Nasze Miśki - Czarna bestia by tomek84
m6riano - 04-07-2011, 23:59
Cezar napisał/a: | tomek84 napisał/a: | przy lewej lampie trzebaby miec zgrabne ręce, lub wyjąć aku |
ja uzylem kombinerek z zakrzywionym koncem i wyszlo |
Szybciej będzie wyjąć AKU..i mniej sie naklniesz..;-)
Cezar - 05-07-2011, 00:12
m6riano napisał/a: | Cezar napisał/a:
tomek84 napisał/a:
przy lewej lampie trzebaby miec zgrabne ręce, lub wyjąć aku
ja uzylem kombinerek z zakrzywionym koncem i wyszlo
Szybciej będzie wyjąć AKU..i mniej sie naklniesz..;-) |
No wlasnie chwila moment i cale te trzymadelko wyszlo i nie musialem bawic sie z aku
robertdg - 05-07-2011, 09:06
deejay napisał/a: | robertdg napisał/a: | tomek84 napisał/a:
przy lewej lampie trzebaby miec zgrabne ręce, lub wyjąć aku
Przesadzasz Znajdż pacjenta z Clio III który ma spaloną żarówke strony lewej i mu wymień z dobrej woli |
przed liftem czy po lifcie | Żałóżmy jeszcze, że włąściciel ma na tyle niezgrabnbą ręke, że niechcący wyczepi sprężynke, tutaj juz nie ma róźnicy czy lift czy przedlift Z prawej strony wcale nie lepiej, ale tutaj trzeba szukać auta z klimatyzacją - wrażenia gwarantowane
Tomek - 05-07-2011, 09:16
robertdg napisał/a: | Żałóżmy jeszcze, że włąściciel ma na tyle niezgrabnbą ręke, że niechcący wyczepi sprężynke, |
w Galancie też mi się zdarzyło wyczepić sprężynkę i znowu - grill, lampa
wychodzi na to, że mam nie niezgrabną ręke
Tomek - 05-07-2011, 23:03
kupiłem te żarówki ostatecznie w Norauto
po drodze wstępując w pare miejsc, ale nigdzie nie było
19,99 / 2 sztuki
i pojechałem na przegląd, tym razem bez zająknięcia
no a potem ubezpieczenie, i kolejne pare stów
Tomek - 09-07-2011, 17:40
dzisiaj sobie sprawiłem "mały" prezent:
kto mi powie, co ??
podpowiem, że nie jest to ford focus
robertdg - 09-07-2011, 18:11
Galant
sveno - 09-07-2011, 20:48
hmm planowane EA5W Avance 03' z tiptronikiem?
Tomek - 10-07-2011, 19:12
robertdg napisał/a: | Galant |
tak jest
sveno napisał/a: | hmm planowane EA5W Avance 03' z tiptronikiem? |
te plany ograniczyłem do EA5W, nie musi być Avance - wszystko się da Avance'ować
tyle, że te plany są odległe i raczej ich nie zrealizuje, gdybym chociaż miał dziecko, to mógłbym sobie to wytłumaczyć tak, że wózek będę wozić
no i poza tym interesowałby mnie srebrny
no, ale do rzeczy, naszło mnie kiedyś na duży garb, znalazłem maske w kolor, na allegro - 500 zł z przesyłką, ale niestety nie szło się z ludzmi dogadać, nie odpisuja na maile, nie oddzwaniaja, a obiecuja itp
wiec zarzuciłem plany, aż do tego tygodnia, kiedy to na horyzoncie pojawił się dobry okaz, to zapodałem maske, a wraz z nią całego Anglika w Sporcie - czyli nasze Avance
Anonymous - 10-07-2011, 19:36
Ile dałeś za sporta?
Tomek - 10-07-2011, 19:51
Czwóreczke, tyle, że jak mówie - to jest Avance
mkm - 10-07-2011, 19:54
No to trochę przepłaciłeś jak za maskę
A tak na serio, to gratuluję nabytku.
Co będziesz przekładał?
sveno - 10-07-2011, 19:56
tomek84 napisał/a: | gdybym chociaż miał dziecko, | w czym problem?
tomek84 napisał/a: | to zapodałem maske, a wraz z nią całego Anglika w Sporcie - czyli nasze Avance
| a co się będziesz rozdrabniał Czyli rozumiem, że ten idzie na części? Powiedz coś więcej o nim: jaki silnik? Skóra? Ja wstępnie chciałbym zaklepać zderzak tył bo jak to słusznie ująłeś:
tomek84 napisał/a: | wszystko się da Avance'ować |
Tomek - 10-07-2011, 20:00
mkm napisał/a: | No to trochę przepłaciłeś jak za maskę
A tak na serio, to gratuluję nabytku.
Co będziesz przekładał? |
do siebie biore: maske, tylną klape, błotnik prawy przód
myślałem o drzwiach pasażera (u anglika to jest kierowca), bo ktoś mi przytarł razem z błotnikiem, ale nie są perfekt stanie, poza tym jak to drzwi kierowcy - były dość często używane
oprócz tego jak sie uda - fotel kierowcy (tj. dla mnie), (niestety te nie mają grzania i pełnej regulacji, więc będzie więcej zabawy), a może i fotel pasażera (tj. angielskiego kierowcy)
i jak popatrze pod auto - to może plecionki i mi sie uda przełożyć, wtedy bym sobie owinął taśmą
hmm - w sumie to tyle dla mnie
robertdg - 10-07-2011, 20:44
tomek84 napisał/a: | czasem żałuje, że nie kupiłem prelifta, miałbym wiele rzeczy do roboty, upgrade'u
a tak - to nudą wieje | zamień się, napewno niejeden chętny się znajdzie
|
|
|