To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - moje CA0...

rafq - 16-09-2008, 12:43

Podpiszę się pod Jogurtem, skoro pasowałeś przód to przydałoby się ustawić lampy :) Paweła robił to niedawno u siebie i świeciły mu w asfalt, nie dało się jechać praktycznie. Przed trasą na zlot oczywiście zostało wszystko ustawione :)
londolut - 16-09-2008, 13:28

rafq napisał/a:
przydałoby się ustawić lampy
Wiem, wiem, wiem tylko jakoś nie mam weny do tego :? Za niedługo przegląd więc trzeba będzie to zrobić, żeby nie było.
londolut - 18-09-2008, 06:15

Cholerny świat i cholerni ludzi :evil: :evil: - dziś z rana oglądnąłem sobie niezłą wgniotę od kamienia na masce mojego Colcika :( Dwie poważniejsze wgnoity z tego jedna ma odprysk aż do podkładu :x Czy serio tak jest, że ludzie zazdroszczą komuś, kto dba o samochód i robią mu krzywdę? :( :( :(
Matejko - 18-09-2008, 06:51

a nie jezdzisz przypadkiem za blisko aut przed toba ?? i cos spadlo badz wylecialo spod kol ??
londolut - 18-09-2008, 07:10

Nie, na pewno nie. Wczoraj wieczorem tego nie było a dziś pierwsze co to przykuło to moją uwagę. Poza tym to nie jest na skraju maski a raczej bliżej środka :(
londolut - 19-09-2008, 06:17

Wczoraj przy 110223km wymieniłem filtry:
- olejny
- powietrzny
- paliwowy
Colciunio dostał też 4l. świeżego Mobila Super S, stary olej po docierce i tripie 1000km do Grudziądza i z powrotem nieźle dostał w kość. Kłopoty z obrotami ustąpiły okazało się, że 1 przewód od podciśnienia wisiał sobie jak gdyby nigdy nic i bruździł mi w silniku.
Jak się trochę poprawi z pogodą to muszę ustawić lampy (świecą za wysoko, co nie Jogurt ;) ) i zlokalizować miejsce w którym woda dostaje się do bagażnika. Badanie techniczne na dniach i nie chcę żadnych szopek :)

misjonarz. - 20-09-2008, 10:40

londolut napisał/a:
Czy serio tak jest, że ludzie zazdroszczą komuś, kto dba o samochód i robią mu krzywdę?

takie przypadki są częste, ale również często się zdarza nieuwaga i olewanie auta obok na parkingu, szczególnie gdy podjeżdża ktoś rzępem lub rozpadówą i ma gdzieś auta stojące obok.
widzę Tomek że po tych wszystkich operacjach i dopieszczaniu Colcik zyska parę dodatkowych kucy :D
u mnie kompletny rozrząd czeka na wymianę już dłuższy czas :( w końcu będę musiał się za niego zabrać

londolut - 20-09-2008, 11:24

Rysiek, chyba nie ma co liczyć na dodatkowe kucyki ;)
misjonarz. napisał/a:
u mnie kompletny rozrząd czeka na wymianę już dłuższy czas
Bierz się za to szybko bo będzie płacz. Serek i Cezar już remontują silnik po strzale paska więc nie chciał bym, żebyś był kolejną osobą ;)
londolut - 20-09-2008, 15:32

Szybkie przeparkowanie Colta...

... no i są - dwie najlepsze dupki na świecie :mrgreen:

Wiem, ze brudas ale przy EVO to wszystko jest fotogeniczne ;)

Owczar - 25-09-2008, 14:54

Londolut przeczytałem część historii Twojego Colcika i tak sobie myślę, że szkoda, że nie prowadziłem takiej kroniki na bieżąco dla mojego Lancerka :wink:
Chyba każdy posiadacz mitsu (no może raczej fan marki) reaguje podobnie na uszkodzenia swojego cuda :)
Jak mi kiedyś na parkingu pod akademikiem ktoś wgiął tylną klapę starym Żukiem to przez tydzień struty chodziłem :evil: Prowadziłem dochodzenie, co, gdzie i jak. Tylko, że jak ustaliłem kto to zrobił, to niestety nie mogłem nic zrobić :(
Jak moja Ukochana zarysowała tylny błotnik rurką od namiotu to cały dzień się do niej nie odzywałem.. Już myślałem, że tylko ja jestem "inny" :D
Dobrze wiedzieć, że to norma wśród posiadaczy trzech diamentów :]
Tak w ogóle to świetny Colcik :)
Jak rodzice mojej dziewczyny chcieli jej kupić auto to polecałem jej właśnie Colcika, ale ona się nie zna i nie chciała :P Kobiety...

Pozdrawiam

rosomak1983 - 25-09-2008, 15:32

misjonarz. napisał/a:
czeka na wymianę już dłuższy czas :( w końcu będę musiał się za niego zabrać
nie ma na co czekac....
londolut napisał/a:
Szybkie przeparkowanie Colta...

z całym szacunkiem ale unikajmy kryptoreklamy.... :roll:
londolut napisał/a:
... no i są - dwie najlepsze dupki na świecie :mrgreen:

hehe tu mam swoja teorie dla mnie 2 dwie najlepsze dupki to mojego lancerka i mojej dziewczyny :twisted: :twisted: :twisted:

londolut - 25-09-2008, 15:39

Owczar napisał/a:
tydzień struty chodziłem
Ja też...
Owczar napisał/a:
Prowadziłem dochodzenie
... i tutaj.
Owczar napisał/a:
Już myślałem, że tylko ja jestem "inny" :D
No way ;) Tutaj chyba wszyscy dali by się pokroić za swoje wozy ;)
Owczar napisał/a:
ona się nie zna i nie chciała :P Kobiety...
Bo nie jechała. Moja Aga też mówiła "taki brzydki kolor, w ogóle co to jest Colt?" A teraz to sama mi mówi żebym ją nauczył Colcikiem jeździć, a tu dojpa panie ;)

rosomak1983 napisał/a:
z całym szacunkiem ale unikajmy kryptoreklamy.... :roll:
Co ty myślisz, że ja tam pracuję?! Pfff w życiu, no chyba, że jako właściciel takiego obozu pracy.

rosomak1983 napisał/a:
dwie najlepsze dupki to moje lancerka
Dla mnie Lancer spoko samochód ale design tyłu trochę smutny.
rosomak1983 napisał/a:
i mojej dziewczyny :twisted:
Nie wnikam :lol:
rosomak1983 - 25-09-2008, 15:53

londolut napisał/a:
Co ty myślisz, że ja tam pracuję?! Pfff w życiu, no chyba, że jako właściciel takiego obozu pracy.

wcale tak nie mysle ale mimo woli zareklamowałes , sam obraz potrafii działac na podswiadomosc.... Pomysl nad tym.
Cytat:
Dla mnie Lancer spoko samochód ale design tyłu trochę smutny.
dupka lancelota bez lotki straszana ale wystarczy ja dorzucic i klasa!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
londolut - 25-09-2008, 16:28

rosomak1983 napisał/a:
wcale tak nie mysle ale mimo woli zareklamowałes , sam obraz potrafii działac na podswiadomosc.... Pomysl nad tym.
:roll: :roll: :lol:
Anonymous - 25-09-2008, 17:44

londolut napisał/a:
, a tu dojpa panie ;)

Haha :mrgreen: Prawidłowo ! Na jazde Coltem trzeba sobie zasłużyć :mrgreen: