To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

Yoshiko - 16-10-2012, 21:11

fabryka24 napisał/a:

A czy jeden nie miał na imię Gracjan,i nie pracuje w sklepie Elektrosport za rondem ,monter telewizji N
nie nie - jeden Marcin a drugi Paweł ;)
usługi elektroinstalacyjne i telekomunikacyjne: inst elektr, alarm, telewizja nazniemna i sat i pomiary elektr tak na wizytówce napisane

Krystian99 - 16-10-2012, 21:21

Dobry wieczór :hello2:
offca - 16-10-2012, 21:24

Co do ewentualnego weekendowego piwa, to my odpadamy. Piotrek pracuje na rano cały weekend (czyli do pracy na 6), a ja chcę się wyleczyć porządnie
Yoshiko - 16-10-2012, 21:28

offca napisał/a:
a ja chcę się wyleczyć porządnie

jak nic tylko grzaniec :mrgreen:

fabryka24 - 16-10-2012, 21:30

Szkoda ,bo nie znam tych gagatków , z tamtymi bym załatwił ,bardzo szybko sprawę alarmu , A może mały spocik u panów pod siedzibą firmy , będzie mobilizacją do myślenia nad swoją pracą , i wykonaniem usługi ( jak czegoś nie umiesz to się za to nie bierz ) takie jest moje zdanie . Albo są nie kompetentni ,albo trzeba po męsku z nimi porozmawiać ,tak nie może być .
offca - 16-10-2012, 21:34

Yoshiko napisał/a:
offca napisał/a:
a ja chcę się wyleczyć porządnie

jak nic tylko grzaniec :mrgreen:

Nic nie mów, dzisiaj jeszcze się strułam pomidorem, albo raczej skórą z pomidora. Zaraz się kładę spać, bo wyglądam jak zombie. Jeszcze tylko meliska i lulu, oby głowa pozwoliła :(

Yoshiko - 16-10-2012, 21:41

Cytat:

Szkoda ,bo nie znam tych gagatków , z tamtymi bym załatwił ,bardzo szybko sprawę alarmu , A może mały spocik u panów pod siedzibą firmy , będzie mobilizacją do myślenia nad swoją pracą , i wykonaniem usługi ( jak czegoś nie umiesz to się za to nie bierz ) takie jest moje zdanie . Albo są nie kompetentni ,albo trzeba po męsku z nimi porozmawiać ,tak nie może być
no nie może być :(
pod siedzibą mówisz ;) kiedy oni do mnie pod dom przyjeżdżali :wink:
w sobotę mają być znowu - zobaczę co z tego będzie bo moja cierpliwość wisi na krawędzi :evil:

offca napisał/a:
dzisiaj jeszcze się strułam pomidorem
współczuję bólu :| a Tobie jeszcze się spacerować zachciało :wink:
Galancior94 - 16-10-2012, 21:58

Yoshiko napisał/a:
Cytat:

Szkoda ,bo nie znam tych gagatków , z tamtymi bym załatwił ,bardzo szybko sprawę alarmu , A może mały spocik u panów pod siedzibą firmy , będzie mobilizacją do myślenia nad swoją pracą , i wykonaniem usługi ( jak czegoś nie umiesz to się za to nie bierz ) takie jest moje zdanie . Albo są nie kompetentni ,albo trzeba po męsku z nimi porozmawiać ,tak nie może być
no nie może być :(
pod siedzibą mówisz ;) kiedy oni do mnie pod dom przyjeżdżali :wink:
w sobotę mają być znowu - zobaczę co z tego będzie bo moja cierpliwość wisi na krawędzi :evil:

No to w sobote zróbcie spocik pod Yoshki blokiem o tej godzinie o której zamierzają być ci od alarmu :D

fabryka24 - 16-10-2012, 21:59

Ja , w sobotę mogę być , MaM pretekst( tj. naklejki ,na mojego galanta ) tylko nie wiem gdzie i o której ,
Galancior94 - 16-10-2012, 22:13

fabryka24 napisał/a:
Ja , w sobotę mogę być , MaM pretekst( tj. naklejki ,na mojego galanta ) tylko nie wiem gdzie i o której ,

Napisz na PW o adres ;) Ja podawał nie będę bo jeszcze dostanie mi się, a tego bym nie chciał :mrgreen:

fabryka24 - 16-10-2012, 22:15

Ja tu dziś mam kawałek czasu ,spalił mi się firmowy komp , a tu prawie nikogo nie ma (jakiś mecz dziś czy co ) :wav: :tongue9:

[ Dodano: 16-10-2012, 22:20 ]
Galancior94, A i prawidłowo , ja też dopiero za zgodą , podaje tele info

PABLO998 - 16-10-2012, 22:20

fabryka24 napisał/a:
jakiś mecz dziś czy co
chyba raczej miał być :D , jakie szczęście, że biletów zabrakło :wink:
fabryka24 - 16-10-2012, 22:24

Odwołali mecz . bo ja nie w temacie ?
PABLO998 - 16-10-2012, 22:27

Przełożyli na jutro
Yoshiko - 16-10-2012, 22:29

Cytat: