To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Elegance by Deejay

deejay - 26-12-2010, 21:07

Lorda zostawmy w spokoju :wink: , przyjdzie i czas na niego :D
deejay - 04-01-2011, 20:31

Małe pierdółki dzisiaj zakupione a cieszą i świecą jak oszalałe :shock: :)

a tu mały deser może się na wiosnę pojawi jak czas pozwoli i koncepcja montażu :D , będzie "szybka akcja" przy kierownicy :wink:

Anonymous - 04-01-2011, 20:48

deejay napisał/a:
i świecą jak oszalałe :shock: :)

daj linka do aukcji :D może być pm :P

deejay napisał/a:
a tu mały deser może się na wiosnę pojawi jak czas pozwoli i koncepcja montażu :D , będzie "szybka akcja" przy kierownicy :wink:

Kochajj coś chyba dłubał już w tym temacie...

deejay - 04-01-2011, 21:01

Derpin napisał/a:
i świecą jak oszalałe

daj linka do aukcji może być pm

kupiłem przez przypadek u kolegi w sklepie , ale widziałem na Allegro

http://moto.allegro.pl/za...1387467689.html

ale nas interesują ledy ok 32 mm :wink:
Derpin napisał/a:
deejay napisał/a:
a tu mały deser może się na wiosnę pojawi jak czas pozwoli i koncepcja montażu , będzie "szybka akcja" przy kierownicy

Kochajj coś chyba dłubał już w tym temacie...

tak i udało mu się :)

Matejko - 04-01-2011, 22:12

deejay napisał/a:
będzie "szybka akcja" przy kierownicy :wink:

w audi jest fajny patent przy tipie,
ze nie trzeba z D przelaczac na sekwencje dzwigni tylko wystarczy przycisnac przycisk + lub - zeby zmienic bieg, i pozniej zeby wrocic do automatu musimy machnąć dzwignia z D na sekwencje i spowrotem :)

Arturro-86 - 05-01-2011, 22:14

No te diody dają mocno :)
Jak teraz patrzę to się zastanawiam czy do siebie takich nie kupić, bo w tylnych słupkach nie miałem jednej żarówki, chciałem dostać taką drugą i ciężko :roll:
Moja ma oznaczenie 12V 8W (Z Toshiby, pewnie od nowości tam siedzi :D ) - nigdzie w sklepach takiej nie umiem znaleźć. :oops: Długość ok. 31-32mm. Tu takie pytanie - czy jeżeli kupiłbym takiej długości "rurkową" diodę to nie będzie problemu, że moc takiego zestawu jest niższa niż te 8W (czy np. żaróweczka się wtedy szybciej nie przepali) :?:

KaWu - 06-01-2011, 10:40

Arturro-86 napisał/a:
Moja ma oznaczenie 12V 8W (Z Toshiby, pewnie od nowości tam siedzi ) - nigdzie w sklepach takiej nie umiem znaleźć. Długość ok. 31-32mm

Te same mialem u siebie. Oryginalne jeszcze.

Arturro-86 napisał/a:
Tu takie pytanie - czy jeżeli kupiłbym takiej długości "rurkową" diodę to nie będzie problemu, że moc takiego zestawu jest niższa niż te 8W (czy np. żaróweczka się wtedy szybciej nie przepali)

Od jesieni mam diodowe w miejsce 8W. Nic sie nie przepala. Nie mam takich mocnych jak Bartek ale swiatlo dla mnie jest wystarczajace.

bigking888 - 06-01-2011, 12:10

deejay, pytanie od czego sa te manetki/łopatki zmiany biegów??
deejay - 06-01-2011, 14:56

Renault Megane III
Anonymous - 06-01-2011, 19:25

deejay napisał/a:

kupiłem przez przypadek u kolegi w sklepie , ale widziałem na Allegro

deejay gdzie we wrocku mozna kupic takiego ledy?

deejay - 06-01-2011, 20:24

Brzucho napisał/a:

tam gdzie kupowałem światła dzienne na ul.Braniborskiej :)

Anonymous - 06-01-2011, 20:31

deejay napisał/a:
Brzucho napisał/a:

tam gdzie kupowałem światła dzienne na ul.Braniborskiej :)

tam jest jakis sklep gdzies motoryzacyjny, w ktorym miejscu? Od strony lidla bardziej czy domaru? Mozesz dokladniej wytlumaczyc? Nie kojarze gdzie kupowales dzienne.

deejay - 18-01-2011, 19:27

Kolejne gadzety juz zakupione do Gala , czekam jeszcze tylko na kpl paska rozrzadu firmy Mitsuboshi :wink: , powód wymiany , osobiscie nie jestem zadowolny z firmy CONTITECH :evil: po ponad 20 tyś km , paski klinowe skwierczą jakbym miał stado świerszczy pod maską :? , wiec postanowiłem założyć Bando i dlatego wymieniam :)

Z aktualnych rzeczy ostatnich dni , Webasto przeszło kpl. "remont" tzn czyszczenie komory spalania , kontrola elektroniki i wykasowanie błedów . Któregoś ranka odmówiło po prostu posłuszeństwa :? , przy okazji webasto dostało nowy przekaznik do Climatronica i teraz pieknie grzeje i pracuje :wink:
Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować Owczarowi i Mackbeth za dużą pomoc przy naprawie i uruchomieniu mojego " Junkersa Pokładowego "

Anonymous - 18-01-2011, 19:34

deejay napisał/a:
czekam jeszcze tylko na kpl paska rozrzadu firmy Mitsuboshi :wink:

a roleczki niet ? ;>

deejay - 18-01-2011, 19:38

wszystko jest , roleczki będą KOYO :wink: