Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
Kaucz - 16-12-2011, 01:45
Owczar napisał/a: | sieegurd napisał/a: | Więcej szczęścia niż rozumu |
A skąd wiesz? Napisali gdzieś, że powodem była nadmierna prędkość? Brawura? A może omijał nieoświetlonego rowerzystę, pieszego? Czy to, że ma 18 lat od razu świadczy o tym że to jego wina? |
Jeżeli coś stało się nieoczekiwanego na drodze - miał po prostu pecha i zabrakło mu umiejętności do zapanowania nad samochodem...
Nie dostosował prędkości - no cóż... jego wina
Ważne, że żyje, niech wraca do zdrowia i miejmy nadzieję, że to jego ostatni wypadek.
Juiceman - 16-12-2011, 01:50
A skąd wiesz? Napisali gdzieś, że powodem była nadmierna prędkość? Brawura? A może omijał nieoświetlonego rowerzystę, pieszego? Czy to, że ma 18 lat od razu świadczy o tym że to jego wina? |
W 99% tak
Krzyzak - 16-12-2011, 06:34
Owczar napisał/a: | Napisali gdzieś, że powodem była nadmierna prędkość? |
nie gniewaj się - ale nie musieli pisać
wystarczy, że napisali, że jechał golfem...
no i spójrz na zdjęcia tego auta
sieegurd - 16-12-2011, 07:08
Otóż oglądałem wczoraj w 2 konkurencyjnych stacjach relację z wypadku i koleś jechał 100km/h i stracił panowanie nad kierownicą - znaczy jego wina, bo nie dostosował prędkości do warunków jazdy.
Tyle, że oglądając miejsce wypadku zastanawiam się, gdzie tam był jakiś krawężnik, bo jeden z policemanów mówił, że przy nadmiernej prędkości, kierujący stracił panowanie nad kierownicą i uderzył o krawężnik...
Cytat: | wystarczy, że napisali, że jechał golfem... |
Nie uogólniajmy Ale samochód zmiażdżony był pięknie
robertdg - 16-12-2011, 08:36
rosomak1983 napisał/a: | Czy to, że ma 18 lat od razu świadczy o tym że to jego wina? | Manipulacja medialna
Weźcie pod uwagę fakt, że ktoś mógł go wyprzedzać w ostatniej chwili i za blisko zajechać mu przed nos a ten spanikował, samochód jadący z przeciwka mógł niczego nie widzieć, zarówno jak kierowca który go wyprzedzał mógł nie zdać sobie sprawy z tego co robi.
No i tak można sobie snuć bajki i opowiadania, najlepszym zdarzaja sie wpadki.
koszmarek - 16-12-2011, 09:29
że zakupiłam sobie zestaw bożonarodzeniowych herbat i kubeczek do zaparzania i stworzylam sobie nastroj świąteczny
yalook - 16-12-2011, 09:39
koszmarek napisał/a: | że zakupiłam sobie zestaw bożonarodzeniowych herbat i kubeczek do zaparzania i stworzylam sobie nastroj świąteczny | u mnie od tygodnia żona z córką własnoręcznie robią bombki, a w weekend będziemy kupowali i ubierali choinkę
koszmarek - 16-12-2011, 09:52
yalook napisał/a: | żona z córką własnoręcznie robią bombki, |
Że mają na to czas i cierpliwość
yalook napisał/a: | a w weekend będziemy kupowali i ubierali choinkę |
u nas niestety choinka by nie zdała egzaminu, a szkoda
yahoo_wlkp - 16-12-2011, 12:51
Wczoraj gonilem kobite ktora wiozla prezenty na dachu Przy pierwszym lepszym zakrecie niestety spadly.
yalook - 16-12-2011, 14:56
koszmarek napisał/a: | yalook napisał/a: | żona z córką własnoręcznie robią bombki, |
Że mają (...) cierpliwość | nie mają zwłaszcza córa
[ Dodano: 16-12-2011, 14:56 ]
yahoo_wlkp napisał/a: | Wczoraj gonilem kobite ktora wiozla prezenty na dachu Przy pierwszym lepszym zakrecie niestety spadly. | upsss - mam nadzieję, że nie było to nic szklanego
pamar - 16-12-2011, 16:21
że właśnie miałem okazję pojeździć sobie kijanką, o taką:
Nie wiem kto wpadł na pomysł władowania w toto 1.2 normalnie porażka!!!
Ogólnie wygląd, wygoda i wyposażenie ok, ale takim czymś nie da się jeździć!
akbi - 16-12-2011, 20:04
pamar napisał/a: | że właśnie miałem okazję pojeździć sobie kijanką |
No to niezle musiales narozrabiac
Morfi - 16-12-2011, 20:17
że nowa cari przeszła dziś bez problemów sciezke diagnostyczną, analiza spalin idealna
Maretzky85 - 16-12-2011, 23:05
Szukam kogoś kto ma konto na stronie:
http://www.geekmapped.com/forums/
Potrzebuje ściągnąć mały pliczek, ale jakoś dziwnie ciężko się zarejestrować...
Marcin-Krak - 16-12-2011, 23:14
Brakuje mi na wszystko ostatnio czasu
Nie jestem w stanie spać więcej niż 5 godzin...
I jak ktoś mi mówi, że się święta zbliżają, to w ogóle nie wiem o co chodzi
|
|
|