Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie
londolut - 13-07-2008, 13:29
Czerwien napisał/a: | Zobaczcie co powróciło:) | Na starcie dwie ściemy Cytat: | Pojemność skokowa: 1980 cm3 |
Cytat: | Mitsubishi colt Gti jest to najsilniejsza wersja jaka byla dostepna w tej budzie. |
Cytat: | trzeba wymienic simerbloki | A nie sillentblocki ??
Mimo tego jest ładnie zrobiony, cały ciemny, extra felga, na moje oko gleba tyle, że tak niska cena nie wróży dobrego stanu auta. Brak fotek silnika i środka. Mimo tego konkretny wg mnie
pawela - 13-07-2008, 15:07
trafia na allegro średnio co pół roku. Za każdym razem jest jeszcze bardziej idealny
Anonymous - 14-07-2008, 10:29
Dajcie spokój, ja od samych zdjęć się odbijam bo auto jest s.z.k.a.r.d.n.e (wiejski tjunink zrobił swoje ).
mkm - 14-07-2008, 11:02
slo_mo napisał/a: | auto jest s.z.k.a.r.d.n.e (wiejski tjunink zrobił swoje ). |
Kwestia gustu. Jest zaniedbane to fakt, ale przynajmniej jest jakas "mysl przewodnia"... Pol roku temu z tego co pamietam byl duzo drozszy, teraz "sie dojechal" i cena spadla... Jezeli trafi w dobre rece nastepna cena znow bedzie wysoka, jezeli nie-bedzie duzo, duzo taniej, lub pojdzie w czesciach...
Anonymous - 14-07-2008, 13:53
za dobre gti trzeba dac kolo 8 tys tutaj jest za 4,5 tys moze nawet 4 tys, wkladajac w niego ok 2,5 do 3 tys to autko mamy igle, same felgi jakie ma zalozone nowe kosztuja ok 2 tys no ale to mniejsza z tym. Ogółem nie jest źle i wedlug mnie jest wart tych 4 tys pozdroo
Anonymous - 14-07-2008, 14:14
Mateo567 napisał/a: | za dobre gti trzeba dac kolo 8 tys |
Za takie w dobrym stanie nawet dużo więcej.
Mateo567 napisał/a: | wkladajac w niego ok 2,5 do 3 tys to autko mamy igle |
Powyższe sumy pomnóż razy dwa, to wtedy się zgodzę.
W aucie bez oglądania na pewno do roboty jest:
- nadwozie
- zawieszenie
- silnik
+ wymiana tych koszmarnych "przydymianych" lamp
Mateo567 napisał/a: | same felgi jakie ma zalozone nowe kosztuja ok 2 tys |
Uwierz mi, że używane kosztują duuuużo mniej.
Mateo567 napisał/a: | Ogółem nie jest źle i wedlug mnie jest wart tych 4 tys pozdroo |
4 tysi jest wart, pod warunkiem że kupujący kupi je wiedząc że czeka go spory remont - to zawsze lepiej zrobić coś samemu bo wiadmo czym się jeździ.
Z drugiej strony sprzedając go na części koleś wyciągnąłby w chwili obecnej dużo więcej niż te 4,5 tysiąca bo w aucie jest dużo towarów deficytowych=wartościowych
Anonymous - 14-07-2008, 16:55
Mateo567 napisał/a: | wkladajac w niego ok 2,5 do 3 tys to autko mamy igle |
może dla Ciebie auto odpicowane z wraku to igła...dla mnie stan igła oznacza coś zupełnie innego. Sam to przerabiałem i uwierz,że pewnych aut nie da się doprowadzić do dobrego stanu.
Hugo - 14-07-2008, 21:03
Czerwien napisał/a: | uwierz,że pewnych aut nie da się doprowadzić do dobrego stanu. | Każde słowo jest tu najprawdziwszą prawdą.
Anonymous - 14-07-2008, 21:38
Czerw tez sie z T zgodze , aczkolwiek jest wieelka radosc jezeli ktos wlasnie wraka doprowada do stanu ori - szacunek dla tych ktorzy robia rzeczy niemozliwe z tymi miskami
[ Dodano: 14-07-2008, 21:43 ]
aha ten grafitowy na bank TO TEN SAM:
-kiera
-brak halogenow
-te same felgi na oponach o wiekszym profilu
-przyciemniane migacze i lampy
- niezmieniony wydech bez nakladek
- przyciemnione szyby
co jeszcze...juz nie widze
W kazdym razie wiemy ktore egzemplarze omijac szeroki łukiem, ale taka cena - wole tego niz paskudnego niebieskiego cyborga ze szczepionym zderzakiem z accenta - bleee
Anonymous - 15-07-2008, 12:21
Czerwien, ok z tym slowem przesadzilem, ale wkladajac w niego troche kasy i czasu mozna cos z niego zrobic, a tak na marginesie przypomnij sobie swojego bialego gti i ile za niego dales pozdro
[ Dodano: 15-07-2008, 12:28 ]
Browar napisał/a: | aczkolwiek jest wieelka radosc jezeli ktos wlasnie wraka doprowada do stanu ori - szacunek dla tych ktorzy robia rzeczy niemozliwe z tymi miskami
|
to sa świete slowa pozdroo
londolut - 15-07-2008, 14:56
Mateo567 napisał/a: | wkladajac w niego troche kasy | Hehe, te trochę kasy może przekroczyć wartość samochodu, szczególne w tym przypadku. Mechanika może być zarżnięta na amen i wtedy nie skończy się na 1000 czy 2000PLN
Browar napisał/a: | szacunek dla tych ktorzy robia rzeczy niemozliwe z tymi miskami
| Chwała im za to, choć mam nadzieję, że każdy z Misiomanów dąży do tego.
Browar napisał/a: | wole tego niz paskudnego niebieskiego cyborga ze szczepionym zderzakiem z accenta | Też jestem tego zdania
Rafal_Szczecin - 20-07-2008, 08:55
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5838008
nie CAO,aleee
kto mi kupi
rosomak1983 - 20-07-2008, 11:27
Zajefajny i ładniutki!!! Tylko podejrzane e włascieciel wymienił tyle rzeczy by teraz go sprzedac I to wcale nie drogo.
Hubeeert - 20-07-2008, 11:37
rosomak1983 napisał/a: | Tylko podejrzane e włascieciel wymienił tyle rzeczy by teraz go sprzedac | Średnio podejrzane - to co wymienił trzeba wymieniać. To eksploatacja. A cena? A ile bys dał za 17 letni samochód?
mkm - 20-07-2008, 12:10
Cena "normalna", choc auto przytyrane. Ciekaw jestem w jakim stanie ma tapicerke.
|
|
|