To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Zmieniacie już opony....??????

13zbyszek13 - 09-04-2011, 19:06

mitsu00 napisał/a:
I to po raz kolejny pokazuje że polskie ASO

:P :D :roll: :P

mitsu00 - 09-04-2011, 19:11

13zbyszek13 napisał/a:

To kolego fakty a nie mój wymysł :wink:

dab - 09-04-2011, 21:37

mitsu00 napisał/a:
lexus napisał/a:
Ja też nie ale czasami jadę w obce kraje i wolę sprawdzić ,ostatnio jak wyjełem koło z wieszaka to miało2 atm a według instrukcji powinno być 4,2 atm
I to po raz kolejny pokazuje że polskie ASO nie wykonują wszystkich czynności serwisowych podczas przegldów narzuconych przez producenta. Płacimy żeby wyjęli, sprawdzili zapas i dopompowali, a w realu jest jak jest..... :evil: Co w przypadku kiedy miałoby sie kapcia w nocy w lesie i zapas miał poniżej 2 atm? daleko by sie nie zajechało. Nikomu w tym kraju nie można ufać w 100% :axe:

..tu musze oddac, ze nawet! wychwalane rowniez przezemnie kaliskie ASO nie dalo rady tej czynosci - nie sprawdzilo cisnienia i nie dopompowalo zapasu... :doubt:
A jest to jak byk na liscie czynnosci...ale ktory serwisant do niej zaglada?? :doubt: :badgrin:

13zbyszek13 - 10-04-2011, 09:41

mitsu00 napisał/a:
To kolego fakty a nie mój wymysł

Ja na NASZE POLSKIE / AUTO TEST MARKI / nie mogę złego słowa powiedzieć.
Więc nie koniecznie co nie nasze / czytaj szwedzkie / musi być lepsze.
A jak znam życie wszędzie jest SUPER gdzie nas nie ma.

joachim69 - 10-04-2011, 11:29

a to jest dojazdówka ?niestety ale każde ASO w Polsce porównując np do Niemiec wypada bardzo blado , tak mniej więcej 10 lat jeżeli chodzi o podejście do klienta i jakość obsługi
mitsu00 - 10-04-2011, 21:04

13zbyszek13 napisał/a:

Ja na NASZE POLSKIE / AUTO TEST MARKI / nie mogę złego słowa powiedzieć.
Więc nie koniecznie co nie nasze / czytaj szwedzkie / musi być lepsze.
A jak znam życie wszędzie jest SUPER gdzie nas nie ma.
Tak sie niestety sklada ze w AUTO TEST robilem 2 przeglady gwarancyjne i rozowo nie bylo. Nie popadaj wiec w taka euforie nt tego serwisu....Raz wypuscili mnie z tarcza ktora prawie pekla podczas jazdy, a serwisman zapewnial ze minimum 10tys km jeszcze pojedzie. Bylo tez kilka innych kwestii, wiec miarodajne porownanie mam i to BARDZO dobre do polskich i do zagranicznych ASO :wink: Co z tego ze doradcy sa mili, jesli mechanior takiego babola i kilka innych zrobil?
13zbyszek13 - 12-04-2011, 12:28

mitsu00 napisał/a:
Tak sie niestety sklada ze w AUTO TEST robilem 2 przeglady gwarancyjne i rozowo nie bylo. Nie popadaj wiec w taka euforie nt tego serwisu....Raz wypuscili mnie z tarcza ktora prawie pekla podczas jazdy, a serwisman zapewnial ze minimum 10tys km jeszcze pojedzie. Bylo tez kilka innych kwestii, wiec miarodajne porownanie mam i to BARDZO dobre do polskich i do zagranicznych ASO Co z tego ze doradcy sa mili, jesli mechanior takiego babola i kilka innych zrobil?

Jak pisałem wcześniej
WSZĘDZIE JEST SUPER GDZIE NAS NIE MA

dab - 13-04-2011, 12:26

..a co d ozmiany opon... :-)
wlasdnie wczoraj sobie je sam osobiscie zmienilem
Jeszcze fabryczne letnie opony sa niemal na wykonczeniu :-( przejechaly 53kkm i koniec ich juz bliski, chyba ostatni sezon :?

13zbyszek13 - 13-04-2011, 13:16

dab napisał/a:
..a co d ozmiany opon...
wlasdnie wczoraj sobie je sam osobiscie zmienilem
Jeszcze fabryczne letnie opony sa niemal na wykonczeniu przejechaly 53kkm i koniec ich juz bliski, chyba ostatni sezon

Będą nowe koszty.

adrian71 - 24-04-2011, 22:06

dopiero dzisiaj zrobilem zdjecie w dzien, na przemalowanych felgach

pozdrawiam

13zbyszek13 - 26-04-2011, 08:47

adrian71 napisał/a:
dopiero dzisiaj zrobilem zdjecie w dzien, na przemalowanych felgach

:shock:
Ładny czarnuszek.
:lol: