To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie

londolut - 13-07-2008, 13:29

Czerwien napisał/a:
Zobaczcie co powróciło:)
Na starcie dwie ściemy :lol:
Cytat:
Pojemność skokowa: 1980 cm3
Cytat:
Mitsubishi colt Gti jest to najsilniejsza wersja jaka byla dostepna w tej budzie.
Cytat:
trzeba wymienic simerbloki
A nie sillentblocki ??

Mimo tego jest ładnie zrobiony, cały ciemny, extra felga, na moje oko gleba tyle, że tak niska cena nie wróży dobrego stanu auta. Brak fotek silnika i środka. Mimo tego konkretny wg mnie :)

pawela - 13-07-2008, 15:07

trafia na allegro średnio co pół roku. Za każdym razem jest jeszcze bardziej idealny :lol:
Anonymous - 14-07-2008, 10:29

Dajcie spokój, ja od samych zdjęć się odbijam bo auto jest s.z.k.a.r.d.n.e (wiejski tjunink zrobił swoje :P ).
mkm - 14-07-2008, 11:02

slo_mo napisał/a:
auto jest s.z.k.a.r.d.n.e (wiejski tjunink zrobił swoje :P ).

Kwestia gustu. Jest zaniedbane to fakt, ale przynajmniej jest jakas "mysl przewodnia"... Pol roku temu z tego co pamietam byl duzo drozszy, teraz "sie dojechal" i cena spadla... Jezeli trafi w dobre rece nastepna cena znow bedzie wysoka, jezeli nie-bedzie duzo, duzo taniej, lub pojdzie w czesciach...

Anonymous - 14-07-2008, 13:53

za dobre gti trzeba dac kolo 8 tys tutaj jest za 4,5 tys moze nawet 4 tys, wkladajac w niego ok 2,5 do 3 tys to autko mamy igle, same felgi jakie ma zalozone nowe kosztuja ok 2 tys no ale to mniejsza z tym. Ogółem nie jest źle :) i wedlug mnie jest wart tych 4 tys pozdroo
Anonymous - 14-07-2008, 14:14

Mateo567 napisał/a:
za dobre gti trzeba dac kolo 8 tys

Za takie w dobrym stanie nawet dużo więcej.

Mateo567 napisał/a:
wkladajac w niego ok 2,5 do 3 tys to autko mamy igle

Powyższe sumy pomnóż razy dwa, to wtedy się zgodzę.
W aucie bez oglądania na pewno do roboty jest:
- nadwozie
- zawieszenie
- silnik
+ wymiana tych koszmarnych "przydymianych" lamp :wink:

Mateo567 napisał/a:
same felgi jakie ma zalozone nowe kosztuja ok 2 tys

Uwierz mi, że używane kosztują duuuużo mniej.

Mateo567 napisał/a:
Ogółem nie jest źle :) i wedlug mnie jest wart tych 4 tys pozdroo

4 tysi jest wart, pod warunkiem że kupujący kupi je wiedząc że czeka go spory remont - to zawsze lepiej zrobić coś samemu bo wiadmo czym się jeździ.
Z drugiej strony sprzedając go na części koleś wyciągnąłby w chwili obecnej dużo więcej niż te 4,5 tysiąca bo w aucie jest dużo towarów deficytowych=wartościowych :twisted:

Anonymous - 14-07-2008, 16:55

Mateo567 napisał/a:
wkladajac w niego ok 2,5 do 3 tys to autko mamy igle

może dla Ciebie auto odpicowane z wraku to igła...dla mnie stan igła oznacza coś zupełnie innego. Sam to przerabiałem i uwierz,że pewnych aut nie da się doprowadzić do dobrego stanu.

Hugo - 14-07-2008, 21:03

Czerwien napisał/a:
uwierz,że pewnych aut nie da się doprowadzić do dobrego stanu.
Każde słowo jest tu najprawdziwszą prawdą.
Anonymous - 14-07-2008, 21:38

Czerw tez sie z T zgodze , aczkolwiek jest wieelka radosc jezeli ktos wlasnie wraka doprowada do stanu ori :) - szacunek dla tych ktorzy robia rzeczy niemozliwe z tymi miskami :)

[ Dodano: 14-07-2008, 21:43 ]
aha ten grafitowy na bank TO TEN SAM:
-kiera
-brak halogenow
-te same felgi na oponach o wiekszym profilu
-przyciemniane migacze i lampy
- niezmieniony wydech bez nakladek
- przyciemnione szyby
co jeszcze...juz nie widze

W kazdym razie wiemy ktore egzemplarze omijac szeroki łukiem, ale taka cena - wole tego niz paskudnego niebieskiego cyborga ze szczepionym zderzakiem z accenta - bleee

Anonymous - 15-07-2008, 12:21

Czerwien, ok z tym slowem przesadzilem, ale wkladajac w niego troche kasy i czasu mozna cos z niego zrobic, a tak na marginesie przypomnij sobie swojego bialego gti i ile za niego dales pozdro

[ Dodano: 15-07-2008, 12:28 ]
Browar napisał/a:
aczkolwiek jest wieelka radosc jezeli ktos wlasnie wraka doprowada do stanu ori :) - szacunek dla tych ktorzy robia rzeczy niemozliwe z tymi miskami :)

to sa świete slowa pozdroo

londolut - 15-07-2008, 14:56

Mateo567 napisał/a:
wkladajac w niego troche kasy
Hehe, te trochę kasy może przekroczyć wartość samochodu, szczególne w tym przypadku. Mechanika może być zarżnięta na amen i wtedy nie skończy się na 1000 czy 2000PLN ;)

Browar napisał/a:
szacunek dla tych ktorzy robia rzeczy niemozliwe z tymi miskami :)
Chwała im za to, choć mam nadzieję, że każdy z Misiomanów dąży do tego.

Browar napisał/a:
wole tego niz paskudnego niebieskiego cyborga ze szczepionym zderzakiem z accenta
Też jestem tego zdania :?
Rafal_Szczecin - 20-07-2008, 08:55

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5838008
nie CAO,aleee

kto mi kupi :)

rosomak1983 - 20-07-2008, 11:27

Zajefajny i ładniutki!!! Tylko podejrzane e włascieciel wymienił tyle rzeczy by teraz go sprzedac :? I to wcale nie drogo.
Hubeeert - 20-07-2008, 11:37

rosomak1983 napisał/a:
Tylko podejrzane e włascieciel wymienił tyle rzeczy by teraz go sprzedac
Średnio podejrzane - to co wymienił trzeba wymieniać. To eksploatacja. A cena? A ile bys dał za 17 letni samochód?
mkm - 20-07-2008, 12:10

Cena "normalna", choc auto przytyrane. Ciekaw jestem w jakim stanie ma tapicerke.