Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
Yoshiko - 16-10-2012, 21:11
fabryka24 napisał/a: |
A czy jeden nie miał na imię Gracjan,i nie pracuje w sklepie Elektrosport za rondem ,monter telewizji N | nie nie - jeden Marcin a drugi Paweł
usługi elektroinstalacyjne i telekomunikacyjne: inst elektr, alarm, telewizja nazniemna i sat i pomiary elektr tak na wizytówce napisane
Krystian99 - 16-10-2012, 21:21
Dobry wieczór
offca - 16-10-2012, 21:24
Co do ewentualnego weekendowego piwa, to my odpadamy. Piotrek pracuje na rano cały weekend (czyli do pracy na 6), a ja chcę się wyleczyć porządnie
Yoshiko - 16-10-2012, 21:28
offca napisał/a: | a ja chcę się wyleczyć porządnie |
jak nic tylko grzaniec
fabryka24 - 16-10-2012, 21:30
Szkoda ,bo nie znam tych gagatków , z tamtymi bym załatwił ,bardzo szybko sprawę alarmu , A może mały spocik u panów pod siedzibą firmy , będzie mobilizacją do myślenia nad swoją pracą , i wykonaniem usługi ( jak czegoś nie umiesz to się za to nie bierz ) takie jest moje zdanie . Albo są nie kompetentni ,albo trzeba po męsku z nimi porozmawiać ,tak nie może być .
offca - 16-10-2012, 21:34
Yoshiko napisał/a: | offca napisał/a: | a ja chcę się wyleczyć porządnie |
jak nic tylko grzaniec |
Nic nie mów, dzisiaj jeszcze się strułam pomidorem, albo raczej skórą z pomidora. Zaraz się kładę spać, bo wyglądam jak zombie. Jeszcze tylko meliska i lulu, oby głowa pozwoliła
Yoshiko - 16-10-2012, 21:41
Cytat: |
Szkoda ,bo nie znam tych gagatków , z tamtymi bym załatwił ,bardzo szybko sprawę alarmu , A może mały spocik u panów pod siedzibą firmy , będzie mobilizacją do myślenia nad swoją pracą , i wykonaniem usługi ( jak czegoś nie umiesz to się za to nie bierz ) takie jest moje zdanie . Albo są nie kompetentni ,albo trzeba po męsku z nimi porozmawiać ,tak nie może być | no nie może być
pod siedzibą mówisz kiedy oni do mnie pod dom przyjeżdżali
w sobotę mają być znowu - zobaczę co z tego będzie bo moja cierpliwość wisi na krawędzi
offca napisał/a: | dzisiaj jeszcze się strułam pomidorem | współczuję bólu a Tobie jeszcze się spacerować zachciało
Galancior94 - 16-10-2012, 21:58
Yoshiko napisał/a: | Cytat: |
Szkoda ,bo nie znam tych gagatków , z tamtymi bym załatwił ,bardzo szybko sprawę alarmu , A może mały spocik u panów pod siedzibą firmy , będzie mobilizacją do myślenia nad swoją pracą , i wykonaniem usługi ( jak czegoś nie umiesz to się za to nie bierz ) takie jest moje zdanie . Albo są nie kompetentni ,albo trzeba po męsku z nimi porozmawiać ,tak nie może być | no nie może być
pod siedzibą mówisz kiedy oni do mnie pod dom przyjeżdżali
w sobotę mają być znowu - zobaczę co z tego będzie bo moja cierpliwość wisi na krawędzi |
No to w sobote zróbcie spocik pod Yoshki blokiem o tej godzinie o której zamierzają być ci od alarmu
fabryka24 - 16-10-2012, 21:59
Ja , w sobotę mogę być , MaM pretekst( tj. naklejki ,na mojego galanta ) tylko nie wiem gdzie i o której ,
Galancior94 - 16-10-2012, 22:13
fabryka24 napisał/a: | Ja , w sobotę mogę być , MaM pretekst( tj. naklejki ,na mojego galanta ) tylko nie wiem gdzie i o której , |
Napisz na PW o adres Ja podawał nie będę bo jeszcze dostanie mi się, a tego bym nie chciał
fabryka24 - 16-10-2012, 22:15
Ja tu dziś mam kawałek czasu ,spalił mi się firmowy komp , a tu prawie nikogo nie ma (jakiś mecz dziś czy co )
[ Dodano: 16-10-2012, 22:20 ]
Galancior94, A i prawidłowo , ja też dopiero za zgodą , podaje tele info
PABLO998 - 16-10-2012, 22:20
fabryka24 napisał/a: | jakiś mecz dziś czy co | chyba raczej miał być , jakie szczęście, że biletów zabrakło
fabryka24 - 16-10-2012, 22:24
Odwołali mecz . bo ja nie w temacie ?
PABLO998 - 16-10-2012, 22:27
Przełożyli na jutro
Yoshiko - 16-10-2012, 22:29
Cytat: |
Odwołali mecz . bo ja nie w temacie ? |
tak zakładają płetwy maski i będą zawody w pływaniu
oczywiście za dopłatą do biletów
fabryka24 napisał/a: | MaM pretekst( tj. naklejki ,na mojego galanta ) tylko nie wiem gdzie i o której | jestem pod telefonem tzn mam tel zawsze przy sobie
|
|
|