To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - El Stówa Galant'e Fake VR4/Combat Soilder

mkm - 11-02-2018, 17:42

Stówa, no to teraz juz wchodzimy na grząski grunt... jeden krok i "agro" :wink:
Ale zaryzykowałbym ze zderzakiem (ponieważ wiem jaki to cenny skarb zderzak z Avance) to kup jakiś połamany i wywal siatki, a wstaw "belki" - polecałbym z Colta CJ - tanie zderzaki, a plastik ten sam 8)
Potem belki w folię "karbon" lub pod kolor felg i coś nowego będzie, ale kup drugi zderzak jakby krok okazał się zbyt duży :D

Bartekkita - 12-02-2018, 00:55

Stówa, projekt skończony możesz wstawiać do garażu i brać się za kolejny ;)
Kassia - 16-02-2018, 02:08

Weszłam na chwile a zostałam na dłuzej i przeczytałam wszystko :D
Fajnie prowadzony temat i super auto, podoba mi się :mrgreen:

PS. Gratki za dostanie sie na JapFest 8)

mkm - 12-03-2019, 03:35

Co tam słychać u Galanciora, bo coś długo aktualizacji nie ma?
Swap wybrany/zrobiony? Jakieś grube mody na sezon 2019?

Hugo - 12-03-2019, 07:24

mkm, niestety, ale to auto ma bardzo przykry koniec żywota :?
Sunderland86 - 12-03-2019, 08:31

Hugo napisał/a:
mkm, niestety, ale to auto ma bardzo przykry koniec żywota :?

Rozbity czy poszedł na części?

Hugo - 12-03-2019, 09:14

Z tego co kojarzę poszedł na części, bo podłoga zgniła tak, że jej odratowanie nie miało żadnego uzasadnienia.
Bzyk_R1 - 12-03-2019, 09:28

Wielka szkoda. Myślę że czytelnikom należało się kilka słów wyjaśnienia, w końcu auto było nietuzinkowe.
Bizi78 - 12-03-2019, 11:42

Bzyk_R1 napisał/a:
Myślę że czytelnikom należało się kilka słów wyjaśnienia, w końcu auto było nietuzinkowe.

Łukasz chyba ma focha na forum :? .

vrangsinn - 12-03-2019, 17:54

Hugo napisał/a:
Z tego co kojarzę poszedł na części, bo podłoga zgniła tak, że jej odratowanie nie miało żadnego uzasadnienia.

A ja jestem baardzo zawiedziony mimo iż cały projekt nie szedł w kierunku w ktorym Ja bym poszedł, aczkolwiek wkładu pracy/finansowego/pasji nie można odmówić i to cenie...ale zawiedziony jestem tym iż mimo takiego wkladu nie zadbało sie o konserwacje tego auta jeśli rzeczywiście ruda go "zjadła".....wielka szkoooooda....szkoda projektu

larelijux - 12-03-2019, 18:15

vrangsinn, z tego co mi wiadomo z grupy na facebooku, konserwacja była zrobiona. Tylko zakład który kładł konserwę średnio wiedział co robi.
Olivia - 12-03-2019, 19:21

Ale jak można źle nałożyć konserwacje na podwozie ? Przecież to nie jest wysyłanie bezzałogowej misji na Marsa. Takie rzeczy zrobi dobrze osoba która nie ma nawet podstawowych umiejętności manualnych a narzędzia trzyma pierwszy raz w ręku :roll:
robertdg - 12-03-2019, 19:45

Olivia napisał/a:
Ale jak można źle nałożyć konserwacje na podwozie ? Przecież to nie jest wysyłanie bezzałogowej misji na Marsa. Takie rzeczy zrobi dobrze osoba która nie ma nawet podstawowych umiejętności manualnych a narzędzia trzyma pierwszy raz w ręku :roll:

W taki sam sposób źle w jaki uważasz, że może to zrobić ktos bez podstawowych umiejetnosci manualanych. Dobre zakonserowanie to nie jest od takie sobie wypsikanie z areozolu, pistoleta czy pędzla wymachiwanie, wazne jest odpowiednie przygotowanie oraz od groma wiele innych czynników

Bizi78 - 12-03-2019, 20:13

Jeśli podłoga zdrowa to można dopiero robić lalkę, tutaj projekt poszedł w złą stronę :doubt: .
Po prostu walka z rudą nie ma sensu, bo to jest przegrana wojna :wink: .

Marcino - 13-03-2019, 09:00

Bizi78 napisał/a:
Jeśli podłoga zdrowa to można dopiero robić lalkę, tutaj projekt poszedł w złą stronę :doubt: .
Po prostu walka z rudą nie ma sensu, bo to jest przegrana wojna :wink: .

Niektórzy próbują..... i nawet im to wychodzi. I nie mowie o sobie, ale widziałem kilka szt gdzie buda jest przygotowana i zabezpieczona.