To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - ogłaszam, że mimo wszystko postaram się być...

Efa! - 09-10-2010, 13:18

Hubeeert napisał/a:
Efa! napisał/a:
zdjęcia nie dam
Tak jak tego w bikini? :P

Tak wiem. Facet to świnia :D

No to było bikini - przyzwoita sprawa :)

kordiank2 napisał/a:
Efa! napisał/a:
A, Kordian, chciałam się pochwalic, że mam też fajne szwy. Nawet ich nie widać...

a szkoda, chłopaki lubią porządne blizny. Wiadomo wtedy, że maksymalnie mocna dziewczyna... :P ech, pooglądałbym jakieś fajne szwy, bo swoje, to mogę tylko przez dwa lusterka, albo na fotkach, a to nie to samo co w realu... no, rozmarzyłem się... ale to dobrze, że nie dasz fotek, sama informacja lepiej działa na wyobraźnię niż najlepsze zdjęcie - przynajmniej na moją wyobraźnię.
Tak naprawdę, to życzę Ci, żeby w ogóle nie było na tobie widać żadnych sznytów, gdyby jednak, to weź pod uwagę to co wyżej napisałem i nie przejmuj się.

Nie przejmuję się :-) . I padłam ze śmiechu :D . Kordian, uwielbiam Cię za to Twoje poczucie humoru!

kordiank2 - 10-11-2010, 19:52

miło, miło
kawał czasu nie odwiedzałem forum, a tu morfina się skończyła i wychodzenie z nałogu też. Kurka-flaczek, nie wysypiam się w nocy, a za dnia ganiam na wysokich obrotach. Chyba niepotrzebnie odstawiałem MST, bo troszku boli.
Pod koniec listopada znowu Ursynów i kontrola onkologiczna, a w grudniu Otwock i chirurdzy - nie mogą się dogadać w jednym terminie, tylko ścigają człowieka 'wteiwewte'. Trwa już ta moja przygoda trochę. Miałem nadzieję na krócej - zwłaszcza w czasie zatorowości tak mi lekko u św.Pietra się zrobiło, że wskazywało to na zakończenie właśnie :lol: ... Ale co ja tu smętnie bloguję, miałem tylko zdać relację z postępów, a mi się na wspominki zebrało. ...dobrze, że jeszcze was ta sprawa nie nudzi i zaglądacie czasami do tego tematu. Sęksy ogromne.

Rafal_Szczecin - 10-11-2010, 21:21

Zdrowia zycze Kordek !!!!
Jackie - 10-11-2010, 21:54

kordiank2, wiesz co? Weź Ty zmień fotkę w avatarze dobra? Bo tak się przyzwyczaiłem do niej, że jak wpadłeś do salonu to Cię nie poznałem od razu ;) (tytułem wyjaśnienia: Kordek co prawda pisał, że mu gąszcz włosów wyrósł ale nie mówił, że aż taki ;) Normalnie hippi się koleś zrobił więc zanim doszedłem kto zacz to już się zdążył, szelma, kpiąco uśmiechnąć ;) )
A w temacie - dobrze że masz co robić ;) Trochę do odrobienia masz a i myśli głupich jakby mniej ;)
Pozdrawiam

Efa! - 11-11-2010, 14:29

To ja się przyłączam do prośby o zdjęcie (niekoniecznie nowy avat, ale uchyl rąbka tajemnicy Kordian :) )
kordiank2 - 11-11-2010, 18:34

...kiedy ja taki łysy się sobie podobam :mrgreen:
tego gąszczu to już niestety nie ma - no nie przepadam za afro na swojej głowie, a poza tym ciężkie to było do ujarzmienia. teraz, to strzeliłem sobie bardzo lekkiego irokeza, ale to bardzo lekkiego. I jeżu mi powstał, nie do przyklepania - krótsze, ale za to proste a że każdy w inną stronę - uroki takiej czerwonej chemii. A propos 'czerwonej', to jeszcze mi brwi robią się breżniewowskie :oops:
jeśli nie zaktualizuje awata, to przynajmniej rąbka uchylę. a co do tych zajęć, to nie to, że mam za dużo roboty, po prostu jestem jakiś nakręcony, że usiedzieć nie dam rady. kiedyś potrafiłem nawet się zdrzemnąć za dnia, teraz pomarzyć sobie tylko mogę.

Oto uchylony rąbek:

Uwex - 12-11-2010, 08:16

kordiank2 - idziesz w irokeza - :shock: Tobie włosów przybywa , a mnie niestety już odwrotnie . :lol:
kordiank2 - 12-11-2010, 10:15

Uwexie - lepiej żeby ubywało w sposób naturalny, niż żeby łysinkę sztucznie nawozić... chyba nawet glaca jest seksowna - taka dojrzała łoł-męczizna. a z drugiej strony - zawsze rozbawiają mnie faceci z tzw. pożyczką, czyli zaczesem znad ucha przykrywającym środek czaszki - no, to już do niczego nie podobne, a jak się jeszcze włos stłuści - zgroza :mrgreen: łysina jest miła w dotyku i higieniczna, nic do zupy nie wpada i łupieżu nie ma :wink:
Anonymous - 12-11-2010, 11:47

kordiank2 napisał/a:
chyba nawet glaca jest seksowna

bo lysina to jest bateria sloneczna do sex-maszyny :)

pamar - 12-11-2010, 12:46

kordiank2 napisał/a:
Pod koniec listopada znowu Ursynów i kontrola onkologiczna

Rąbek... tfu, Kordek powiedz dokładniej kiedy tam będziesz, dzisiaj mój brat znowu trafił na Lindleya i prawdopodobnie będę go przywoził właśnie pod koniec miesiąca, mogli byśmy się zobaczyć choć na chwilkę :)

Uwex - 12-11-2010, 12:51

kordiank2 napisał/a:
zawsze rozbawiają mnie faceci z tzw. pożyczką, czyli zaczesem znad ucha przykrywającym środek czaszki - no, to już do niczego nie podobne, a jak się jeszcze włos stłuści - zgroza :mrgreen

z takimi to ubaw jest czasami jak dobrze powieje . :lol: I oczywiście lepiej mieć takie problemy niż te które spotkały Ciebie . Ale wiara w powodzenie i chęć wyzdrowienia jest najważniejsza , a tego akurat Tobie nie brakuje . :)

kordiank2 - 12-11-2010, 13:55

pamar napisał/a:
Rąbek... tfu, Kordek powiedz dokładniej kiedy tam będziesz, dzisiaj mój brat znowu trafił na Lindleya i prawdopodobnie będę go przywoził właśnie pod koniec miesiąca, mogli byśmy się zobaczyć choć na chwilkę :)

dobrze, że spytałeś, bo cały czas myślałem, że 29.11 - tak niewyraźnie napisane, ale raczej to 19.11, bo zawsze moja dochtórka przyjmuje w piątki... czyli już za tydzień urynów ;(

Efa! - 12-11-2010, 22:14

Nooo, Kordian, wielu mężczyzn chciałoby mieć taki gąszcz na głowie :)
kordiank2 - 27-11-2010, 06:44

no to po kontroli onkologicznej - wyniki baaardzo dobre! może białychcytów ciut przymało, ale w normie, to pewnie dlatego, ze ostatnio mięcha mniej jadłem...
i nadal, kurde, spać nie mogę z głodu na morfinę - dzisiaj przewalałem się od 3.30 - w końcu wstałem i do kompa, i na forum... nie biorę emesty już prawie 3 tygodnie skutek na razie jest taki, że w dzień ganiam jak nakręcony - muszę coś robić, cokolwiek - nawet w pracowni posprzątałem. a w nocy śpię do 4 godzin i potem wyglądam jak zobmie i podobnie się czuję... błe. w poniedziałek dzwonię do doktora bóla, bo już nie wyrabiam - jak mi nic nie wymyśli, to idę do psychologa od uzależnień, może ten ma jakiego metoda na głoda... o właśnie - danio! :wink:

Efa! - 27-11-2010, 12:23

Kordian, trzymam kciukasy za bezpieczne zutylizowanie głoda