To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Carisme! - Czy warto się zainteresować?

Anonymous - 02-04-2008, 11:29

orzech napisał/a:
Morfi, Jezeli piszesz na moj temat to nie mijaj sie z prawda bo vin.XMCLND.......... swiadcza ze CARI jest z niemiec a nie krajowa (BAS-u nie posiada) i co Ty na to . A tak wracajac do Ciebie przekroczyles juz 10 tys.obrotow silnika na postoju jezeli nie to sprobuj masz teraz swoja CARUSIE??????????????????

orzech mijasz się z prawda w numerze nadwozia nie ma powiedziane, że auto produkowane jest na Niemcy Polske, czy Skandynawię, zreszta jest osobny temat na ten temat czyli co oznaczaję poszczególne litery w nr nadwozia.
Pozdrówka

Anonymous - 02-04-2008, 11:54

JackD, wiec sobie dobrze poczytaj i badz pewien zanim napiszesz.
Morfi - 02-04-2008, 11:58

orzech, Ciekawe dlaczego, do tej pory nie sprzedałes auta a ogłoszenie wisiało ponad miesiac.
W ogłoszeniu było napsiane krajowa, szkoda, że juz tego nie sprawdzimy.

Tomashi - 02-04-2008, 12:42

mi6o napisał/a:
Martwi mnie trochę różny odcień czerni kierownicy i poduszki. Czy to jet normalne?

Temat wychodzi w co drugim poście odnośnie kupna Carismy :wink:
Kierownica jest z innego materialu (miekka), a zaślepka poduszki również, stąd inne odcienie. Widziałem już kilkanaście Carism i wszystkie mają tak samo. Tak ma być i basta :)

Morfi - 02-04-2008, 12:45

Tomashi, zgadzam sie. :) i kierownica w Cari szybko sie ściera :)
Anonymous - 02-04-2008, 12:55

t_a_s napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4832623

Jestem zainteresowaną tą, tym bardziej, że ma udokumentowany przebieg, cena myślę, że jest do "przełknięcia" :) Prezentuje się całkiem nieźle.

Moze sie myle, ale "na oko" koncowka wydechu ciut za bardzo wystaje do tylu... Przynajmniej w porownaniu do mojej Cari...

Juiceman - 02-04-2008, 13:26

tekki326 napisał/a:

Moze sie myle, ale "na oko" koncowka wydechu ciut za bardzo wystaje do tylu... Przynajmniej w porownaniu do mojej Cari...

A powiedz mi jak ma mniej wystawać jak jest zmieniona końcówka ;)

Anonymous - 02-04-2008, 14:57

orzech napisał/a:
JackD, wiec sobie dobrze poczytaj i badz pewien zanim napiszesz.

no to mnie zastrzeliłeś... sprowadziłem auto z Niemiec kilka dni temu, zdradź słodka tajemnicę, która literka VIN świadczy o kraju przeznaczenia ???
Pozdr.

Juiceman - 02-04-2008, 16:06

Wy to macie problemy i proszę nie robić OT
Obrazek

Tyle w tym temacie.

Anonymous - 02-04-2008, 16:09

Juiceman napisał/a:
tekki326 napisał/a:

A powiedz mi jak ma mniej wystawać jak jest zmieniona końcówka ;)

Tak wlasnie tez kolor i ksztalt troche nie pasowal... :roll:

A zmieniana jako "tuning" czy po jakims wypadku/urwaniu? Bo mi sie bardziej podoba oryginal... :|

Juiceman - 02-04-2008, 16:13

Raczej "tuning", niektórzy lubią wyjechać w trasę i przez 3 godziny delektować się "buczeniem/bulgotaniem/"pierdzeniem" tłumika;)

Tu strzelam, iż bulgocze tylko na luzie heh;)) Właściciel, który to montował pewnie do starszych roczników nie należy :D

t_a_s - 02-04-2008, 16:18

tekki326, podobno przerdzewiał i 2 lata temu właściciel go wymienił.
Anonymous - 02-04-2008, 18:08

Juiceman dzięki
t_a_s, jeżeli przebieg jest do sprawdzenia wg jakis dokumentów i na 1 rzut oka /wg zdjęc/ nie widac poważniejszych uszkodzeń to kasa do reki i jechać oglądać, negocjować i wracaj autem do domu. Oczywiście bez napalania się.
Albo inaczej zadzwoń do sprzedającego gdzie serwisował samochód, /jeżeli mu to nie przeszkadza/ i podjeźcie do sevisu stwierdić historię tego pojazdu wg dokumentów servisowych, jezli będzie na to zgoda własciciela pojazdu to już pół sukcesu..
Ja w 7 przypadkach na zaproponowany powyższy układ nie otrzymałem ani jednej zgody... ba nawet nie chcieli podjecha do najbliższego ASO, żeby wpiąc do kompa i wjechaać na podnośnik....
Pozdrawiam

t_a_s - 02-04-2008, 18:53

JackD, ja nie miałam przypadku, żeby ktoś mi się nie zgodził na podjechanie do warsztatu, zawsze była zgoda i nie było problemu z tym, swoją drogą, że niekiedy nie było po co jechać, jak się widziało stan samochodu.
Juiceman - 02-04-2008, 18:54

t_a_s jak coś to GDI koło wrocka wygląda ciekawie i cena niższa ;)