To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Anonymous - 30-01-2009, 18:35

....że dopadłą mnie dzisiaj chooroba filipińska :color: :color:
spiryt - 30-01-2009, 19:17

ze czas zeby auta zaczely same trafiac do domu bo albo z buta grzeje od razu w 2 strony, czyli na impreze i z powrotem, albo wracam w nocy z buta i i tak musze nastepnego dnia isc po auto :/ bez sensu...
:D

saphire - 30-01-2009, 19:19

spiryt napisał/a:
ze czas zeby auta zaczely same trafiac do domu

sama do domu to kobyła pijanego woźnicę potrafiła dowieźć bo koń w przeciwieństwie do maszyny to bardzo mądre zwierzę :mrgreen:

Piwor - 30-01-2009, 19:39

Chodziło mi o rocznik, czepiacie się. :P
Hubeeert - 30-01-2009, 19:49

... zostałem postraszony pozwem sądowym przez jednego z Forumowiczów, którego dobra osobiste naruszyłem opisując mu cos na PW. Domaga się PUBLICZNYCH PRZEPROSIN. 8) :lol: :D
siwek - 30-01-2009, 19:57

Hubeeert napisał/a:
... zostałem postraszony pozwem sądowym przez jednego z Forumowiczów, którego dobra osobiste naruszyłem opisując mu cos na PW. Domaga się PUBLICZNYCH PRZEPROSIN. 8) :lol: :D
:shock: :shock: :shock:

komuś chyba coś się pomieszało w główce... :rolleyes:

rosomak1983 - 30-01-2009, 20:29

Hubeeert napisał/a:

ze tez o tym nie pomyslałem... :D :D :D Hubert co ty tam ludziom na priv wypisujesz ze az tak Cie strasza hehe? :mrgreen:

Marcin-Krak - 30-01-2009, 22:28

Hubeeert napisał/a:

Heh - jak wczoraj napisałeś o trollach forumowych ... to mi się przypomniało jak swego czasu właśnie jeden z mądrali wikipediowych jak mu napisałem co o nim myślę zaczął mnie straszyć sądem :roll:
Może to ta sama osoba - bo wtedy między innymi też poszło o Mitsubishi - twierdził ten jegomość, że on się zna, a ja nie :roll:

Juiceman - 30-01-2009, 22:31

...że system eliminacji studentów jest aktywny i nie zamierza się szybko skończyć :evil:
Marcin-Krak - 30-01-2009, 23:00

Juiceman napisał/a:
...że system eliminacji studentów jest aktywny i nie zamierza się szybko skończyć :evil:

Jak to :?: ja już dawnoooo temu napisałem, że jestem po sesji, przed sesją :twisted:
Juiceman, 3maj się :D

A tak poza tym to właśnie zastosowałem kurację by wojmi1 - do kogo mam składać reklamacje jak nie pomoże :?: :mrgreen:

koszmarek - 31-01-2009, 08:58

ja też juz po SESJI

a chciałam powiedzieć, że nie dojadam, nie dosypiam, a najbardziej to nie potrafię dojść do ładu z samą sobą...

[ Dodano: 31-01-2009, 09:47 ]
aha i sesje mam na 100% z głowy :) pozaliczałam wszystko jupi:)

arekp - 31-01-2009, 10:30

... wczoraj przy okazji nowej polskiej komedii mialem okazje zobaczyc meski striptiz. Nie wiem jak ten drugi facet na sali - bo byl to babski wieczor, z dopiskiem 'nie tylko dla Kobiet' - ale jak dla mnie to strasznie slaaaaabi byli. Gdy tanczyli, to nawet nie potrafili sie zgrac ruchami podczas wykonywania tych samych elementow.

Zeby nie bylo, ze jako facet bylem tym znudzony to dodam, ze moja partnerka tez miala mieszane odczucia :)

Anonymous - 31-01-2009, 12:07

arekp napisał/a:
...ale jak dla mnie to strasznie slaaaaabi byli.
Trzeba było wskakiwać na scenę i pokazać paniom jak to się robi :wink:
Kibloo - 31-01-2009, 12:43

Że maluszek jest słodki... śpi i je, w nocy obudził nas tylko 3 razy (co 3 godziny na karmienie)... kocham go, tego mojego kruszynka...

Pozdro dla wszystkich ojców aktualnych, świerzo upieczonych, z doświadczeniem itd, itp...

pozdro

Gene - 31-01-2009, 13:48

:hello1: :hello1: :hello1: ... :angel10: