Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT IV
mlodam - 10-12-2015, 17:39
łooo Matko!
2 dni przerwy mitsumaniakowie sobie zrobili czy co??
przecież zimy nie ma więc nie ma co spać
bry dzionchas
Fugi poszorowane, kąty w miare jeszcze dopracowac,okna i gotowanie...a choinka na koniec coby Dzikiego po oczach nie kuła za długo
Yoshiko - 11-12-2015, 08:34
mlodam napisał/a: | Fugi poszorowane, kąty w miare jeszcze dopracowac,okna i gotowanie... |
a u mnie gierkowska boazeria w końcu zerwana remoncik trwa okna pomyte, szkła pomyte oczywiście przed demolką chciałam mieć mniej roboty przed świętami
mlodam napisał/a: | a choinka na koniec coby Dzikiego po oczach nie kuła za długo | nasza jeszcze rośnie w lesie
siemana z rana śpiochy
volve - 11-12-2015, 09:16
Yoshiko napisał/a: | nasza jeszcze rośnie w lesie |
Moja nawet nie została zasiana (i nie zostanie)
Klark - 11-12-2015, 10:42
Ja chyba pod choinkę wstawię rozrząd do Miśka:p. PS ma ktoś znajomości i namiary na dobrego stolarza bądź studio projektowania kuchni?? Oczywiście w myśl zasady tanio i dobrze, niekoniecznie szybko
mlodam - 11-12-2015, 17:08
volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a: | nasza jeszcze rośnie w lesie |
Moja nawet nie została zasiana (i nie zostanie) |
Moja schowana w garażu ...całoroczna ( tu przynajmniej mam pewność ze nie spłonie ew. sie pogniecie ale z opcja ponownego naprostowania )
Krystian99 - 12-12-2015, 00:03
Cześć wam ludziki
stary alfer - 12-12-2015, 00:28
Krystian99 napisał/a: | Cześć wam ludziki |
Człowieki się mówi
Buźka!
Klark - 14-12-2015, 19:24
Człowieki żyjecie??
stary alfer - 14-12-2015, 19:42
Yoshiko - 15-12-2015, 08:19
Klark napisał/a: | Człowieki żyjecie?? |
żyjemyyyy
ale co to za życie :/ dowiedziałam się ostatnio, że Krupnik nie jest polski
stary alfer,
dober MM
Klark - 15-12-2015, 08:59
Yoshiko Krupnik - wódka jest polska . Produkowana przez polską firmę Sobieski sp. z o.o. - co prawda należy do francuskiej (islamskiej) grupy kapitałowej Belvedere S.A. Jednakże Sobieski sp. z o.o. jest polskim przedsiębiorstwem.
Yoshiko - 15-12-2015, 13:08
Klark napisał/a: | Yoshiko Krupnik - wódka jest polska . Produkowana przez polską firmę Sobieski sp. z o.o. - co prawda należy do francuskiej (islamskiej) grupy kapitałowej Belvedere S.A. Jednakże Sobieski sp. z o.o. jest polskim przedsiębiorstwem. |
no właśnie - francuskiej
czyli do czyjej kieszeni idą zyski ????
Klark - 15-12-2015, 13:32
To trzeba zmienić nektar do picia
offca - 15-12-2015, 21:56
Uwaga uwaga
Jak mówiliśmy, jeszcze Misiek wróci do rodziny
I oto się stało przedstawiamy nowego członka rodziny
Fotka strzelona na szybko na parkingu pod oszołomem i światła przeszkadzały
Baaaaaardzo dziękujemy za pomoc Klarkowi i Volve oraz Grześkowi za towarzystwo, wsparcie i gnębienie pana z komisu
Chyba nie sprowadzą więcej żadnego Miśka, bojąc się, że znów wpadnie ekipa Mitsumaniaków
[ Dodano: 15-12-2015, 21:57 ]
nadejszła pora na aktualizację opisu w stopce
Galancior94 - 15-12-2015, 22:58
offca, przebieg sprawdzaliście na duńskiej stronce? Mi po nr rej wyszło, że 29 lipca 2015r miał przejechane 198tyś Czyli mało, a z własnego doświadczenia wiem, że duny dbają o auta i serwisują je na czas, więc trafiliście na dobre autko tylko obejrzyjcie dokładnie podwozie, bo pogoda i sól na drogach w Danii strasznie niszczy podłogi wszystkich samochodów (w bmw progi już robiłem). Gratulacje i zadowolenia z auta!
http://selvbetjening.traf...spx?Reg=Av66181
I tak btw. to widze, że ostatni właściciel z Danii strasznie krótko miał te auto, bo jeszcze w lipcu auto miało inne nr rej
A tak btw. to Dobry wieczór
|
|
|