Nasze Miśki - projekt lancer
Anonymous - 17-11-2008, 15:27
parę fotek w dzień pstrykniętych amatorską ręką, udało mi się trochę uchwycić efekt przechodzenia od czarnego w niebieski - zależne od padania słońca.... całe auto przez to stanie było troche przykurzone dlatego opłukałem go tylko na myjce i pstrykałem na szybko póki słońce było przy okazji okazało sie że strasznie widać jaki kolwiek pył czy niedomycie na tym kolorze...
ps.wiem wiem, na dachu nie ma jeszcze listwy
z nowinek to dziś załatwione OC, i przegląd jeszcze tylko AC ale to po ocenie rzeczoznawcy...
londolut - 17-11-2008, 16:05
Derpin, na glebę z nim, atrapę IC założyć i zatroszcz się o wydech tego kształtu. Dużo bardziej będzie pasował. Oczywiście bez niebieskich rur.
Całokształt fajniusi
Matejko - 17-11-2008, 16:19
Derpin napisał/a: | przy okazji okazało sie że strasznie widać jaki kolwiek pył czy niedomycie na tym kolorze |
na kazdym ciemnym widac
ogolnie no to granatowy
rosomak1983 - 17-11-2008, 16:21
Jeszcze szersze koła bo na tych wyglada troszke biednie....Co do reszty jestem pełen uznania...
Aha nie zapomnij o emblemacie mitsu na atrape!!!
stary alfer - 17-11-2008, 16:24
rosomak1983 napisał/a: | eszcze szersze koła bo na tych wyglada troszke biednie... |
To są zimówki 195 jeśli dobrze pamiętam.
rosomak1983 napisał/a: | Aha nie zapomnij o emblemacie mitsu na atrape!!! |
Ma w planach
eremita - 17-11-2008, 16:38
gleba plus alus i bedzie nr!
pawela - 18-11-2008, 10:56
eremita napisał/a: | gleba plus alus i bedzie nr1 |
Popieram!
rafq - 18-11-2008, 11:43
Jeśli gleba to wg mnie niewielka, jak za dużo pójdzie w dół to utraci na zadziorności
Anonymous - 18-11-2008, 12:37
JESTEM ZAŁAMANY
pojechałem przed chwilą zrobić geometrię, i uparłem się jeszcze żeby gościu na stacji diagnostycznej ustawił mi światła (bo wspominałem mu o tym na wjeździe ale po geometrii zapomniał i kazał wyjeżdżać, więc przypomniałem) ...
gości mówi do mnie żebym otworzył maskę bo on nie wie jak te zaczepy (zapinki) odpiąć...
wszystko ustawiliśmy, zamknełem maskę no i pojechałem....
ujechałem może z kilometr miałem z 50 na liczniku i nagle maskę podwiało do góry..
okazało się, że w pośpiechu nie zapiełem zapinek, ile to ja sie nak#$*iłem na swoją głupote .....
uszkodzenia:
maska połamana - nie wiem czy da sie uratować,
wgnieciony dach - lakierka załatwi sprawe
szyba do wymiany...
czyli popłynełem ok tysiąca złoty... ;/
i po co upierałem sie żeby ustawił mi te światła....
ehh misiaki nawet nie wiecie jaki to ból... świeżo odebrane autko... nawet tydzień nim nie pojeździłem... ;/ ehhhh
pawela - 18-11-2008, 12:41
Cytat: |
ehh misiaki nawet nie wiecie jaki to ból... świeżo odebrane autko... nawet tydzień nim nie pojeździłem... ;/ ehhhh |
wiecie, po niecałym tygodniu mój Colt stoi już 4-ty dzień...
Derpin, pech to mało powiedziane....
londolut - 18-11-2008, 12:45
Ale kupa Będzie dobrze Derpin, pewnie popłyniesz mniej.
Anonymous - 18-11-2008, 13:48
NA FORUM NIE UŻYWAMY WULGARYZMÓWale niefart b .dobrze wiem jak sie czujesz :/ ale dasz rady stary!!!
jeszcze nie jedna przygoda przed Toba Głowa do góry
rosomak1983 - 18-11-2008, 13:57
Derpin, glowa do gory wszystko sie odrobi...
Anonymous - 18-11-2008, 13:57
hmm moze mnie poniosło ale moze jakos pomozemy ci np ingerujac w koszty, widac ze duzo serducha w to autko włożyłes i to sie ceni.Kazda złotów tu gra dużą role nie ?:)
mouseman - 18-11-2008, 14:04
Głowa do góry. Jak by nie patrzeć to taka rajdowa przygoda
|
|
|