Nasze Mi¶ki - Jeden z ostatnich diesli na forum i towarzysz±ca mu colcinka
robertdg - 12-10-2010, 23:21
Chamstwo, wyrazy współczucia.
Andrew - 13-10-2010, 07:48
robertdg napisał/a: | Chamstwo, wyrazy współczucia. | Dzięki Finansowo nie jest to strata wielka Ale kto¶ chyba chciał sobie samochód upiększyć... Trzeba będzie założyć normalne czarne i nikt się nie będzie tego czepiał
robertdg - 13-10-2010, 09:27
andrew84 napisał/a: | Dzięki Finansowo nie jest to strata wielka | Wiem że to pierdoła, ale osobi¶cie bym się ehhhheeeemmm zdenerwował, wła¶nie dlatego, że to byle co, a tylko dlatego ze zas bym musial kupowac te kapturki, ale coz slyszalem o przypadku gdzie gosciowo w aucie ukradli kanapy przednie, rolete bagażnika i pare jeszcze innych rzeczy - ¶rubki zostawili, to dopiero szok, znajomemu w Seacie ukradli halogeny i wkłady lusterek, o dziwo złodziej był na tyle rozgarniety, że nic nie uszkodzil i ¶rubki zostawil.
Andrew - 13-10-2010, 09:47
Jestem tylko ciekaw kiedy to ukradli Niby ostatnio w sobotę jak myłem autko to jeszcze były Różne rzeczy złodziejom potrzebne, dobrze, że tylko kapturki ukradli...
KaWu - 13-10-2010, 11:06
Mi przed wakacjami zaslepki z dachu zmienily wlasciciela.
robertdg napisał/a: | slyszalem o przypadku |
Pamietam jak z kilkanascie lat temu siedze przed blokiem a znajomy otwiera Poloneza i usiluje dopalic i ani drgnie. Nie wiedzial cos sie dzieje i otwiera maske a tam brakuje pompy wspomagania i czegos tam jeszcze (nie pamietam juz co i nie chce pisac zeby nie sklamac).
Autem stal pod latarnia i zlodziej poodkrecal co potrzebowal. Pamietam, ze podlozyl tez butelke 1,5l na plyn zeby nie zalac parkingu A nikt nic nie widzial i nie slyszal...
Andrew - 13-10-2010, 11:29
KaWu napisał/a: | brakuje pompy wspomagania i czegos tam jeszcze | Tylko się cieszyć, że galant i colt to samochody nie typowe i raczej mechanicznie nikogo w mojej okolicy nie powinno interesować Jedynie mog± nakrętki na wentyle odkręcić
KaWu a z tym polonezem, to niezł± miał go¶ć niespodziankę
Andrew - 16-10-2010, 19:00
Dzi¶ mi¶ki dostały zimowe buty. Zrobiłem kilka zdjęć:
Colcik:
Galant:
Mi¶ki razem:
Brata SpaceStar :
Zakupiłem dzi¶ do gala używane zimówki matador w bdb stanie, założyłem na 2 alumki, a zimówki 14 z felgami pójd± na handel W colcie założyłem kołpaczki od SpaceStara.
Hugo - 16-10-2010, 21:17
Colcik i Gal wygl±daj± ¶wietnie na nowych kółkach. Szczególnie kołpaczki w Colcie, choć alu w Galancie też nieĽle.
mkm - 17-10-2010, 12:14
andrew84, nie wiem czy pisałe¶... ile cali maj± te felgi w Colcie?
robertdg - 17-10-2010, 12:19
andrew84, ja mam tylko jedno ale, zbyt intensywna czerwien na zaciskach i bebnach, tak to wszystko piknie
Andrew - 17-10-2010, 12:45
mkm napisał/a: | ile cali maj± te felgi w Colcie? | Felgi s± 14 calowe, a opony 165/70 Dębica Frigo A czemu pytasz
robertdg napisał/a: | ja mam tylko jedno ale, zbyt intensywna czerwien na zaciskach i bebnach, tak to wszystko piknie | A to tak na wiosnę pomalowałem przypadkow± farb±. Po zimie się stonuje kolorek
mkm - 17-10-2010, 12:47
andrew84 napisał/a: | Felgi s± 14 calowe, a opony 165/70 Dębica Frigo A czemu pytasz |
Ponieważ przez w±sk± gumę i te kołpaki wygl±daj± na większe
Już my¶lałem, że pierwszy Colciak na stalowych 15-tkach
Andrew - 17-10-2010, 12:51
mkm napisał/a: | Już my¶lałem, że pierwszy Colciak na stalowych 15-tkach | Hehe kołpaczki i w±ska opona to sprawiły, że koła wygl±daj± na większe
Owczar - 02-11-2010, 12:16
andrew84, czemu nie wrzucisz na gala tych felg z działu sprzedam? ;>
Andrew - 02-11-2010, 12:32
Owczar napisał/a: |
andrew84, czemu nie wrzucisz na gala tych felg z działu sprzedam? ;> | Po pierwsze deficyt budżetowy, po drugie stan dróg u mnie nie bardzo Po trzecie trzeba by było dodatkowo opony kupić, a kasy narazie brak, więc zrezygnowałem Owczar może jeste¶ zainteresowany felgami
Mam zamiar w mi¶ka trochę mechanicznie zainwestować, opłaty w colcie się zbliżaj±, więc wydatków ogrom...
|
|
|