem tylko jakoś nie mam weny do tego Za niedługo przegląd więc trzeba będzie to zrobić, żeby nie było.
londolut - 18-09-2008, 06:15
Cholerny świat i cholerni ludzi - dziś z rana oglądnąłem sobie niezłą wgniotę od kamienia na masce mojego Colcika Dwie poważniejsze wgnoity z tego jedna ma odprysk aż do podkładu Czy serio tak jest, że ludzie zazdroszczą komuś, kto dba o samochód i robią mu krzywdę?
Matejko - 18-09-2008, 06:51
a nie jezdzisz przypadkiem za blisko aut przed toba ?? i cos spadlo badz wylecialo spod kol ??
londolut - 18-09-2008, 07:10
Nie, na pewno nie. Wczoraj wieczorem tego nie było a dziś pierwsze co to przykuło to moją uwagę. Poza tym to nie jest na skraju maski a raczej bliżej środka
londolut - 19-09-2008, 06:17
Wczoraj przy 110223km wymieniłem filtry:
- olejny
- powietrzny
- paliwowy
Colciunio dostał też 4l. świeżego Mobila Super S, stary olej po docierce i tripie 1000km do Grudziądza i z powrotem nieźle dostał w kość. Kłopoty z obrotami ustąpiły okazało się, że 1 przewód od podciśnienia wisiał sobie jak gdyby nigdy nic i bruździł mi w silniku.
Jak się trochę poprawi z pogodą to muszę ustawić lampy (świecą za wysoko, co nie Jogurt ) i zlokalizować miejsce w którym woda dostaje się do bagażnika. Badanie techniczne na dniach i nie chcę żadnych szopek
misjonarz. - 20-09-2008, 10:40
londolut napisał/a: | Czy serio tak jest, że ludzie zazdroszczą komuś, kto dba o samochód i robią mu krzywdę? |
takie przypadki są częste, ale również często się zdarza nieuwaga i olewanie auta obok na parkingu, szczególnie gdy podjeżdża ktoś rzępem lub rozpadówą i ma gdzieś auta stojące obok.
widzę Tomek że po tych wszystkich operacjach i dopieszczaniu Colcik zyska parę dodatkowych kucy
u mnie kompletny rozrząd czeka na wymianę już dłuższy czas w końcu będę musiał się za niego zabrać
londolut - 20-09-2008, 11:24
Rysiek, chyba nie ma co liczyć na dodatkowe kucyki
misjonarz. napisał/a: | u mnie kompletny rozrząd czeka na wymianę już dłuższy czas | Bierz się za to szybko bo będzie płacz. Serek i Cezar już remontują silnik po strzale paska więc nie chciał bym, żebyś był kolejną osobą
londolut - 20-09-2008, 15:32
Szybkie przeparkowanie Colta...
... no i są - dwie najlepsze dupki na świecie
Wiem, ze brudas ale przy EVO to wszystko jest fotogeniczne
Owczar - 25-09-2008, 14:54
Londolut przeczytałem część historii Twojego Colcika i tak sobie myślę, że szkoda, że nie prowadziłem takiej kroniki na bieżąco dla mojego Lancerka
Chyba każdy posiadacz mitsu (no może raczej fan marki) reaguje podobnie na uszkodzenia swojego cuda
Jak mi kiedyś na parkingu pod akademikiem ktoś wgiął tylną klapę starym Żukiem to przez tydzień struty chodziłem Prowadziłem dochodzenie, co, gdzie i jak. Tylko, że jak ustaliłem kto to zrobił, to niestety nie mogłem nic zrobić
Jak moja Ukochana zarysowała tylny błotnik rurką od namiotu to cały dzień się do niej nie odzywałem.. Już myślałem, że tylko ja jestem "inny"
Dobrze wiedzieć, że to norma wśród posiadaczy trzech diamentów :]
Tak w ogóle to świetny Colcik
Jak rodzice mojej dziewczyny chcieli jej kupić auto to polecałem jej właśnie Colcika, ale ona się nie zna i nie chciała Kobiety...
Pozdrawiam
rosomak1983 - 25-09-2008, 15:32
misjonarz. napisał/a: | czeka na wymianę już dłuższy czas w końcu będę musiał się za niego zabrać | nie ma na co czekac....
londolut napisał/a: | Szybkie przeparkowanie Colta... |
z całym szacunkiem ale unikajmy kryptoreklamy....
londolut napisał/a: | ... no i są - dwie najlepsze dupki na świecie |
hehe tu mam swoja teorie dla mnie 2 dwie najlepsze dupki to mojego lancerka i mojej dziewczyny
londolut - 25-09-2008, 15:39
Owczar napisał/a: | tydzień struty chodziłem | Ja też... Owczar napisał/a: | Prowadziłem dochodzenie | ... i tutaj.
Owczar napisał/a: | Już myślałem, że tylko ja jestem "inny" | No way Tutaj chyba wszyscy dali by się pokroić za swoje wozy
Owczar napisał/a: | ona się nie zna i nie chciała Kobiety... | Bo nie jechała. Moja Aga też mówiła "taki brzydki kolor, w ogóle co to jest Colt?" A teraz to sama mi mówi żebym ją nauczył Colcikiem jeździć, a tu dojpa panie
rosomak1983 napisał/a: | z całym szacunkiem ale unikajmy kryptoreklamy.... | Co ty myślisz, że ja tam pracuję?! Pfff w życiu, no chyba, że jako właściciel takiego obozu pracy.
rosomak1983 napisał/a: | dwie najlepsze dupki to moje lancerka | Dla mnie Lancer spoko samochód ale design tyłu trochę smutny. rosomak1983 napisał/a: | i mojej dziewczyny | Nie wnikam
rosomak1983 - 25-09-2008, 15:53
londolut napisał/a: | Co ty myślisz, że ja tam pracuję?! Pfff w życiu, no chyba, że jako właściciel takiego obozu pracy. |
wcale tak nie mysle ale mimo woli zareklamowałes , sam obraz potrafii działac na podswiadomosc.... Pomysl nad tym.
Cytat: | Dla mnie Lancer spoko samochód ale design tyłu trochę smutny. | dupka lancelota bez lotki straszana ale wystarczy ja dorzucic i klasa!!!!
londolut - 25-09-2008, 16:28
rosomak1983 napisał/a: | wcale tak nie mysle ale mimo woli zareklamowałes , sam obraz potrafii działac na podswiadomosc.... Pomysl nad tym. |
Anonymous - 25-09-2008, 17:44
londolut napisał/a: | , a tu dojpa panie
|
Haha Prawidłowo ! Na jazde Coltem trzeba sobie zasłużyć
|
|
|