Sport - Inne - BOKS
akbi - 07-02-2010, 22:16
sieegurd napisał/a: | McDoune napisał/a: |
A Cygan miał MEGA wypowiedź po walce |
Znając życie przykozaczył jak to zwykle ma w zwyczaju Szpan i mina z KRZYKU |
chyba bardziej tu chodzilo o pogloski z przed miesiaca ... co by on wspolnie z matka, siastra i kims tam jeszcze z rodziny byli podejzani o streczycielstwo kobiet
Kaleid - 09-02-2010, 09:42
sieegurd napisał/a: | Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej |
Nie będzie. Adamek to dobry rzemieślnik z sercem do walki, ale na HW jest za słaby, i to niestety widać. On ma cios cruisera, i to się nie zmieni. Widać, że nie jest naturalnym "ciężkim" i nigdy nim z resztą nie będzie. Ani razu nie zagroził Estradzie(który z resztą też naturalnym HW nie jest), sam zaś wynik jest dość kontrowersyjny. Kiepsko widzę go w pojedynku z Aerrolą, że o Kłyczkach nie wspominam.
sieegurd - 09-03-2010, 14:00
Ciekawa sprawa Dragon vs. Kliczko
Kaleid - 10-03-2010, 11:46
Łatwo nie będzie, ale życzę Albertowi powodzenia. Życzę mu podwójnie, chociażby ze względu na to, że nie trawię Adamka. Może uda mu się to, co nie udało się Andrzejowi. A Michalczewski niech zamilknie po wsze czasy, bo bił się z kelnerami. A gdy miał walczyć w USA, to miał pełne galoty;)
wojtekgsx - 10-03-2010, 12:15
ja kibicuje i sosnowskiemu i adamkowi, choc wydaje mi sie ze jednak adamek jest znacznie lepszym bokserem, gdyby teraz to on mial walke z kliczko moze by nie wygral ale by pokazal lepszy boks niz sosnowski, tak czy inaczej kibicuje polakom, jednemu i drugiemu bedzie ciezko, ale chlopaki probuja, staraja sie, walcza, zasluguja na troche wsparacia a nie tylko ciagle gadanie ze i sie nie uda, a trzymam kciuki, czekam na walke obu bokserow
maxwell61 - 10-03-2010, 16:28
Ja czekam aż Masternak nauczy się boksu. bo wysoko zajdzie. Ma chłop moc i gibkość, trochę słabo gardę trzyma, ale myśli na ringu.
W sumie i Adamkowi kibicuję i Sośnie. Nie interesuje mnie ich język wyparzony tylko to jak reprezentują nasz kraj...Gołota...No cóż miał swoje dni i......nie wykorzystał ich .
akbi - 10-03-2010, 16:44
wojtekgsx, w 100% przyłączam się do Twoich słów
również trzymam kciuki za Sosnowskiego, choć przyznam, że na chwilę obecną mam podobne obawy jak P. Kulej
Kod: | . - Boję się o niego. Za milion dolarów zdrowia nie odkupi - ostrzega Jerzy Kulej |
cytat z sport.pl
sieegurd - 10-03-2010, 17:15
akbi napisał/a: | wojtekgsx, w 100% przyłączam się do Twoich słów
również trzymam kciuki za Sosnowskiego, choć przyznam, że na chwilę obecną mam podobne obawy jak P. Kulej
Kod: | . - Boję się o niego. Za milion dolarów zdrowia nie odkupi - ostrzega Jerzy Kulej |
cytat z sport.pl |
Póki co Dragon jest wyśmiewany przez cały świat. Mam szczerą nadzieję, że do walki dojdzie i Polak sprawi suprajza
3mam kciuki z Wami chłopaki
wojtekgsx - 10-03-2010, 18:58
bez przesady sosnowski nie jest amatorem ktory pierwszy wchodzi na ring, stoczyl nie jedna walke, moze zaden przeciwnik nie byl tak wymagajacy jak kliczko ale tez mocno bili, ma doswiadczenie, najwyzej polegnie w 2 rundzie, ale niewierze ze odrazu stanie sie kaleka, nie takie w boksie nokauty sie widzialo i zawodnicy wracali na ring, bedzie dobrze, moze nie wygra, ale komu kibicowac? no swojemu
Kaleid - 10-03-2010, 20:13
akbi napisał/a: |
cytat z sport.pl |
Taa, Kulej wróżył min porażkę Pudziana z Najmanem, itd. Kwestię jasnowidzenia, niech on lepiej zostawi Jackowskiemu. Zgadzam się jednak z tym że nie będzie łatwo, bo Witalij to obecnie najwyższa światowa półka. Nawet jak z nim przegra, nie będzie to żaden wstyd. Jednak ma też już swoje lata, i wiecznie w formie nie będzie.
Endrjus - 11-03-2010, 19:07
Sosna jest raczej bez szans ale to nie ma znaczenia. Vitek wygrywa z kazdym wiec ta ewentualna porażka nic w Alberta karierze nie zmieni, on za to wypromuje swoje nazwisko i zgarnie solidną wypłatę.
karolgt - 03-04-2010, 14:30
zapowiada się ciekawa walka:
Bernard Hopkins vs. Roy Jones
Cytat: | "Już jutro, 3 kwietnia, dojdzie do długo wyczekiwanego rewanżu pomiędzy dwoma legendami amerykańskiego boksu - Bernardem Hopkinsem (50-5-1, 32 KO) i Roy'em Jonesem Jr. (54-6, 40 KO). Nawet jeśli ten drugi jest tak daleki od swojej najlepszej dyspozycji jak wskazuje na to jego ostatni występ, to smaczku rywalizacji dodaje fakt, że panowie szczerze za sobą nie przepadają, a Roy jako jedyny zdołał przekonująco pokonać "Kata". A było to siedemnaście lat temu..."
www.bokser.org
Gala będzie transmitowana przez Polsat Sport od 2.00 w nocy z 3 na 4 kwietnia. |
sieegurd - 03-04-2010, 15:43
karolgt napisał/a: | zapowiada się ciekawa walka:
Bernard Hopkins vs. Roy Jones |
Nie wiem czy wstanę Ostatnio mam ciężki sen Ale walka baaardzo ciekawa
Endrjus - 03-04-2010, 17:46
Bardzo nieciekawa walka obaj panowie past prime z tym, że u hopkinsa różnica miedzy latami jego najlepszej dyspozycji a teraźniejszością jest nieduża - u roya to przepaść. Najprawdopodobniej b-hop wypunktuje roya choć chciałbym sie mylić.
Ciekawiej zapowiada sie walka o mistrzostwo w HW miedzy młodym, mocnym i pyskatym Hayem a nudnym ale doświadczonym Ruizem.
karolgt - 03-04-2010, 21:42
macie jakąs rozpiske o której mniej więcej jakie walki będą? bo nie moge nic znależć.
[ Dodano: 04-04-2010, 00:08 ]
no to jedziemy.
Haye - Ruiz
[ Dodano: 04-04-2010, 00:14 ]
i to jest walka !!
[ Dodano: 04-04-2010, 00:48 ]
warto było czekac
|
|
|