To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA

yalook - 08-12-2011, 13:46

że śniło mi się, że zamiast Mitsubishi jeździłem kombiakiem Volvo i ktoś mi się do niego włamał wyjmując szybę w tylnej klapie....
Anonymous - 08-12-2011, 14:43

że siedzę w Żabnicy (koło Węgierskiej Górki), niedaleko granicy ze Słowacją i śniegu jest tutaj ponad 30 cm , a Galantem udało mi się zajechać najbliżej 1,3km od ośrodka...
sieegurd - 11-12-2011, 12:20

...kupiłem ostatnio fajne buty, byłem w nich raz i muszę oddać do reklamacji :| Nie fajnie :(
jacek11 - 11-12-2011, 22:21

że napisałem na tym forum 3924 posty(nie licząc tych usuniętych)i jest to mój najlepszy wynik ze wszystkich for....
chyba Was lubię :P :D
że napisałem kolejny post :mrgreen:

sveno - 11-12-2011, 23:30

że pracuję z bardzo "inteligentnymi" ludźmi, przykład: jeden z kierowców jeżdżących firmową Felicją, postanowił wymienić żarówkę od świateł postojowych w tylnej lampie, jak pomyślał tak zrobił, zaznaczyć trzeba, że działo się to w poniedziałek. Dzisiaj wsiadłem w to auto i jakież było moje zdziwienie, kiedy wcisnąłem stop a tu mi się postojówki z przodu zapaliły :shock: po chwili wpadłem w kolejny podziw, zapaliłem światła, wyszedłem z auta i okazało się, że stop się świeci, chwila zastanowienia i olśnienie, telefon do tego "kierowcy-mechanika" i pytam, która żarówkę wymieniał? Padła odpowiedź: lewa. Sprawdziłem i moje przypuszczenia były słuszne: koleś włożył jednowłóknową żarówkę w miejsce dwuwłóknowej :) najlepsze, że jeździł tym autem cały tydzień z ciągle świecącym się stopem :)
robertdg - 11-12-2011, 23:35

sveno, znam podobny przypadek, kolega w swoim Citroenie (świeży zakup) zrobił to samo, dziwił się, że jak naciśnie stop to nie da sie zgasić auta z kluczyka, po krótkiej kontemplacji poza autem, zauważyłem, że jak naciskał stop to zapalały się światła postojowe z przodu, ale że silnik nie chciał zgasnąć przy wciśniętym stopie to już był fenomen, oczywiście ta sama historia z żarówką :D
Krzyzak - 12-12-2011, 06:29

robertdg napisał/a:
że silnik nie chciał zgasnąć przy wciśniętym stopie to już był fenomen

farancuzka motoryzacja zna nie takie przypadki :)

i jeszcze że chyba policja odpuściła sobie ze ściganiem zenonów w autach, bo takiego wysypu kaszubów-zenonów, to dawno nie widziałem...
chyba, że coś się w tej kwestii ostatnio w prawie zmieniło - może już są legalne?

Hubeeert - 12-12-2011, 08:51

Krzyzak napisał/a:
może już są legalne?
Nie ale zima idzie i trzeba coś przecież widzieć przed maską :P
yalook - 12-12-2011, 10:21

że znowu mi się śniło, że włamano mi się do samochodu...
zna się ktoś na snach i wie co to może znaczyć ??? (już drugi raz w ciągu ostatnich kilku dni w śnie włamują mi się do samochodu)

Owczar - 12-12-2011, 10:26

yalook napisał/a:
zna się ktoś na snach i wie co to może znaczyć ???

Ja się znam :) To nic nie znaczy. Niezależnie co się śni, to nie ma wpływu na to co potem się dzieje.

Marcin-Krak - 12-12-2011, 10:31

Sny tłumaczy się na odwrót - więc Twój samochód to twierdza nie do zdobycia :mrgreen:
Krzyzak - 12-12-2011, 10:40

Hubeeert napisał/a:
zima idzie i trzeba coś przecież widzieć przed maską
z tego wynika, że vw/audi, bmw i ople mają najgorsze światła

tylko pytałem, bo gdyby już było, to też bym się przestał wahać...

Bizi78 - 12-12-2011, 11:21

że nareszcie pozbyłem się ori kaseciaka z mojego MSS i przeniosłem magiczny przycisk DISP na centralny wyświetlacz :D .
Dla zainteresowanych więcej info w temacie:
http://forum.mitsumaniaki...p=979759#979759

robertdg - 12-12-2011, 12:13

yalook napisał/a:
zna się ktoś na snach i wie co to może znaczyć ??? (już drugi raz w ciągu ostatnich kilku dni w śnie włamują mi się do samochodu)
Analogia, ktos Ci pociska kit, ale ja się nie znam na snach, to z książki ;-)
yalook - 12-12-2011, 13:09

robertdg napisał/a:
yalook napisał/a:
Analogia, ktos Ci pociska kit, ale ja się nie znam na snach, to z książki ;-)

[ Dodano: 12-12-2011, 13:10 ]
Marcin-Krak napisał/a:
Sny tłumaczy się na odwrót - więc Twój samochód to twierdza nie do zdobycia :mrgreen:

zdecydowanie tłumaczenie Marcin-Krak bardziej mi się podoba :mrgreen: