To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem

Anonymous - 02-07-2006, 09:00

no i bardzo dorze.
brazylia zawsze jest totalnie przereklamowana!!!! to ze ktos umie tricki w reklamie to nie znaczy ze zara mistrz świata musi byc.

Chooper - 02-07-2006, 09:48

Brazylia przegrała na własne życzenie. Od początku mundialu ich grę mozna nazwać co najwyżej przeciętną, grali co prawda skutecznie, no bo wygrywali i strzelali bramy, ale na to też pozwalał im przecwnik, który zbyt wymagający nie był. Jednakże gra brazyliii tym razem nie porywała, bo grali sobie jak w podwórkowym sparingu. Szkoda mi, bo przegrała z nimi francja, która ledwo ledwo wyszła fartem z grupy, i też nie ma nic ciekawego do pokazania. Szkoda mi,że własnie taka francja jest już w pierwszej czwórce, i własciwie nie pokazała też zbyt wiele (każdy mecz wygrali ledwo ledwo pomijając Hiszpanię). Bo IMO, ładniejszy futbol pokazywało chociażby WKS.
Anonymous - 02-07-2006, 11:18

ale francja przynajmniej pod koniec sie rozkrecila,tez wolalem hiszpanow. za to brazylia myslala że sparingowo dojdzie do finalu bo dla nich europa to egzotyka co dziwi bo wiekszosć z nich koipie w klubach europejskich no ale to inna bajka.licze na to ze znajdzie sie drozyna ktora wkopie niemcom,pierwszym szcześciarzom nowoczesnej europy!!!
Cezar - 02-07-2006, 11:45

arek 69 napisał/a:
licze na to ze znajdzie sie drozyna ktora wkopie niemcom

Moze w koncu beda to wlosi :wink:
I te niemieckie mordy nie pojada na final :mrgreen:

McDoune - 02-07-2006, 15:22

Cezar napisał/a:
arek 69 napisał/a:

Nie lubię takich meczy bo niestety obie drużyny na raz nie mogą odpaść, a ani włosi, ani niemcy nie są mojimi faworytami

Anonymous - 02-07-2006, 19:33

McDoune napisał/a:
Cezar napisał/a:
arek 69 napisał/a:

Nie lubię takich meczy bo niestety obie drużyny na raz nie mogą odpaść, a ani włosi, ani niemcy nie są mojimi faworytami

A ja sie ciesze na drugi mecz bo Portugalii kibicuje od dawna a zabojadow nie lubie :]

Cezar - 05-07-2006, 01:58

No i w koncu niemcy skonczyli przygode z mundialem :mrgreen:
Moga sobie teraz te przyspiewki gleboko w dupe wsadzic, do Berlina to pojada jako widzowie :lol:

Forza Italia :twisted:

igi - 05-07-2006, 07:49

Cezar napisał/a:
Moga sobie teraz te przyspiewki gleboko w dupe wsadzic, do Berlina to pojada jako widzowie

Wczoraj do popołudnia byłem za Niemcami. Włoski futbol nigdy mi sie nie podobał grali tak defensywnie i statycznie. TO włoskie catenaccio doprowadzało mnie do łez.

Ale za wczorajszy mecz szacuneczek 8)

Niemcy nie pokazali za wiele poza słabym Ballackiem (i on ma zarabiać 130 tyś funtów tygodniowo??. Dajcie mi 30 tyś nie jestem w gorszej formie ;) :lol: )

Cezar napisał/a:
Moga sobie teraz te przyspiewki gleboko w dupe wsadzic, do Berlina to pojada jako widzowie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grześku - 05-07-2006, 07:51

Cytat:

:cry:
tomatote makaroni w finale, ale kanał. Szkoda że niemcy odpadli.

Ale sam mecz jako widowisko stał na wysokim poziomie, ciekawe skąd brali tyle sił na bieganie. Albo bułka z bananem albo zgrupowanie w Szwajcarii, coś musiało im pomóc :mrgreen:

Anonymous - 05-07-2006, 16:32

Grześku napisał/a:
Cytat:

:cry:
tomatote makaroni w finale, ale kanał. Szkoda że niemcy odpadli.

wybaczcie tym co błądzą :shock:

szwaby nie zasługuja na to by byc w finale i jestem happy ze wreszcie tym mistrzom przypadku ktos dokopal. auf wieder zein !!! czy jakos tak.
2 brameczki w ostatniej minucie hi,hi. ja ja deutsche fusbal perfect machine!!! :lol:

Krzyzak - 05-07-2006, 16:35

arek 69 napisał/a:
auf wieder zein !!! czy jakos tak.

auf wieder sehen

Anonymous - 05-07-2006, 17:24

a po francusku? bo mam nadzieje ze dzis tak bedzie :twisted:
Chooper - 05-07-2006, 17:42

Włosi w finałach MS nigdy nie przegrali z niemcami, wczoraj tylko podtrzymali statystyki.
Anonymous - 05-07-2006, 19:14

pokazano Niemcom gdzie ich miejsce - sehr gut :mrgreen:
akbi - 06-07-2006, 08:35

Chooper napisał/a:
Włosi w finałach MS nigdy nie przegrali z niemcami, wczoraj tylko podtrzymali statystyki.

a Francja od kilkudziesięciu lat nie przegrała z Portugalią - niestety również wczoraj zostały podtrzymane statystyki