Nasze Miśki - Sigma 24v
Anonymous - 07-11-2014, 16:04
chciałem taka v-łke wsadzić do colta kiedyś <zmieści się>.
Ciężko jest jednak dorwać tren silnik w dobrym stanie.
Z drugiej strony szkoda zabijać Sigmy.
Coraz mniej ich w wyśmienitym stanie jak Twoja.
To prawdziwy krążownik drogowy.
Japońce dobrze odrobili lekcje.
Gdyby jeszcze w trasie paliła 7-8L beny przy ~2000-2200rpm.
W 3 litrowej bmw mój kumpel schodził do tylu ale jazda była ciągłą mordęga -pilnowanie obrotomierza - 2,5k zmiana biegu pewnie nie wyszło silnikowi na dobre.
mazda10000 - 07-11-2014, 19:01
Ehh... no fakt radość z jazdy Sigmą jest spora. Jak miałem 12v w manualu, to na 50 litrach paliwa pojechałem ze Szczecina do Szczecinka na miejscu zrobiłem koło 80 km i wróciłem, z tym, że w trasie nie przekraczałem 100 km/h, chłodnica była przytkana i powyżej tej prędkości nie wyrabiała z chłodzeniem silnika.
Jak już piszę, to opiszę co się z autem dzieje - blacharka została zrobiona w 100 %, teraz lakiernik musi skończyć. Dla mnie to jakaś katastrofa, że gościu się tak ociąga, choćby nie wiem jakim dobrym był lakiernikiem, to sorry, dla mnie przeginka. Ma skończyć w ten weekend, czyli znając życie za miesiąc. Także składanie dopiero na święta, przydałby się jakiś ogrzewany garaż, gdyby jakiś Szczecinianin miał jakieś informacje dotyczące sporego garażu na wynajem najlepiej w centrum, ale nie koniecznie to prosiłbym o informacje
wojtas - 07-11-2014, 19:37
Składaj ją, zlot ogólnopolski w zachodniopomorskim więc mam nadzieję ją zobaczyć
mazda10000 - 07-11-2014, 21:53
No, na ogólnopolski powinna już być
wojtas - 21-04-2016, 11:53
Misio jeździ
|
|
|