To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

Bartek - 23-09-2013, 18:31

Paczka z kilku spotkań ;)

Pozdrowienia dla kierownika zapodkładkowanego Galanta spotkanego na trasie WZ :)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnego Avance zaparkowanego dziś na strefie dostaw Złotych :) wprawdzie cichociemny jeżeli chodzi o barwy klubowe, za to stiker od M6riana nad rurą wydechową nie do przeoczenia.

m6riano - 23-09-2013, 20:47

Bartek, hehe a jaki sticker jeśli można wiedzieć.?;-)
Sycior - 23-09-2013, 21:11

Bartek odpozdrawiam :D No trochę cichociemny ;) Tą wlepę na zderzaku to kupiłem na allegro także chyba nie od m6riana . Chodzi o wlepę "Pokaż cycki dam Ci ciastko" xD Na złotych jestem praktycznie codziennie, no a czasem autkiem ;)
m6riano - 23-09-2013, 22:52

No to nie ode mnie..ja mam tylko "pokaż cycki dam ci loda" a od niedawna pokaz pośladki dam ci czekoladki..a w planach jest pokaz cycki dam ci łiski..;-)
saszkowa - 30-09-2013, 22:35

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej carismy GDI na WCI widzianego dzisiaj (21,50-22,00? ) na modlińskiej i obwodnicy Jabłonny. Kolego, gdzie ja z moim GLSikiem mam się porywać na Twoje GDI ;) [edit] nie będę się porywać z motyką na słońce ;)

Aaaa i muszę pozdrowić kierowcę srebrnego Lancera (chociaż na stacji byłam Omegą) chyba na WW, tankującego gaz na LukOilu na Radzymińskiej - na przyszłość, wystarczy wyjść do dystrybutora i nacisnąć taki zielony guzik "dzwonek" a nie czekać pół godziny aż obsługa sama podejdzie :D :mrgreen:

glina - 09-10-2013, 14:18

biale kombi, czarne fele, czerwone zaciski, WPR - dzisiaj z krolewskiej skrecal do bankowca
kogo wylukałem? :) MKV?

MKV - 09-10-2013, 15:07

glina napisał/a:
biale kombi, czarne fele, czerwone zaciski, WPR - dzisiaj z krolewskiej skrecal do bankowca
kogo wylukałem? :) MKV?

Hehe prawie - mojego Galanta wypatrzyłeś ale znajomemu pożyczyłem go na kilka dni bo jego V40 T4 się naprawia i śmigam moim drugim autkiem - czerwonym Swiftem GTi :)

glina - 09-10-2013, 16:14

no wlasnie kierowca mi sie nie zgadzal zupelnie, stad moje pytanie
mily widok taki bialy wsrod srebrnej szarosci reszty aut na skrzyzowaniu :D

MKV - 09-10-2013, 18:53

glina napisał/a:

mily widok taki bialy wsrod srebrnej szarosci reszty aut na skrzyzowaniu :D

Też tak uważam i dlatego nie przepadam za szarymi/srebrnymi samochodami (no chyba, ż ema to byc cichociemny killer ;) ). Poczekaj aż go zobaczysz zimą na zielonych felgach :P

Misiek :) - 09-10-2013, 19:25

Pozdrawiam czerwone CJ z niebieską klubową naklejką na tylnej klapie. Godzina 17:40 pl. Szembeka - Ul Grochowska w kierunku wylotu z warszawy (wesoła lublin itp).
Stałem za Tobą na światłach

koszmarek - 16-10-2013, 09:10

Najbardziej znana taksówka w mieście przyuważona wczoraj Młodzieńcza z Radzymińską chwile przed 17 :) Pozdrowionka Mariano
RoBSoN_97 - 16-10-2013, 09:46

Pozdrawiam zielonego Galanta kombi z podkładkami pod tablicą rejestracyjną, rej. WE widzianego dziś na Wisłostradzie przed 9
m6riano - 16-10-2013, 14:17

koszmarek, oszty no...człowiek raz na rok sie wybrał w dzień na przejażdżke do warsztatu i tu już go przydybali...;-)
pozdro
ps.a twoja śliwka to w SMMie stała więc jak ty mnie widziałaś...?;-)

[ Dodano: 16-10-2013, 14:18 ]
AAA...bym zapomniał...;-)
W niedziele jak jechałem na referendum spotkałem kolege w czarnym Lancu10 na EBE z naklejką MM więc z nim chwile pogadałem a było to na rondzie Ziutka,potem dalej obydwaj pojechaliśmy Górczewską..

koszmarek - 16-10-2013, 14:50

m6riano napisał/a:
ps.a twoja śliwka to w SMMie stała więc jak ty mnie widziałaś...?;-)

bo ona tam nie stoi tylko w czwartki popołduniem :P Stałam na przystanku i czekałam na 527 :)

Misiek :) - 16-10-2013, 19:03

Pozdrawiam galanta EA kombi w kolorze morskim z podkładkami klubowymi. Ul Jana Pawła II/Chałbińskiego w kierunku mokotowa/ursynowa. Obtrąbiłem, ale chyba kierowca nie wiedział o co chodzi...