Lubelskie - Lubelskie OT V
bastek - 09-05-2012, 21:59
| Jaro1974 napisał/a: | | Dlaczego mówisz że stary |
czemu?
bo na koncert na płyte chyba nie pójdę - ZBOWiD wśród młodzików.
a na foteluiki - na metalikę na krzesełka? porabne
więc nie jadę....
grzesiopol - 09-05-2012, 22:01
Uderz w stół a nożyce sie odezwą. Przyszła pora na pisemną ripostę (nie złośliwą).
| Seichan napisał/a: | | Nie każdy lubi i toleruje takie przeboje - to raz. | każdy szanuje innych gusta, nawet Ja. Po całej nocy słuchania discopolo sąsiadów nad ranem gdy usnęli pusciłem im kilka mocnych dzieków - było mi miło. I nie żebym był złośliwy.
| Seichan napisał/a: | | Dwa - w ciągu dnia czas spędza się w inny sposób niż siedząc pod domkiem i słuchając muzyki, zwłaszcza w sytuacji jak zachodzą okoliczności wskazane w pozycji "raz". | tak też i Ja nie zamierzam cały czas słuchać muzyki, trochę trzeba sie przespać. Ponadto miło mi będzie posłuchać troche muzyki jak nikogo w koło mnie nie bedzie.
| Seichan napisał/a: | | Trzy - wieczory też odpadają z głośną muzyką w domkach, bo ja zlocie będą rodziny z małymi dziećmi, które 19-20 zasypiają. | Trudno niech rodzice śpią a dzieci niech sie bawią. (it's a joke) Ponadto myślę, że przy ogólnej głośniej atmosferze panującej zawłaszcza wieczorem, stworzonej przez samych rodziców tych dzieci, wspomniane powyżej pociechy po jednym głebszym ..... mleku spokojnie sobie zasną nie robiąc sobie nic z zabaw czynionych przez ich wesołych rodziców.
| Seichan napisał/a: | | Cztery - dyskoteka, o której wspomniał Tomek, jest z dala od domków i tam nikomu nie przeszkadza. | pójście na dyskotekę przez rodziców wyklucza w tym przypadku prawidłowe sprawowanie opieki rodzicielskiej i byłoby nagannym zachowaniem troskliwych rodziców. Ponadto mogliby sie narazić na odpowiedzialność karną za narażenie na niebezpieczeństwo utraty życia i zdrowia (oczywiście dzieci nie swoje) za co grozi grozi kara do 5 lat więzienia (mówiąc prawniczo - pozbawienia wolności)
| Seichan napisał/a: | | I po piąte - to ma być miłe spędzanie czasu, a nie katowanie kogoś swoimi gustami muzycznymi. | miłe będzie zawsze i wszędzie - spędzanie czasu i słuchanie muzyki, ot mądrego warto posłuchać.
| Seichan napisał/a: | | Ergo - rozwiązanie Sławka ze słuchawkami jest w takiej sytuacji jedynym rozwiązaniem dla fanów w/w muzyki, tudzież słuchanie jej na trasie we własnym samochodzie, bez zaśmiecania i zakłócania eteru za pośrednictwem CB. | Każdemu wolno kochać i słuchać muzyki, w sposób jaki chce, dla tego pozostawiam Ci o kobieto wolność w sposobie słuchania muzyki. Proszę jednak o wyrozumiałość i poszanowanie gustów innych osób i nie używanie tutaj dyskryminujących słuchaczy discopolo pogladów. Powyższa cytowana wypowiedź powinna częsciowo brzmieć | Cytat: | | "w takiej sytuacji jedynym rozwiązaniem dla fanów każdej muzyki" |
| Seichan napisał/a: | Rzekłam | i Ja rzekłem
| Seichan napisał/a: | | Swoją drogą nie przypominam sobie, żeby na zlocie ktokolwiek rozstawiał głośniki i włączał na full muzykę. Tomek, Andrzej, kojarzycie coś takiego? | nie no permanentna inwigilacja. Toż to nawet nie mozna sie odezwać w temacie słuchania muzyki bez echa krytyki ze strony władzy wykonawczej.
| Jaro1974 napisał/a: | | Kto mówi o jakimś puszczaniu muzy na full. | zgadza się. Temat słuchawek nie my zapoczątkowaliśmy.
Idę zaprowadzić samochód a jak wrócę to już nie siądę do kompa (chyba sie zamknę w sobie i zakręcę jak słoik)
DOBRANOC do jutra (mam nadzieję)
Jaro1974 - 09-05-2012, 22:04
Ja jak byłem w stoczni gdańskiej na J. M. Jarre z okazji 25-lecia rozmów sierpniowych to nie było stary czy młody wszyscy bawili się jednakowo.
Seichan - 09-05-2012, 22:04
| Jaro1974 napisał/a: | | Siedzimy przy jakimś ognisku, grillu itp. mięcho się piecze, browar się leje i z radyjka w miarę spokojnie leci sobie muzyczka. |
Taka wersja jest akceptowalna, pod warunkiem, że do spokojnego "lecenia", dodasz spokojną muzyczkę
Ognisk palić nie można - ośrodek jest w środku lasu. Jest również zakaz grillowania, aczkolwiek nikt nie krzyczał w zaszłym roku jak grille były użytkowane
I jeszcze jeden czynnik - w zeszłym roku była super pogoda, więc faktycznie można było posiedzieć, pogadać, pogrillować, popić. Ale 2 lata temu w Wilkasach lało na potęgę i już tak fajnie nie było...
Bastek - w Chorzowie nie takich "staruchów" jak Ty było widać na płycie, więc nie zwalaj własnego lenistwa na wiek
grzesiopol - 09-05-2012, 22:05
Sorry że wróciłem
| Jaro1974 napisał/a: | Siedzimy przy jakimś ognisku, grillu itp. mięcho się piecze, browar się leje i z radyjka w miarę spokojnie leci sobie muzyczka. Ja to tak widzę. A jak ktoś chce się bawić to wtedy udaje się tam gdzie jest to organizowane tak jak wspomniałaś i sobie skacze do woli. Aż go głowa rozboli | otake polske myśmy walczyliśmy. Zgadzam się w zupełności i popieram kolegę Jarka w całej rozciągłości jego wypowiedzi przepełnionej soczysta mądrością słowa pisanego. UFFFF "Weselmy się z Panem" jakby powiedział to pastor afroamerykański.
Cześć wszystkim.
[ Dodano: 09-05-2012, 22:06 ]
| Seichan napisał/a: | że do spokojnego "lecenia", dodasz spokojną muzyczkę | najlepiej radio maryja, tam leci spokojna muzyka (wcale nie kościelna).
Jaro1974 - 09-05-2012, 22:09
No to ja muszę z pewną osobą pogadać na temat muzy. I myślę że będzie zadowolony. Tylko net będzie wtedy potrzebny
[ Dodano: 09-05-2012, 22:13 ]
Grześ - radio maryja czy marycha
[ Dodano: 09-05-2012, 22:16 ]
| Seichan napisał/a: | Jaro1974 napisał/a:
Zaraz dostanę red bula za sprzeciw
Czy kiedykolwiek dałam RB za to, że ktoś miał inne zdanie niż ja?
Ech........................ |
Toż to żart był
Seichan - 09-05-2012, 22:19
EDIT.
tomasek - 09-05-2012, 22:22
Bardzo możliwe że Hot Spot jest tam dostępny
Co do muzy życie pokaże swoje,ale na Zlocie dzieje się tyle że nie bardzo jest czas na słuchanie muzy,w dzień zawody,pokazy itp,a wieczorkiem spokojne pogaduchy przy dobrym browarku i pogaduchy z maniakami z całej Polski
Jaro1974 - 09-05-2012, 22:24
| Seichan napisał/a: | | Nie trzeba uderzać, bo już parę razy powstrzymałam się, gdy zmawialiście się na puszczanie sobie muzyki na trasie za pośrednictwem CB |
To teraz ja:
z tego co pamiętam to raczen nie było pomysłu takiego żeby puszczać na CB jakiejkolwiek muzy. No chyba że coś pominąłem. Bynajmniej ja takich zakus nie miałem.
Andrew - 09-05-2012, 22:28
| Seichan napisał/a: | Swoją drogą nie przypominam sobie, żeby na zlocie ktokolwiek rozstawiał głośniki i włączał na full muzykę. Tomek, Andrzej, kojarzycie coś takiego?
|
Nie było nic takiego. Leciał Pewex z auta demonstracyjnego, no i dyskoteka była w oddali
Jaro1974 - 09-05-2012, 22:28
| tomasek6 napisał/a: | Co do muzy życie pokaże swoje,ale na Zlocie dzieje się tyle że nie bardzo jest czas na słuchanie muzy,w dzień zawody,pokazy itp,a wieczorkiem spokojne pogaduchy przy dobrym browarku i pogaduchy z maniakami z całej Polski |
Zgadza się ale chyba nie łazi się całą noc z miejsca na miejsce lecz się gdzieś umawiamy i wtedy siedzimy, jemy, pijemy i gadamy. Jeśli jestem w błędzie to mnie wyprowadź z niego Tylko delikatnie bo strachliwy jestem
tomasek - 09-05-2012, 22:32
No z tym łażeniem to jest różnie
Mam jedynie nadzieję że pogoda będzie podobna jak w tamtym roku
[ Dodano: 09-05-2012, 22:35 ]
Scenariusza nikt nie pisze więc nigdy nic nie wiadomo,ale dzieje się naprawdę dużo ciekawego więc nigdy nie wiadomo gdzie się wyląduje
Jaro1974 - 09-05-2012, 22:36
O to chodzi.
I jak ci się podobało dziś radyjko z wiadomościami
[ Dodano: 09-05-2012, 22:46 ]
I wszyscy poszli spać. O ludzie To idę i ja Dobranoc.
tomasek - 09-05-2012, 22:49
Nie słyszałem ale możesz zdać małą relację
Jaro1974 - 09-05-2012, 23:03
Koncior dziś siedział w domu więc od 12 nadawał na żywo i dopiero skończył jakąś godzinę temu. Co godzinę były wiadomości w radyjku więc było wiadomo o co biega i fajna muza przy tym. Oczywiście non stop pisaliśmy co by tu można jeszcze zrobić ale do tego trzeba trochę ludu bo samemu to się zarobi. a i niedługo będzie nadawał na FM. Jutro mu graty zwożą.
[ Dodano: 09-05-2012, 23:05 ]
A w ogóle to wyszedłem z propozycją zrobienia takiej małej cotygodniowej listy przebojów lat 80-tych i 90-tych Powiedział że ciężko będzie ale nie mówi nie
[ Dodano: 09-05-2012, 23:08 ]
Dobra już mnie nie ma
[ Dodano: 10-05-2012, 08:19 ]
Dzień dobry
Wszyscy pozasypiali chyba dziś normalnie
|
|
|