Nasze Miśki - Mój miśkowóz :D:D
atsar - 07-12-2010, 13:31
Derpin napisał/a: | no przecież wkleiłem " " nawet 3 razy żeby nie było wątpliwości że żartuje |
wiem wiem, ale co niektorzy moga to odebrac inaczej
PW poszlo i nie robmy OT w temacie costy
A zeby nie bylo,
czarny avance to jest to pogratulowal raz jeszcze autka.
sipex - 13-01-2011, 01:34
costa brawa,
witam
mam pytanko odnosnie montazu tego radyjka w Twoim misku chodzi o to ze orginalna ramka 2din nie wchodzi w ten otwor w konsoli srodkowej;/ jak sobie ztym poradziles?chodzi mi o montaz radia czy zamontowales do tej kieszeni co jest w misku czy tez jakiejs co miales do radia ? no i ramka czarna ta do okola radia tez nie pasuje jest troszke wieksza a po bokach znowu jakby brakowalo troszke przyklejales ja czy moze jakis inny patent na to masz?z gory dzieki za odp:)pzdr
costa brawa - 14-01-2011, 00:36
popatrz na zdjecia wczesniejsze - zaraz po montazu radia jest bez kieszeni i sa szpary takie nie duze miedzy radiem i konsola - mocujesz wtedy radio do tego stelaza co jest w srodku konsoli
a pozniej dokupilem kieszen i ona jest na styk doslownie tylko wtedy ta ramka maskujaca co jest orginalnie przy tej kieszeniu uniwersalenej ma takie badziewne uchwyty (ktore i tak po pierwszym sciagnieciu sie pourywaly) to ja przykleilem na tasmie dwustronnej takiej piankowej - z dwoch ston tylko zeby w wrazie demontazu odeszlo bezproblemu
sipex - 14-01-2011, 02:59
costa brawa,
aha.. czyli zrezygnowac z tej kieszeni tylko bezposrednio do stelaza orginalnego a ramke dopasowac i przykleic dookola radia np tasma jak mowisz?trzyma ona dobrze?pzdr
costa brawa - 14-01-2011, 23:50
zalezy jaka tasma - ja kleilem 3M to one sa dosyc dobre jakosciowo i trzymaja ladnie
sipex - 15-01-2011, 05:44
costa brawa,
aha..dobra dzis sie za to wezme:p dzieki wielkie za pomoc:)pzdr
costa brawa - 30-01-2011, 11:25
w piatek galant dostal nowe wachacze na przod - powod w 3 yamato rozpadly sie gumki z ktorych nic nie zostalo ,na jednym prostym luz na drugim tez juz cos czuc bylo (wymieniany 2 m-ce pozniej) na bananie ktory byl nie wymieniany luz
teraz proste 555 i banany servis part (swoja droga wydaje mi sie ze to sa te same wachacze co yamato tylko za pol ceny - przetestujemy ) - czesci po bardzo fajnych cenach dzieki pomocy kolegi j-rules
teraz cisza w zawieszeniu z przodu
dodam tylko ze te yamato ktore sie wybily wytrzymaly raptem z 15 tys km - a po dziurach raczej nie jezdze bo bym letnie 17 pewnie z 3 razy w roku prostowal - tylko ze przyczyna luzu podejrzewam ze bardziej jest to ze gumek nie bylo i piach woda poszly w ruch niz ze sie wybily
i tak po namyslach i ogladaniu ogloszen z zamiarem zmiany auta - galant zostanie jak narazie napewno do zimy - powod prosty - auto biega bez zajakniecia ,teraz cisza w zawieszeniu to po co szukac nowego i znow inwestowac bo jak wiadomo dobrych aut nikt raczej nie sprzedaje-zawsze sie cos do wymiany znajdzie
KamilR10 - 30-01-2011, 16:03
A co jest w planach za Galanta?
costa brawa - 30-01-2011, 16:39
jakas wolowinka pewnie - raczej nic innego na zastepstwo nie widze z konkret motorkiem i 4x4 oraz wypasem w srodku
ale narazie galant fajny dobry to zostaje
costa brawa - 15-03-2011, 23:37
korzystając z kilku ostatnich dni ciepla galant zostal nawoskowany po zimie przegladniety itp i wszystko ma sie dobrze
oprocz lozyska z prawej strony z przodu ktore sobie troszke wyje juz od jakiegos czasu ale to mysle gdzies za tydzien, dwa wymienic pewnie wkoncu
naszly mnie takie glupie mysli zeby felgi przemalowac na czarno
i sie tak zastanawiam czy malowac czy nie - oczywiscie letnie - na czarny ale taki super polysk
Anonymous - 16-03-2011, 00:14
a które są w końcu kompletem na lato bo już się pogubiłem
jak te ostatnie to jak najbardziej
costa brawa - 17-03-2011, 00:27
na lato sa te - tak mysle juz tydzien nad tym czy malowac czy nie i sam nie wiem
Wszyc - 17-03-2011, 00:28
nee ślicznie wygląda na nich
costa brawa - 17-03-2011, 00:33
no wlasnie to jest taki dylemat ze one sa tym takim "niby chromem" pomalowane na czarnym podkladzie i takie tez calkiem calkiem wygladaja ciekawie do czarnego auta ..
gdyby byly zwyklym srebrnym pomalowane to nawet bym sie nie zastanawial tylko juz by byly czarne
Saqu - 17-03-2011, 22:04
a jakiś VT żeby zobaczyć jak na czarnych felach wygląda?
ostatnio widziałem czarną bumę na czarnych felach. super wyglądało
|
|
|