Śląskie - [OT Śląski]
JCH - 09-12-2009, 11:25
pyjte napisał/a: | Jak długo tam chodzę nigdy mi sie nic nie stało | Znasz powiedzenie "złego diabli nie biorą"
Jakoś tak jest, że swoich się nie rusza. Zwykle lub do czasu
pyjte - 09-12-2009, 13:40
Morfi napisał/a: | pyjte, o której godzinie tam chodzisz wpadne Ci potowarzyszyć |
Zależy jak kończę uczelnie... No i jak koncze jakąś impreze na miescie ;d
Morfi ty mi powiedz czemu twoja ulica jest jedno kierunkowa
JCH napisał/a: | złego diabli nie biorą | Znam znam.
Anonymous - 09-12-2009, 18:21
pyjte napisał/a: | Morfi ty mi powiedz czemu twoja ulica jest jedno kierunkowa |
Bo Świętochłowicka na całej długości jest zamknięta. Armii Krajowej i Cyryla i Metodego są zbyt wąskie by udźwignąć ciężar bycia dwukierunkowymi w zamian za Świętochłowicką.
Morfi - 09-12-2009, 19:02
Ale to nie przeszkadza szczególnie taksówką, aby jezdzic pod prąd
Aż mam czasem ochote nie zjechać... tylko sie zatrzymać i wytłumaczyć.
Anonymous - 09-12-2009, 20:40
Hmm... a ja tam spowodowałbym lekką stłuczkę.
londolut - 09-12-2009, 20:40
A na Cyryla i Metodego to trzeba mieć Wranglera, żeby nie wypluć zębów
pyjte - 09-12-2009, 21:11
londolut napisał/a: | A na Cyryla i Metodego to trzeba mieć Wranglera, żeby nie wypluć zębów | Ale za to jak ładnie lampeczki świeca , a opzatym masz balony na colcie nie narzekaj
Kurde ja tam u Ciebie morfi przyznam się kawałek pod prąd do znajomej jechałem bo mnie to zaskoczyła a ona na początku mieszka.. więc huh
baczek1921 - 09-12-2009, 21:22
Aga napisał/a: | baczek1921 napisał/a: | Aga napisał/a: | kto mi włożył wizytówkę za wycieraczkę mojego pięknego outka??
przyznać się!!
wiem, wiem... może jest trochę brudny i go nie poznaliście.... |
No zgadnij |
no nie wiem... Madzia?
bo przecież nie Ty, Michałku |
Ale Ty mi ładnie mówisz
Przyznaje się bez bicia ze to ja
mabda - 09-12-2009, 22:46
dobrze, ze sobie to wyjasniliscie.
chociaz za takie zabawy to nalezy wam sie porzadne lanie! mnie oskarzac o takie rzeczy?? mnie?? zapytam jeszcze raz: MNIE??
dobrze, ze agusia dzisiaj mnie slicznie przeprosila i wcale sie nie poczulam wykorzystana, w ogole!
BUBU - 10-12-2009, 06:06
A mnie w szkole uczono że imię pisze się z dużej litery
londolut - 10-12-2009, 06:24
BUBU, co ty za szkołę kończyłeś ?
mabda - 10-12-2009, 12:28
bubu, mnie tez. ale jakos nie wychodzi mi pisanie ani polskich znakow ani wielkich liter chyba, ze wlacze capslocka to wtedy sa same duze. ale ludzie mysla, ze krzycze wtedy... male litery to absolutnie u mnie nie jest oznaka braku szacunku i mam nadzieje, ze sie nie gniewacie
Aga - 10-12-2009, 17:49
Madziu, ja się nie gniewam
ale bardzo mi miło, że mój kochany mąż tak się martwi o Twój szacunek do mnie
na temat poprawnego pisania już niejedna dyskusja na tym forum się odbyła
osobiście staram się pisać poprawnie ale nie razi mnie brak takiej poprawności u innych
mam na codzień do czynienia z osobami piszącymi okropnie - zdążyłam się przyzwyczaić
BUBU - 10-12-2009, 18:34
mabda napisał/a: | bubu, mnie tez. ale jakos nie wychodzi mi pisanie ani polskich znakow ani wielkich liter chyba, ze wlacze capslocka to wtedy sa same duze. ale ludzie mysla, ze krzycze wtedy... male litery to absolutnie u mnie nie jest oznaka braku szacunku i mam nadzieje, ze sie nie gniewacie |
Madziu wystarczy od czasu do czasu użyć Shift lub Alt
Aga napisał/a: | ale bardzo mi miło, że mój kochany mąż tak się martwi o Twój szacunek do mnie |
mabda - 10-12-2009, 19:44
BUBU napisał/a: | Madziu wystarczy od czasu do czasu użyć Shift lub Alt |
ale nawyki studenckie jakos niekoniecznie mi w tym pomagaja
Aga napisał/a: | na temat poprawnego pisania już niejedna dyskusja na tym forum się odbyła
osobiście staram się pisać poprawnie ale nie razi mnie brak takiej poprawności u innych |
ja generalnie staram sie zachowac poprawnosc jezykowa, interpunkcyjna i ortograficzna, jednakze uzywanie polskich znakow nie weszlo mi w krew i spowalnia pisanie
|
|
|