To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

m6riano - 30-10-2013, 00:14

rób foty jak coś
Besiek - 30-10-2013, 08:01

Wczoraj o 15:31 na Muranowskiej zaobserwowałem takiego gala wyposażonego w mitsumaniakowe podkładki pod tablice, pozdrawiam!

MmzTattoo - 02-11-2013, 22:18

Pozdrowienia dla kierowcy spacestara z wielkim logo mitsumaniaków na masce widzianego dziś ok 14 w stanisławowie na trasie 50 machałem z cari:)
Jassmina - 04-11-2013, 09:01

To nasza kasiaa :D nie ma bardziej charakterystycznego space'a na świecie!!!! :) [/b]
cns80 - 06-11-2013, 09:49

Kolega z poobijanej srebrnej Carismy na blachach BL z Mitsumaniaczymi podkladkami jak się będzie pod CNK pchał do końca prawym a później wciskał na lewy to niech się nie dziwi że przyjezdnych w Warszawie nie lubią :axe:
Dario1986 - 06-11-2013, 11:37

cns80 napisał/a:
później wciskał na lewy to niech się nie dziwi że przyjezdnych w Warszawie

a Warszawiacy tak nie robią albo Warszawiakom wolno a innym nie?

Sycior - 06-11-2013, 12:12

To jest standard w Warszawie i nie tylko. Warszawiacy też tak robią :P
cns80 - 06-11-2013, 12:20

Wszyscy, którzy są bezczelnymi chamami tak robia, ale nielubi się tylko przyjezdnych. Tak samo w Poznaniu czy Gdańsku nie lubi się za to Warszawiaków a nie miejscowych :) Ot taka moralność Kalego w Polsce obowiązuje :)
Dario1986 - 06-11-2013, 15:05

mnie mało interesuje czy Warszawiak czy ktoś inny,tym bardziej że tablice nie sa wyznacznikiem. z drugiej strony nikt nie jest idealny i może rzeczywiście koleś się śpieszył (chociaż nie chcę go usprawiedliwiać). Jak kogoś wpuszczam na pas którym jadę nie patrzę na to jakie ma tablice. Nie muszą mnie lubić wystarczy trochę uprzejmości i działa to w dwie strony:)
cns80 - 06-11-2013, 15:15

Dario1986 napisał/a:
z drugiej strony nikt nie jest idealny i może rzeczywiście koleś się śpieszył (chociaż nie chcę go usprawiedliwiać).
Jak zwykle wszyscy się spieszą :) A chamstwo pozostaje chamstwem.
I nie on jeden tak wczoraj zrobił, ale on jeden był Mitsumaniakiem dlatego to piszę ;)

Dario1986 napisał/a:
Jak kogoś wpuszczam na pas którym jadę nie patrzę na to jakie ma tablice.

Ja go wpuszczać nie musiałem. Ja stałem za nim i innymi podobnymi, bo chciałem jechać prosto i tylko ich manewry mi nie pozwoliły.

Dario1986 napisał/a:
Nie muszą mnie lubić wystarczy trochę uprzejmości i działa to w dwie strony:)
Co innego uprzejmość co innego cwaniactwo :(
Dario1986 - 06-11-2013, 15:25

cns80 napisał/a:
Co innego uprzejmość co innego cwaniactwo

W 100% się zgadzam

Łysy88 - 14-11-2013, 22:15

Tragedia to jest na wale miedzeszyńskim w stronę Otwocka po południu, dwa pasy oczekujących a cwaniacy pchają się jeszcze drogą wewnętrzną w z dłuż wału.
Witek vel Mysza - 15-11-2013, 15:56

Pozdrawiam wszystkie EA z Płocka które widuję prawie codziennie :)
1. Czarny bardzo ładny na czarnych kołach z czerwoną obwódką, parkuje koło Terapii
2. Ciemny granatowy lub czarny, za kółkiem miła kierowniczka, rozbity trochę przód auta.
3. Super mega ikona, która powaliła mnie na kolana, EA czarny, z dziwnym ślicznym przodem, w skórach w środku, z tyłu fajny spoiler i przedliftowe lampy oraz znaczek bodajże SS z prawej strony klapy i biała duża naklejka na tylnej szybie - dowóz alkoholu bodajże, kręci się u mnie pod blokiem na 3 Maja.
4. Srebrny kombi na WPLu

Szerokiej drogi! :)

m6riano - 21-11-2013, 15:31

Ktoś sie przyznaje do srebrnego sporta w kombi na WF stojącego na parkingu przy Polinezyjskiej od strony Indiry Gandi (v/v Multkina)
ps.A w sumie to gali tak wysypało na ulicach...;-)

Witek vel Mysza - 21-11-2013, 16:50

A czyj w wawie jakiś taki grafitowy z pomarańczowymi akcentami?

PS. Pozdrawiam kolejnych galanciarzy spotkanych w Płocku. Wczoraj dwa zielonkawe widziałem, jeden po drugim w zasadzie. Pierwszy na blachach CWL umożliwił mi włączenie się do ruchu z 3maja do Kilińskiego, zaś drugi na blachach WPL wyjeżdżał zatoczki koło GeoInfu (za rondem na wyjeździe z Płocka w stronę Płońska). Gdybym wyszedł z domu 10 sekund później lub wcześniej nie spotkałbym żadnego, heh ;)