To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Elegance by Deejay

Zielu - 14-01-2014, 16:24

To jest podwójny skandal!
Skandalicznie piękne auta.
Skandalicznie badziewne zabezpieczenie.
A właściwie jego brak..

mkm - 14-01-2014, 16:47

deejay napisał/a:
Dzisiaj szybka wymiana oleju

deejay, a czemu akurat ten. Z tego co czytam na karcie to:
Cytat:
Zalecany jest do stosowania w silnikach wysokoprężnych najnowszej konstrukcji, w których zastosowano specjalne systemy oczyszczania spalin, umożliwiających spełnienie wymagań normy emisji spalin EURO IV i EURO V
-Specjalnie opracowany dla silników Renault i Nissan wyposażonych w filtr cząstek stałych (DPF, FAP, PF)

Skrzypek - 14-01-2014, 18:08

http://www.elf.com.pl/benzyna.php

stare oleje w nowych opakowaniach, do benzyny też się nadaje:P

deejay - 15-01-2014, 20:42

Jutro montaż nowych przednich amorków gazowych Monroe , oczywiście jeśli dojdą na czas :wink:
SPIDER-ek - 15-01-2014, 21:52

danino88 napisał/a:
Cytat:
Oj nie jest :D Chodzi o to, ze są to dopiero auta kilkuletnie i wszystko na razie odbywa się pod spojlerami, progami i na podwoziu. Za chwilę ujrzy światło dzienne...

dokładnie, znajomy miał Mazdę 3 2006 rok. Autko nie bite jednak w 2012 zaczęła wychodzić rdza na nadkolu z przodu, z tyłu, drzwiach i podwoziu. Co zrobił? Sprzedał :)

sorki za OT

Daleko szukać. Ja mam Mazde 3 wer 1. Gnije bardziej niż Galant.
Nie chce mi się fotek wrzucać, ale całe drzwi od spodu, maska na łączeniach blach. Podwozie, nadkola. Standard.
No cóż trzeba z tym się pogodzić i łatać co jakiś czas.
Ale autko jest spoxik, lepiej nim się jeździ niż Galantem.

Hugo - 15-01-2014, 22:03

deejay napisał/a:
Jutro montaż nowych przednich amorków gazowych Monroe
Co tak często zmieniasz te amorki i dlaczego na taki szajs?
deejay - 15-01-2014, 22:25

Hugo napisał/a:
deejay napisał/a:
Jutro montaż nowych przednich amorków gazowych Monroe
Co tak często zmieniasz te amorki i dlaczego na taki szajs?

Czy ja wiem czy szajs :roll: , zamontowałem już ich sporo i do tej pory żadnej reklamacji klienta .
Zmieniam dlatego bo jakiś czas temu "załatwiłem" jedną dziurą Bilsteina , który jest jednym z lepszych .
Powiem szczerze że wolę obecnie Monroe niż Czeską lub Hiszpańską KYB na którą mamy np ostatnio w serwisie sporo reklamacji :wink:

Hugo - 15-01-2014, 22:30

Piszę szajs, bo słyszałem ostatnio kilka opinii od osób, które na nich jeździły, że padały po kilku tygodniach.
deejay - 15-01-2014, 22:42

Hugo napisał/a:
Piszę szajs, bo słyszałem ostatnio kilka opinii od osób, które na nich jeździły, że padały po kilku tygodniach.

Mam klientów co mają je założone już ponad dwa lata i sporo km natłuczone , a z forumowiczów m.in Juiceman śmiga bez problemów od kilkudziesięciu tyś km .

Hugo - 15-01-2014, 22:52

No widzisz, teraz nie wiadomo już co kupić. Jednemu służy, innemu od razu padnie.
Juiceman - 16-01-2014, 05:59

deejay napisał/a:
Hugo napisał/a:

Mam klientów co mają je założone już ponad dwa lata i sporo km natłuczone , a z forumowiczów m.in Juiceman śmiga bez problemów od kilkudziesięciu tyś km .

Teraz to już na nich śmiga McDoune w stolicy ;-)

Fragu - 16-01-2014, 08:01

Cytat:
No widzisz, teraz nie wiadomo już co kupić. Jednemu służy, innemu od razu padnie.

Właśnie dlatego też zamówiłem Monroe x 4, cena bardzo dobra, zobacyzmy ile polatają :wink:

Hugo - 16-01-2014, 10:39

Fragu napisał/a:
Właśnie dlatego też zamówiłem Monroe x 4
Jaki kszt za szt? Czy przypadkiem nie chciałeś zamówić wcześniej KAYABA ULTRA SR?
Fragu - 16-01-2014, 10:51

Hugo, tak chciałem, ale były problemy z dostępnością przednich u japaneze, a gdzie indziej cena za wysoka.

Za 4 szt. Monroe gaz. 580zł.

Bartekkita - 16-01-2014, 21:03

Hugo napisał/a:

Wystarczy poczytać opinię by być w kropce. Czytasz 6 opinii, że np KYB super, po czym masz 4, że totalny szajs. Na jednym forum chwalą Monroe a zaraz na innym jadą od najgorszych.

Bartek, w poniedziałek też dostaniesz Monroe do montażu :P