Nasze Miśki - TurboBurbo
Fragu - 20-05-2017, 20:05
Chyba problem sie rozwiązał. Dzis turbiak zwiedzal Warmie, dotarl rowniez nad Bałtyk...co za tym idzie zatankowalem na innej stacji i szarpanie ustalo.
Dziwne bo moj Shell, ktorego mam pod nosem dotąd mial dobre paliwo...
Dla świętego pokoju podjae do aso zapytac po ile fajki
Krzyzak - 20-05-2017, 21:23
Shell odkąd pamiętam miał syf.
Fragu - 23-05-2017, 12:59
W ostatni piątek zabrałem się za lakier w Miśku:
- mycie
- glinka Poorboy's
- przemycie alkoholem
- Swirl X od Meguiars
- wosk Collinite 476s
Efekt:
Przy okazji coś odkryłem - wiem, bardzo spostrzegawczy jestem, ale jakoś nie przyszło mi to do głowy
Też macie?
Sxizo - 23-05-2017, 13:27
Spoko efekt, choć Colli to taki typowy wosk na zimę, na pierwszym miejscu zabezpiecza, dopiero później ma wyglądać
Może mam jakiś słaby monitor, ale co jest na ostatnim zdjęciu?
Fragu - 23-05-2017, 13:31
Paski na dole przedniej szyby - pod wycieraczkami - wygląda jak podgrzewanie
Jestem zadowolony z Collinite - jest bardzo trwały. Wcześniej miałem Natty's RED, pięknie pachniał, super się nakładał, ale po miesiącu nie było śladu po nim.
Sxizo - 23-05-2017, 14:04
Fragu napisał/a: | Paski na dole przedniej szyby - pod wycieraczkami - wygląda jak podgrzewanie |
Bo to jest podgrzewanie
Cytat: | Jestem zadowolony z Collinite - jest bardzo trwały. Wcześniej miałem Natty's RED, pięknie pachniał, super się nakładał, ale po miesiącu nie było śladu po nim. |
Ale przyznaj, że efekt na korzyść Reda. Ja tam lubię woskować i robię to średnio co miesiąc, więc taka trwałość mnie zadowala w sezonie Co innego zima, wtedy zawsze Colli.
Fragu - 23-05-2017, 14:06
Sxizo napisał/a: | Bo to jest podgrzewanie |
Każdy Outek to ma?
Zgadza się - po REDzie lakier był jakby bardziej "mokry". Jak wyjadę Colli kupię coś jeszcze innego na próby
Bzyk_R1 - 23-05-2017, 18:44
Fragu, na prawdę jesteś spostrzegawczy to jest podgrzewanie wycieraczek. Widać nie jeździłeś w zimę chyba? Fajnie to działa, przednią szybę odmraża do połowy a reszta fajnie schodzi skrobaczką. Wszystkie turbo to mają o ile jest oryginalna szyba. A podpowiem Ci że jeszcze masz podgrzewanie lusterek a już tak totalnie Cię zaskoczę wszystkie podgrzewania włączysz jednym przyciskiem od grzania tylnej szyby
Coś Ci wrzucę wyżej w temacie "outlandera w rzepaku"
Fragu - 23-05-2017, 19:19
No bez przesady Krzysiu Nie wiedziałem, że coś takiego w ogole w O1 było. Fajny bajer.
Wiesz, u mnie zima tydzień trwała, a akurat w delegacji byłem
Bzyk_R1 - 23-05-2017, 21:38
Łukasz noo daj spokój. Choć się nie znamy to się znamy jak łyse konie Rzuć okiem na poprzednią stronę Piotrek może też dorzuci do serii "Turbiaki i rzepaki"
Fragu - 23-05-2017, 22:34
Hahahaha boskie!!!! Ile zes sie najezdzil zeby podobne miejsce znaleźć?
Rozumiem, ze to teraz taka teadycja bedzie - jeden rzuca wyzwanie reszta sie podpina
W@sio - 23-05-2017, 22:57
Damn jutro wale zdjecie w rzepaku... Rzepaki i turbiaki brzmi jak "ziemniaki i kurczaki" Tusktronik
Turbiak w rzepaku:
Bzyk_R1 - 23-05-2017, 23:09
Fragu napisał/a: | Hahahaha boskie!!!! Ile zes sie najezdzil zeby podobne miejsce znaleźć? |
Na spontanie było, jechałem do matuli i tak mi się Twój Burbo przypomniał i krajobraz spasował...
Fragu napisał/a: | Rozumiem, ze to teraz taka teadycja bedzie - jeden rzuca wyzwanie reszta sie podpina |
Jestem za
W@sio napisał/a: | Rzepaki i turbiaki brzmi jak "ziemniaki i kurczaki" Tusktronik |
przypomniały mi się Wielkie mixy Jutuba
Fragu - 24-05-2017, 07:09
I już wiem co dziś cały dzień będzie mi grało w głowie
W@sio - 24-05-2017, 19:13
W sumie moglem lepsze zdjecie w rzepaku zrobic dwa pola dalej... Ale nie chcialo mi sie znowu zatrzymywac:-D
|
|
|