To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

cns80 - 31-10-2007, 12:54

A ja nie mam pomysłu na prezent dla żony :( . Imieniny w sobotę.

P.S. Hubeeert też chyba ma imieninki tego samego dnia :wink:

McDoune - 31-10-2007, 13:04

a ja dzisiaj ostatni dzień w starej pracy, od piątku nowa fabryka :p
roch_27 - 31-10-2007, 13:13

a ja chciałem powiedzieć, że....... DHL wali w kulki :evil: - nie dostarczą mi dziś opon bo ktoś się zakręcił i wydał nie temu kurierowi co trzeba :axe: :gib:
Aga - 31-10-2007, 15:07

akbi napisał/a:
widzisz dm17, ja zawsze powtarzam, że trzeba jechać szybko do domu :badgrin:

nauczysz się jeździć wolniej, jak zaczniesz jeździć z dzieckiem...
jak zobaczysz kilka razy strach w jego oczach, albo jak nim szarpnie przy ostrym hamowaniu albo ostrym ruszaniu...
wiem to z doświadczenia, dziecko szybko uczy odpowiedzialności i ostrożności w prowadzeniu auta

TNT - 31-10-2007, 15:12

A ja chce powiedzieć że Aga ma rację. To fakt że jeździ się zupełnie inaczej. Może to i dobrze, ja tak mam amoże się poprostu starzeje :?
akbi - 31-10-2007, 16:01

Aga napisał/a:
nauczysz się jeździć wolniej, jak zaczniesz jeździć z dzieckiem...

Jeżdżę z dzieckiem od 7 lat więc dłużej niż Ty :badgrin: :P

Aga napisał/a:
albo jak nim szarpnie przy ostrym hamowaniu albo ostrym ruszaniu...

a kto pisał o ostrym hamowaniu i ostrym ruszaniu ???? Szyba jazda to nie zawsze ostre ....

...ale to nie ten temat :P

Anonymous - 31-10-2007, 22:18

A ja chce powiedzieć że zwróciła mi sie instalacje LPG (po roku jazdy-niecałe 16kkm) i już jestem nawet do przodu :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1:
Efa! - 01-11-2007, 17:56

A ja chcę powiedzieć, że zaczęłam pracować nad płytą i za jakiś czas być może mnie usłyszycie w mediach :D :)
saphire - 01-11-2007, 18:22

A ja chcę powiedzieć że ten kawałek co Efa z Falińskim zmajstrowała jest zajefajny - posłuchajcie sami.
Anonymous - 01-11-2007, 19:16

Ja chce powiedzieć że Efa super piosenka :!: :!: POWODZENIA :!: :!: Trzymam kciuki :!: :!: :!:
Anonymous - 01-11-2007, 20:38

A ja chcę powiedzieć, że przy okazji dzisiejszego święta zdałem sobie sprawę, że zbyt dużo ludzi ginie w wypadkach samochodowych :? W ciągu ostatnich kilku dni nieopodal mojej pracy, zaświeciły się znicze i to w dwóch miejscach :( Trochę mnie to dołuje, giną często młodzi ludzie, którym nie dane było tak naprawdę zobaczyć czym jest życie, rodzina...........
Cóż, nic innego mi nie pozostało jak zapalić za nich wszystkich świeczkę.

cns80 - 02-11-2007, 08:18

roch_27 napisał/a:
a ja chciałem powiedzieć, że....... DHL wali w kulki - nie dostarczą mi dziś opon bo ktoś się zakręcił i wydał nie temu kurierowi co trzeba
Czyżbyś kupił na www.opony.com ?
sruba - 02-11-2007, 08:29

a ja chcę powiedzieć, że dzisiaj mam urlop.
i że zamierzam zmienić opony w służbówce, pojechać sobie na rynek do Wrzeszcza i koniecznie do księgarni kupić sobie nowego Cizie.

roch_27 - 02-11-2007, 08:51

cns80 napisał/a:
roch_27 napisał/a:
a ja chciałem powiedzieć, że....... DHL wali w kulki - nie dostarczą mi dziś opon bo ktoś się zakręcił i wydał nie temu kurierowi co trzeba
Czyżbyś kupił na www.opony.com ?
kupiłem tu :arrow: >>KLIK<<

pozdro

sruba - 03-11-2007, 13:30

hmm, nie mam co prawda jeszcze nowego Cizi, ale w końcu uległem mojemu dziecku i mam w domu nowego domownika - śmiesznego, małego rudzielca...