To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT IV

mlodam - 10-12-2015, 17:39

łooo Matko!
2 dni przerwy mitsumaniakowie sobie zrobili czy co?? :shock: :shock:

przecież zimy nie ma więc nie ma co spać :lol:

bry dzionchas
Fugi poszorowane, kąty w miare jeszcze dopracowac,okna i gotowanie...a choinka na koniec coby Dzikiego po oczach nie kuła za długo :twisted: :biggrin:

Yoshiko - 11-12-2015, 08:34

mlodam napisał/a:
Fugi poszorowane, kąty w miare jeszcze dopracowac,okna i gotowanie...

a u mnie gierkowska boazeria w końcu zerwana :twisted: remoncik trwa :) okna pomyte, szkła pomyte oczywiście przed demolką :P chciałam mieć mniej roboty przed świętami :evil:

mlodam napisał/a:
a choinka na koniec coby Dzikiego po oczach nie kuła za długo :twisted: :biggrin:
nasza jeszcze rośnie w lesie :mrgreen:

siemana z rana śpiochy :P

volve - 11-12-2015, 09:16

Yoshiko napisał/a:

Moja nawet nie została zasiana (i nie zostanie) :P

Klark - 11-12-2015, 10:42

Ja chyba pod choinkę wstawię rozrząd do Miśka:p. PS ma ktoś znajomości i namiary na dobrego stolarza bądź studio projektowania kuchni?? Oczywiście w myśl zasady tanio i dobrze, niekoniecznie szybko :)
mlodam - 11-12-2015, 17:08

volve napisał/a:
Yoshiko napisał/a:

Moja nawet nie została zasiana (i nie zostanie) :P

Moja schowana w garażu ...całoroczna ( tu przynajmniej mam pewność ze nie spłonie ew. sie pogniecie ale z opcja ponownego naprostowania :badgrin: )

Krystian99 - 12-12-2015, 00:03

Cześć wam ludziki ;)
stary alfer - 12-12-2015, 00:28

Krystian99 napisał/a:
Cześć wam ludziki

Człowieki się mówi ;)

Buźka!

Klark - 14-12-2015, 19:24

Człowieki żyjecie??
stary alfer - 14-12-2015, 19:42

Yoshiko - 15-12-2015, 08:19

Klark napisał/a:
Człowieki żyjecie??

żyjemyyyy :)
ale co to za życie :/ dowiedziałam się ostatnio, że Krupnik nie jest polski :twisted:

stary alfer,

dober MM :)

Klark - 15-12-2015, 08:59

Yoshiko Krupnik - wódka jest polska :) . Produkowana przez polską firmę Sobieski sp. z o.o. - co prawda należy do francuskiej (islamskiej) grupy kapitałowej Belvedere S.A. Jednakże Sobieski sp. z o.o. jest polskim przedsiębiorstwem.
Yoshiko - 15-12-2015, 13:08

Klark napisał/a:
Yoshiko Krupnik - wódka jest polska :) . Produkowana przez polską firmę Sobieski sp. z o.o. - co prawda należy do francuskiej (islamskiej) grupy kapitałowej Belvedere S.A. Jednakże Sobieski sp. z o.o. jest polskim przedsiębiorstwem.

no właśnie - francuskiej
czyli do czyjej kieszeni idą zyski ????

Klark - 15-12-2015, 13:32

To trzeba zmienić nektar do picia 8)
offca - 15-12-2015, 21:56

Uwaga uwaga ;)
Jak mówiliśmy, jeszcze Misiek wróci do rodziny :D
I oto się stało :twisted: przedstawiamy nowego członka rodziny :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Fotka strzelona na szybko na parkingu pod oszołomem i światła przeszkadzały ;)

Baaaaaardzo dziękujemy za pomoc Klarkowi :D i Volve oraz Grześkowi za towarzystwo, wsparcie i gnębienie pana z komisu :badgrin:
Chyba nie sprowadzą więcej żadnego Miśka, bojąc się, że znów wpadnie ekipa Mitsumaniaków :lol:

[ Dodano: 15-12-2015, 21:57 ]
nadejszła pora na aktualizację opisu w stopce :twisted:

Galancior94 - 15-12-2015, 22:58

offca, przebieg sprawdzaliście na duńskiej stronce? Mi po nr rej wyszło, że 29 lipca 2015r miał przejechane 198tyś :) Czyli mało, a z własnego doświadczenia wiem, że duny dbają o auta i serwisują je na czas, więc trafiliście na dobre autko ;) tylko obejrzyjcie dokładnie podwozie, bo pogoda i sól na drogach w Danii strasznie niszczy podłogi wszystkich samochodów (w bmw progi już robiłem). Gratulacje i zadowolenia z auta!

http://selvbetjening.traf...spx?Reg=Av66181

I tak btw. to widze, że ostatni właściciel z Danii strasznie krótko miał te auto, bo jeszcze w lipcu auto miało inne nr rej ;)

A tak btw. to Dobry wieczór ;)