Łódzkie - Rozmówki łódzkie
Harry79 - 17-05-2009, 18:41 Temat postu: Re: pierwsza guma
Cytat: | cześć, dzisiaj złapałam pierwszą w życiu gumę... |
Nic przyjemnego.
Dobrze, że w aucie bo jak zacząłem czytać, że tak się Wystraszyłaś to pomyślałem że to "kinder niespodzianka"
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem
Anonymous - 17-05-2009, 23:02
Harry79 napisał/a: | Dobrze, że w aucie bo jak zacząłem czytać, że tak się Wystraszyłaś to pomyślałem że to "kinder niespodzianka" |
Moje odczycie podczas czytania było zapewne podobne......choć do "radosnych" nie należę
Dynamind - 18-05-2009, 00:16
Forest_Taft napisał/a: | Harry79 napisał/a: | Dobrze, że w aucie bo jak zacząłem czytać, że tak się Wystraszyłaś to pomyślałem że to "kinder niespodzianka" |
Moje odczycie podczas czytania było zapewne podobne......choć do "radosnych" nie należę |
Byłam głęboko przekonana, że wyraziłam się jednoznacznie i na forum motoryzacyjnym zwrot "złapać gumę' może być odczytany tylko w jeden sposób, jakże się pomyliłam...
...oczywiście chodziło o przebitą oponę. Gdyby na rzeczy było cokowiek innego , nikt by nie dowiedział się o tym z forum...
z resztą wszystko można odczytać na opak, sprowadzić do jednego i wtedy następuje "nadinterpretacja czynów i słów'
Harry79 - 18-05-2009, 09:11
Dynamind Przepraszam! To jednak był głupi pomysł z tym postem. Oczywiście, że na forum nikt by o tym nie napisał.
Jeszcze raz PRZEPRASZAM jeśli Cię uraziłem
Możesz mnie lub albo
Dynamind - 18-05-2009, 13:12
Harry79 napisał/a: | Dynamind Przepraszam! To jednak był głupi pomysł z tym postem. Oczywiście, że na forum nikt by o tym nie napisał.
Jeszcze raz PRZEPRASZAM jeśli Cię uraziłem
Możesz mnie lub albo |
Przecież sprawa obróciła się w humor więc nie ma takiej potrzeby, by kogoś tu aż takich instynktów we mnie Twój post nie obudził
Anonymous - 18-05-2009, 14:44
a ja bym chętnie to zobaczył. może niezbyt to u nas na miejscu, ale zabrzmiało całkiem zabawnie. Zdaję sobie sprawę że czarny humor nie wszystkich śmieszy. ale jak tu takie reakcje są na złapaną gumę opacznie zrozumianą, to co dopiero będzie jak na spocie znów powstanie temat fachowego oczyszczania halogenów i podobne? (stali bywalcy na pewno pamiętają dialogi z Sereczyna) mam nadzieję że wówczas nikt nie odwróci się na pięcie i nie odjedzie. Byłoby szkoda.
misiek-misiek - 18-05-2009, 19:18
Czarcik napisał/a: | Zdaję sobie sprawę że czarny humor nie wszystkich śmieszy. |
no cóż.... właśnie za to mam czerwony pasek
pamar - 18-05-2009, 19:31
O rany, teraz dopiero zauważyłem BE nie tak panowie nie tak
vendetta - 18-05-2009, 23:01
Proszę mi moi drodzy podpowiedzieć który to katalizator
bo mam nieszczelność między 099-057 i 285-273 i podobno nie da się zespawać i mam wymienić kata. Proponowana cena za wymianę i uniwersalną część to 200 zł. Jakaś podpowiedź? Dziękuję
amrowczynski - 18-05-2009, 23:04
ja ci to zrobie za 70zł
vendetta - 18-05-2009, 23:11
amrowczynski, będę u Ciebie po wypłacie ze zgrzewką piwka
jacek11 - 18-05-2009, 23:15
Trzeba by to na żywo obadać,nie mniej jednak "nie takie się ze szwagrem klepało"
Jeżeli kat nie jest zapchany,to nie widzę sensu go wymieniać.
Lepiej znaleźć warsztat co go pospawa.
Pozdro.
Anonymous - 19-05-2009, 10:30
Czarcik napisał/a: | fachowego oczyszczania halogenów |
TJAAAAAA.......
Ty to czarcik masz łeb..........hje hje hje
Przypomniało mi się...he he he
Co do kata vendetta to można pospawać bo pewnie dziurka się zrobiła....
co do paska....
Misiek....to twój pierwszy.....huuuuuraaaaaa............nie jestem już sam.....też miałem pierwszego paska w swojej kadencji....
A jak zniknął to teraz tęsknię....
Misiek nie przyzwyczajaj się.
pamar - 19-05-2009, 14:07
Co powiecie na takie SATELITARNE DRZEWO?
SHARK1979 - 19-05-2009, 16:16
pamar11 napisał/a: | Co powiecie na takie SATELITARNE DRZEWO? | Cudeńko
|
|
|