Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Marcin-Krak - 01-03-2013, 13:34
Dawniej były wyroby czekoladopodobne, teraz mamy kryzys, braki wszystkiego coraz większe i problemy ze wszystkim, więc wszystko będzie wyrobami czegoś podobnymi
Np mięsopodobnymi
Ja może zacznę wykonywać czynności pracopodobne
Koleżanka z pokoju mogłaby natomiast wykonywać czynności hałasopodobne i może nie zejdę na zawał serca, jak np będzie odrzucała długopis
Tomek - 01-03-2013, 13:44
| Marcin-Krak napisał/a: | Dawniej były wyroby czekoladopodobne, teraz mamy kryzys, braki wszystkiego coraz większe i problemy ze wszystkim, więc wszystko będzie wyrobami czegoś podobnymi |
podobne komentarze czytałem na onecie
że "za komuny" mięsa brakowało, teraz nei brakuje, ale mięso to to nie jest
| Marcin-Krak napisał/a: |
Ja może zacznę wykonywać czynności pracopodobne |
ja próbuje od jakiegoś czasu, ale jednak czasem trzeba odpuścić i coś zrobić
Koleżanka z pokoju mogłaby natomiast wykonywać czynności hałasopodobne i może nie zejdę na zawał serca, jak np będzie odrzucała długopis |
problem nadal nie rozwiązany ?
Marcin-Krak - 01-03-2013, 13:52
| tomek84 napisał/a: | | podobne komentarze czytałem na onecie |
Nie poczułem się po tym najlepiej
| tomek84 napisał/a: | | problem nadal nie rozwiązany ? |
Niestety i to w znaczny sposób wpływa na
| tomek84 napisał/a: | Ja może zacznę wykonywać czynności pracopodobne
ja próbuje od jakiegoś czasu, ale jednak czasem trzeba odpuścić i coś zrobić |
I w sumie dla postronnego obserwatora sprawa może wydawać się śmieszna, dziwna itp. Ale na dłuższą, codzienną, kilkugodzinną metę to jest co najmniej denerwujące.
Tomek - 01-03-2013, 14:02
I w sumie dla postronnego obserwatora sprawa może wydawać się śmieszna, dziwna itp. Ale na dłuższą, codzienną, kilkugodzinną metę to jest co najmniej denerwujące. |
dokładnie
jeszcze w poprzedniej pracy 4 ostatnie dni spędziłem na totalnym nic nie robieniu (wróciłem z delegacji z UK i samo szkolenie zajęło by dłużej niż te 4 dni, więc nie było sensu, przychodziłem tylko dla formalności).
I moi niepracujący znajomi twierdzili, że to super praca nic nie robić, nie mogli pojąć, że to męczarnia.
Teraz mam w pracy wielki luz i sam sobą dyryguję, co też nie zawsze jest dobre.
[ Dodano: 01-03-2013, 14:04 ]
| Marcin-Krak napisał/a: | Nie poczułem się po tym najlepiej |
tym samym chciałem powiedzieć, że onet podnosi poziom
jacek11 - 01-03-2013, 17:03
Marcin,przestań chrapać,to może ta koleżanka przestanie hałasować
Marcin-Krak - 02-03-2013, 22:52
| jacek11 napisał/a: | Marcin,przestań chrapać,to może ta koleżanka przestanie hałasować |
Nie da się usnąć Prędzej na zawał zejdę
Mam nadzieję, że zima i śnieg pojawi się w tym roku już pod koniec listopada najwcześniej Teraz bym poprosił o kilka dni porządnego deszczu żeby spłukał ten cały syf po zimie
Uwex - 03-03-2013, 10:11
| Marcin-Krak napisał/a: | Teraz bym poprosił o kilka dni porządnego deszczu żeby spłukał ten cały syf po zimie |
do Putina trzeba- oni robią na zamówienie
fergul11 - 03-03-2013, 11:46
| Marcin-Krak napisał/a: | | Teraz bym poprosił o kilka dni porządnego deszczu |
Tu masz dwie możliwości
pogadać z Indianami niech potańczą przy ognisku lub z jakimś fotografem amatorem ,który załatwi ci większą ilość jodku srebra
mjsystem - 03-03-2013, 17:24
| fergul11 napisał/a: | Tu masz dwie możliwości
pogadać z Indianami niech potańczą przy ognisku lub z jakimś fotografem amatorem ,który załatwi ci większą ilość jodku srebra |
Z tą chemia to b ym nie ryzykował... jest wszędzie, w jedzeniu, w proszkach, to jeszcze w deszczu???
koszmarek - 03-03-2013, 19:08
Efie gratulujemy syncia !!!!
vendetta - 03-03-2013, 19:33
| koszmarek napisał/a: | Efie gratulujemy syncia !!!! |
Super! gratulacje Efcia
fergul11 - 03-03-2013, 20:02
znaczy się ,mod wymodził
GRATKI WIELKIE I DUŻO ZDRÓWKA DLA MAMY I DZIDZIUSIA
Juiceman - 03-03-2013, 20:12
Gratki Ewcia
Bizi78 - 03-03-2013, 20:39
Dołączam do gratulacji .
Najlepszego Efa, niech się dobrze chowa nowy MitsuManiak .
Morfi - 03-03-2013, 20:52
EFA gratulacje
|
|
|