To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee

Anonymous - 13-01-2008, 00:01

Rafi namierzony koło kastoramy w piatkowy wieczór. Dzięki za pogawędkę :)
Anonymous - 13-01-2008, 10:22

Rafal_Szczecin napisał/a:
a dzisiaj widziany oraz porozmawiany Ernest , ze swoim pundzero ktory to raczej pierwszy mnie zauwazyl niz ja jego hehe

tak bylo- zauwazyl i wyprzedzil :wink: (a potem ,mala bajera na skrzyzowaniu :lol: )

phot - 14-01-2008, 17:25

A ja dzisiaj widzialem z pandy Hexe na Golisza:) Ladna czapka:)
Pozdrawiam

Anonymous - 14-01-2008, 21:01

Nie jestem pewnien ale Simones w Galu na senonach widziany dziś ok. 18.30 na autostradzie poznańskiej. Pozdrawiam.
Anonymous - 14-01-2008, 21:48

Seventy7 napisał/a:
Nie jestem pewnien ale Simones w Galu na senonach widziany dziś ok. 18.30 na autostradzie poznańskiej. Pozdrawiam.

Co racja to racja, no i jestes juz pewien. Wracalem z zarciem na wynos, wiec zapach mialem w samochodzie taki, ze przed oczami juz byl tylko talerz i pewnie dlatego nie zauwazylem Cie, nawet jakbys startowal na tej poznanskiej boeing'iem :lol:

Anonymous - 15-01-2008, 00:42

Seventy7, (chyba) widziany dzisiaj o 13 na bramie portowej pozdrawiam
Anonymous - 15-01-2008, 13:23

phot napisał/a:
A ja dzisiaj widzialem z pandy Hexe na Golisza:) Ladna czapka:)
Pozdrawiam

Hmmm na Golisza...? A to ja nie pamiętam gdzie mnie diabeł wywiózł, bo Komuny Paryskiej owszem... Ale jak czapeczka... to na pewno byłam ja. Jaką pandą jeździsz Phot? To będę Cię next time wypatrywać i zajeżdżać drogę :twisted:

Rafal_Szczecin - 15-01-2008, 13:46

HEXA napisał/a:
Hmmm na Golisza...? A to ja nie pamiętam gdzie mnie diabeł wywiózł, bo Komuny Paryskiej owszem... Ale jak czapeczka... to na pewno byłam ja. Jaką pandą jeździsz Phot? To będę Cię next time wypatrywać i zajeżdżać drogę

egzaminacyjna :P

jest na niej napisane WORD :P - wojewodzki osrodek ruchu drogowego :P hehe z teog co mi wiadomo, to Tomek egzaminuje przyszlych kierowcow :D

Anonymous - 15-01-2008, 14:33

Ja zrozumiałam, że Phot jest instruktorem a nie egzaminatorem. Ale sam Phot nam pewnie wyjaśni.
Czyżby to była ta panda co się pchała na krzyżówce wymuszając pierwszeństwo?

phot - 15-01-2008, 17:23

Niestety egzaminacyjna dopiero w pazdzierniku bede powozil jak dobrze pojdzie.. Narazie ucze na: niebieskiej pandzie z duzymi napisami akcent oraz zoltej z malymi napisami akcent i srebrnym oplu astrze II rowniez z akcent:D

Hexia a Ty tam gdzies nie mieszkasz przypadkiem?
Pozdrawiam

Anonymous - 15-01-2008, 17:32

No to teraz będę namierzała "Akcent" :twisted:
Mieszkałam, mieszkałam niedaleko, często bywam w tych okolicach bo odwiedzam rodziców.
Teraz mieszkamy z Fryzz'em w centrum :-)

Anonymous - 15-01-2008, 22:06

Ah0nzo napisał/a:
Seventy7, (chyba) widziany dzisiaj o 13 na bramie portowej pozdrawiam

Zgadza się Ah0nzo. Mi też się wydawało że Ciebie widziałem i chyba się nie myliłem.

Anonymous - 16-01-2008, 20:20

Rafal_Szczecin, a ty co sie RAfi wozisz po mojej dzielnicy z kumplami co??! :) jagiełły 19;30 no po tej dzielnicy to tylko jeden misiek grasuje moj!! :) i nastepnym razem patrz na boki to bys mnie zobaczyl hehe
Rafal_Szczecin - 16-01-2008, 21:59

hmmm rozgladalem sie po bokach :P rozwoze sie po jagielly, bo tam mieszka moj przyjaciel :)

ale fakt fakt, bylem i zostalem " namierzony " szkoda, ze ja Cie nie widzialem, bo bylbys drugim mitsumaniakiem ktorego bym widzial i z nim gadal, bo pierwszym dzisiaj troche po 19 byl

Tomek PHOT, porozawiany na piastow :) Tomek, okna nie moglem otworzyc, bo panel od drzwi zostal w domku :) hehe

pozdrawiam

phot - 18-01-2008, 20:01

Tak tak potwiedzam:) Wlasnie sie Rafciu zdziwilem czemu tak drzwi otwierasz:D Jakis czortow miales na pokladzie chcialem Cie juz ratowac myslalem ze moze napad jakis;) Czemu zostawiasz przyciski w domu?;)
Pozdrawiam