To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

goshuA - 12-08-2013, 11:46

Wojti75 napisał/a:
keleron napisał/a:

Pozdrawiam ! Chyba to ja :wink:

Tak, tak keleron pozdrawiam :D

To jak Keleron o tej godzinie, to pewnie i ja :) ) to tez pozdrawiam

tommyc1 - 12-08-2013, 13:14

matush88 napisał/a:
To ja pozdrawiam wszystkie Galanty, które spotkałem dzisiaj w okolicy Parku Praskiego. Takiego skupiska jeszcze nie widziałem, czułem się trochę jak na zlocie :mrgreen: Czyżby miało to zwi±zek ze zlotem Mustangów...? :wink:

Byłem na zlocie Mustangów, a parkowałem koło szpitala, niestety nie spotkałem w okolicy zadnego Galanta :)

matush88 - 12-08-2013, 18:26

tommyc1, fioletowe Kombi na WD, zdaje się, że do kupienia? Byłem, widziałem :D Jakby¶ pojechał t± uliczk± dalej to by¶ zobaczył Galanta :wink: Pzdr
tommyc1 - 12-08-2013, 18:33

matush88 napisał/a:
tommyc1, fioletowe Kombi na WD, zdaje się, że do kupienia? Byłem, widziałem :D Jakby¶ pojechał t± uliczk± dalej to by¶ zobaczył Galanta :wink: Pzdr

do kupienia, ale na FGW ;) reszta sie zgadza :)

matush88 - 12-08-2013, 18:50

tommyc1 napisał/a:
matush88 napisał/a:

A to może pomyliłem blachy z jakim¶ innym :mrgreen: Swoja drog± ładna sztuka na pierwszy rzut oka :wink:

tommyc1 - 12-08-2013, 19:12

matush88 napisał/a:
tommyc1 napisał/a:
matush88 napisał/a:

A to może pomyliłem blachy z jakim¶ innym :mrgreen: Swoja drog± ładna sztuka na pierwszy rzut oka :wink:

dzięki ;) własnie dostalem oferte zamiany na sedana z 97 roku z niewielka doplata :P

WINIU1990 - 19-08-2013, 00:44

Wczoraj pod CH Janki spotkałem klona mojego Gala :-)

Nawet koleżanka już za klamkę łapała żeby wej¶ć do niego. :-D
Czy to kto¶ z forum??

Misiek :) - 19-08-2013, 11:26

WINIU1990 napisał/a:
Wczoraj pod CH Janki spotkałem klona mojego Gala :-)

Oj... jeden ma jasn± skórę.
Ja mojego z żadnym innym na ulicy nie pomylę :P

Apeluje do Maniaków: Od tego s± klubowe naklejki i inne gadżety aby być widocznym.
Niepodpisanych klubowo Mi¶ków nie pozdrawiam.
Prawie na każdym spocie mam jakie¶ naklejki, i M6riano też co¶ ma aby się oznaczyć.

glina - 19-08-2013, 11:56

Misiek :) napisał/a:

Apeluje do Maniaków: Od tego s± klubowe naklejki i inne gadżety aby być widocznym.
Prawie na każdym spocie mam jakie¶ naklejki, i M6riano też co¶ ma aby się oznaczyć.

ufff, na szczescie mam naklejki i nie zostane wykluczony :P LOL wyluzuj troche :D
ps. ja pozdrawiam tylko tych co maja rejestracje z cyfr± 7, czerwone relingi lub choinke wunderbaum o zapachu jesiennej nostalgii ;)

WINIU1990 - 19-08-2013, 14:36

Cytat:
Oj... jeden ma jasn± skórę.
Ja mojego z żadnym innym na ulicy nie pomylę :P

Ten ze skór± jest mój. Przez rok czasu pierwszy raz bordowego sedana spotkałem.

misibiczi - 19-08-2013, 14:40

Galant kombi (kolor chyba ciemnoniebieski ) o numerach WY 46... z naklejkami na przednich błotnikach widziany w miejscowo¶ci Podzamcok na Słowacji :)
m6riano - 19-08-2013, 14:58

glina, hahaha
Sycior - 19-08-2013, 16:30

Pozdro dla bordowego Gala GLS na blachach WH. Spotkali¶my się na zjeĽdzie z trasy toruńskiej ( wiedziałem że Galant mnie wpu¶ci :D ) a potem jechali¶my aż do Zielonki :D
m6riano - 19-08-2013, 16:38

WH porz±dne blachy..;-)
Misiek :) - 19-08-2013, 16:41

WINIU1990 napisał/a:
Ten ze skór± jest mój. Przez rok czasu pierwszy raz bordowego sedana spotkałem.

ja kupiłem przedliftowego bordo sedana z jasn± skór± i manualn± skrzyni± biegów. resztka po swapie bez ¶rodka jeszcze jest w SMM