Nasze Miśki - Elegance by Deejay
deejay - 26-12-2010, 21:07
Lorda zostawmy w spokoju , przyjdzie i czas na niego
deejay - 04-01-2011, 20:31
Małe pierdółki dzisiaj zakupione a cieszą i świecą jak oszalałe

a tu mały deser może się na wiosnę pojawi jak czas pozwoli i koncepcja montażu , będzie "szybka akcja" przy kierownicy
Anonymous - 04-01-2011, 20:48
deejay napisał/a: | i świecą jak oszalałe
|
daj linka do aukcji może być pm
deejay napisał/a: | a tu mały deser może się na wiosnę pojawi jak czas pozwoli i koncepcja montażu , będzie "szybka akcja" przy kierownicy
|
Kochajj coś chyba dłubał już w tym temacie...
deejay - 04-01-2011, 21:01
Derpin napisał/a: | i świecą jak oszalałe
daj linka do aukcji może być pm |
kupiłem przez przypadek u kolegi w sklepie , ale widziałem na Allegro
http://moto.allegro.pl/za...1387467689.html
ale nas interesują ledy ok 32 mm
Derpin napisał/a: | deejay napisał/a:
a tu mały deser może się na wiosnę pojawi jak czas pozwoli i koncepcja montażu , będzie "szybka akcja" przy kierownicy
Kochajj coś chyba dłubał już w tym temacie... |
tak i udało mu się
Matejko - 04-01-2011, 22:12
deejay napisał/a: | będzie "szybka akcja" przy kierownicy |
w audi jest fajny patent przy tipie,
ze nie trzeba z D przelaczac na sekwencje dzwigni tylko wystarczy przycisnac przycisk + lub - zeby zmienic bieg, i pozniej zeby wrocic do automatu musimy machnąć dzwignia z D na sekwencje i spowrotem
Arturro-86 - 05-01-2011, 22:14
No te diody dają mocno
Jak teraz patrzę to się zastanawiam czy do siebie takich nie kupić, bo w tylnych słupkach nie miałem jednej żarówki, chciałem dostać taką drugą i ciężko
Moja ma oznaczenie 12V 8W (Z Toshiby, pewnie od nowości tam siedzi ) - nigdzie w sklepach takiej nie umiem znaleźć. Długość ok. 31-32mm. Tu takie pytanie - czy jeżeli kupiłbym takiej długości "rurkową" diodę to nie będzie problemu, że moc takiego zestawu jest niższa niż te 8W (czy np. żaróweczka się wtedy szybciej nie przepali)
KaWu - 06-01-2011, 10:40
Arturro-86 napisał/a: | Moja ma oznaczenie 12V 8W (Z Toshiby, pewnie od nowości tam siedzi ) - nigdzie w sklepach takiej nie umiem znaleźć. Długość ok. 31-32mm |
Te same mialem u siebie. Oryginalne jeszcze.
Arturro-86 napisał/a: | Tu takie pytanie - czy jeżeli kupiłbym takiej długości "rurkową" diodę to nie będzie problemu, że moc takiego zestawu jest niższa niż te 8W (czy np. żaróweczka się wtedy szybciej nie przepali) |
Od jesieni mam diodowe w miejsce 8W. Nic sie nie przepala. Nie mam takich mocnych jak Bartek ale swiatlo dla mnie jest wystarczajace.
bigking888 - 06-01-2011, 12:10
deejay, pytanie od czego sa te manetki/łopatki zmiany biegów??
deejay - 06-01-2011, 14:56
Renault Megane III
Anonymous - 06-01-2011, 19:25
deejay napisał/a: |
kupiłem przez przypadek u kolegi w sklepie , ale widziałem na Allegro |
deejay gdzie we wrocku mozna kupic takiego ledy?
deejay - 06-01-2011, 20:24
Brzucho napisał/a: | deejay gdzie we wrocku mozna kupic takiego ledy? |
tam gdzie kupowałem światła dzienne na ul.Braniborskiej
Anonymous - 06-01-2011, 20:31
deejay napisał/a: | Brzucho napisał/a: | deejay gdzie we wrocku mozna kupic takiego ledy? |
tam gdzie kupowałem światła dzienne na ul.Braniborskiej |
tam jest jakis sklep gdzies motoryzacyjny, w ktorym miejscu? Od strony lidla bardziej czy domaru? Mozesz dokladniej wytlumaczyc? Nie kojarze gdzie kupowales dzienne.
deejay - 18-01-2011, 19:27
Kolejne gadzety juz zakupione do Gala , czekam jeszcze tylko na kpl paska rozrzadu firmy Mitsuboshi , powód wymiany , osobiscie nie jestem zadowolny z firmy CONTITECH po ponad 20 tyś km , paski klinowe skwierczą jakbym miał stado świerszczy pod maską , wiec postanowiłem założyć Bando i dlatego wymieniam
Z aktualnych rzeczy ostatnich dni , Webasto przeszło kpl. "remont" tzn czyszczenie komory spalania , kontrola elektroniki i wykasowanie błedów . Któregoś ranka odmówiło po prostu posłuszeństwa , przy okazji webasto dostało nowy przekaznik do Climatronica i teraz pieknie grzeje i pracuje
Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować Owczarowi i Mackbeth za dużą pomoc przy naprawie i uruchomieniu mojego " Junkersa Pokładowego "
Anonymous - 18-01-2011, 19:34
deejay napisał/a: | czekam jeszcze tylko na kpl paska rozrzadu firmy Mitsuboshi |
a roleczki niet ? ;>
deejay - 18-01-2011, 19:38
wszystko jest , roleczki będą KOYO
|
|
|