To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - o znaczkach i galantach :)

kochajj - 16-09-2010, 21:07

No to zapraszam Panią na sesje z moim Legnumem 8)
biały to bedzie pasował do stroju z pierwszej fotki...

Anonymous - 16-09-2010, 22:52

kochajj napisał/a:

Po co ma targać kilkaset kilometrów na sesję z białym Legnumem, jeżeli niebawem sama będzie się takim wozić? ;)

pawliku - 16-09-2010, 22:56

po co ma jechać do wrocławia jak w zabrzu też jest bialutki jak snieg legnum ;) :D

a jak chcesz białego to sobie go przemaluj w photoshopie :D

Juiceman - 16-09-2010, 23:03

Ale takiego offroooouuuuda jak ja mam to na u Was nie ma :D :P :P
salater - 16-09-2010, 23:09

enanthate napisał/a:
kochajj napisał/a:

Po co ma targać kilkaset kilometrów na sesję z białym Legnumem, jeżeli niebawem sama będzie się takim wozić? ;)

czekam na fotki tego białego !!! ciekaw jestem czy ładniejszy od białej strzały z Wroc będzie ??

śmiem wątpić :) !!!!!
ale ..."aczkolwiek mogę się mylić..." jak mawiał jeden pan !!!!

Anonymous - 16-09-2010, 23:17

salater napisał/a:
ciekaw jestem czy ładniejszy od białej strzały z Wroc będzie ??

Kto kupuje Legnuma VR-4 dla... wyglądu :!: :?:

salater - 16-09-2010, 23:20

miałem na myśli ładne wnętrze, czyli duszę auta która znajduję się kilka centów pod maską :)
Anonymous - 16-09-2010, 23:26

salater napisał/a:
miałem na myśli ładne wnętrze, czyli duszę auta która znajduję się kilka centów pod maską :)

I my tutaj rozmawiamy na temat sesji zdjęciowej :?: :shock: :shock: :shock:

kochajj - 17-09-2010, 20:57

enanthate napisał/a:
kochajj napisał/a:

z całym szacunkiem wątpie.... :mrgreen:

Anonymous - 17-09-2010, 21:20

kochajj, z całym szacunkiem, ale nie widzę tutaj nic nadzwyczajnego prócz mocno przesadzonych "malunków" pod maską... mówimy tutaj o zdjęciach, a nie o wyścigach na 1/4 mili ;)
kochajj - 17-09-2010, 21:34

pomalowany jest tylko kolektor z tego co wiem... czy czegoś nie widze???... co do mocno przesadzonych malunków ahmm... jak to mówią czasem coś tam ściska, ale cóż... :wink:
polski naród tak niestety ma... a opinie są jak dziurki w pupie...
a tak na marginesie to bez stresu... legnum co najmniej przez 7-9 miesięcy nie bedzie sie nadawał do jakiejkolwiek sesji... :?
enanthate napisał/a:
kochajj, z całym szacunkiem, ale nie widzę tutaj nic nadzwyczajnego prócz mocno przesadzonych "malunków" pod maską... mówimy tutaj o zdjęciach, a nie o wyścigach na 1/4 mili ;)

bo niestety w motoryzacji jest tak że co by widzieć trzeba się niestety znać... :wink:
jak bym słyszał moją żonę... :wink: :?

Anonymous - 17-09-2010, 22:00

kochajj napisał/a:
pomalowany jest tylko kolektor z tego co wiem... czy czegoś nie widze???... co do mocno przesadzonych malunków ahmm...

Za dużo czerwieni i niebieskiego. ;-)

Cytat:
jak to mówią czasem żal pupę ściska, ale cóż... :wink:
polski naród tak niestety ma...

Masz zbyt wysokie mniemanie o sobie. Mimo to do życia potrzebujesz zachwalania oraz posiadania rzeczy pożądanej przez innych. Reagujesz negatywnymi emocjami gdy znajduje się osoba, której Twój skarb nie rusza. Dostałeś odmowę - już się pojawiają pretensje. Legnum nie jest niczym nadzwyczajnym. Ja na przykład kupuję VR-4 do normalnego miejskiego użytkowania, bo mam taki kaprys i tyle. :)

Cytat:
enanthate napisał/a:

bo niestety w motoryzacji jest tak że co by widzieć trzeba się niestety znać...
jak bym słyszał moją żonę...

A widzisz... i znowu emocje wzięły górę. ;) Dobrze widzę co masz pod maską i docenię to dopiero gdy pochwalisz się wykresem z hamowni, lecz temat jest zupełnie o czymś innym. Zaproponowałeś sesję zdjęciową z Twoim Legnumem VR-4. OK, niech będzie, lecz powiedz mi, który fotograf będzie się skupiał na poszczególnych fantach pod maską Twojego samochodu? Tak jak napisałem wcześniej - przesyt kolorów czerwonego i niebieskiego działa wręcz in minus. Tak naprawdę to złote lub srebrne wstawki pod maską dopiero mogłyby wywołać jakiś inny efekt. ;-)

... a dla większości oglądających to i tak jest sesja z Galantem ;-)

Nie bierz tej wiadomości za bardzo do siebie. Nie znam Cię. Jestem neutralnie do Ciebie nastawiony - mam nadzieję, że jest to jasne.

Dla mnie EOT. ;)

kochajj - 17-09-2010, 23:17

Cytat:
[quote="enanthate"]
kochajj napisał/a:
pomalowany jest tylko kolektor z tego co wiem... czy czegoś nie widze???... co do mocno przesadzonych malunków ahmm...

cytując motto Huberta " opinie są jak dziury w dupie" a kolory silikonów tylko trzy :mrgreen:

Cytat:
Cytat:

Masz zbyt wysokie mniemanie o sobie.

co jest akurat zaletą... dziękuję :mrgreen:

Cytat:
Mimo to do życia potrzebujesz zachwalania oraz posiadania rzeczy pożądanej przez innych

Tak się składa że to jedno z najmniej porządanych aut przez innych jakie mogłem sobie sprawić... gdybym chciał auto porządane przez innych to jezdził bym GTR'em lub czym podobnym co nie jest i nie było problemem.

Cytat:
. Reagujesz negatywnymi emocjami gdy znajduje się osoba, której Twój skarb nie rusza. Dostałeś odmowę - już się pojawiają pretensje. Legnum nie jest niczym nadzwyczajnym.

Nie jest i nigdy nie był skarbem, a wiesz mi że opinie negatywne też się zdażają ale czytaj motto :mrgreen:

Cytat:
Ja na przykład kupuję VR-4 do normalnego miejskiego użytkowania, bo mam taki kaprys i tyle. :)

a ja kupuje sobie nowe RS6 bo też mam taki kaprys... skoro już się chwalimy :mrgreen:

Cytat:
Dobrze widzę co masz pod maską i docenię to dopiero gdy pochwalisz się wykresem z hamowni, lecz temat jest zupełnie o czymś innym. Zaproponowałeś sesję zdjęciową z Twoim Legnumem VR-4.

oczywiście to był żart bo jak pisałem wcześniej auto na dzisiaj mało fotogeniczne :p

Cytat:

... a dla większości oglądających to i tak jest sesja z Galantem ;-)

i to jest najfajniejsze :p

Cytat:
Nie bierz tej wiadomości za bardzo do siebie. Nie znam Cię. Jestem neutralnie do Ciebie nastawiony - mam nadzieję, że jest to jasne.

Luzik 8)

Trevor-Trevster - 18-09-2010, 21:12

Fajny temat, sklejam te akcję!
[quote="kochajj"]
Cytat:
enanthate napisał/a:
kochajj napisał/a:

cytując motto Huberta " opinie są jak dziury w dupie" a kolory silikonów tylko trzy :mrgreen:

Cytat:
Cytat:

Masz zbyt wysokie mniemanie o sobie.

co jest akurat zaletą... dziękuję :mrgreen:
...

Dobre, "zaletą" to ci dopiero ironia ;)
Jak z tym
Cytat:
Auto: VR-4 EC5W 2002r.
, a lista znanych LHD na stronie PLPyntoma: vin w seri 03xxxxx i remark rok produkcji 1999/accident/illegal :twisted:
pawliku - 18-09-2010, 22:45

kochajj napisał/a:
enanthate napisał/a:
kochajj napisał/a:

z całym szacunkiem wątpie.... :mrgreen:

poza tym wszyscy wiemy najszybsze vr4 jest sylwka i to ono jest najmłodsze w Polsce z vr4 :wink: