pozdroAnonymous - 16-01-2008, 01:58 Mi się niestety nie udało zjawić terminy mnie złapały w swoje niecne sidła i jak widać (01:52 u mnie na zegarku) długo nie chciały wypuścić... za miesiąc obowiązkowo się pojawię, albo jeśli będzie zorganizowane spotkanie - to 31.01 na urodzinach M3M.
Pozdrawiam wszystkich - rekord w ilości samochodów padł coraz nas więcej na tych spotach trójmiejskich... oby tak dalej akbi - 16-01-2008, 13:26 Dziękuję wszystkim za przybycie ...zwłaszcza osobom, które były po raz pierwszy.
Nie wiem jak dokładnie nas policzyć, bo kilku Mitsumaniaków jest jzcze nie zarejestrowanych na forum ...ale wczoraj POBILIŚMY REKORD - było w sumie 20 autek !!!!!!
Przyznam, że byłem w lekki szoku, bo "nowych twarzy" było ponad połowa .... więc dlatego postanowiłem zrobić wczoraj listę obecności :D:D .... SUPER ... oby ta co miesiąc
No i tak od lewej: połowa Lothara , Forpi, Scandik, Czerwien, Yossarian1983, Selektronik, Kibloo, HugoOrmo, Armator, Sruba, Marta, Akbi, Asica, za nimi w tle stoi Zosia007, na krześle siedzi Aśka a w wózku leży akbi junior ... i dalej kolega Bartka67a, Bartek67a niestety zasłonięty przez siedzącego na pierwszym planie Krzyzaka, Beatkap24, Tomba, nowy mitsumaniak jeszcze nie zarejestrowany ... zapraszamy, Jendzora, MKarpiu z koleżanką i kolegą, Sabo, .... i na końcu ponownie Lothar
Na parkingu na parę minut był jeszcze wczoraj Fiszhop z żoną
i jeszcze kilka fotek:
akbi junior
Aśka i Zosia007
Sruba w szaliku w ukochanych mu barwach
i pozostali
Akcja Krew ratuje życie
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=17262sruba - 16-01-2008, 18:13 Anonymous - 16-01-2008, 18:39 hey
Milo bylo Was wszystkich poznac i ciesze sie ze na moim pierwszym spocie padl rekord w ilosci Miskow
Pozdrawiam Anonymous - 16-01-2008, 20:11 Fajny film i zdjęcia, dobra muza:) No i jakaś znajoma twarz z srebrnego pajero Kibloo - 16-01-2008, 22:10 Śruba, dzięki za wklejenie filmu...
pozderowienia, chwilowo, z Węgrowa dla wszystkich mitsumaniaków z pomorza
do 3city wracam w piątek wieczorem,
Sobota w samo południe wy wiecie co się szykuje...
P.S. Krzyżak wszystko aktualne wg umowy, zadzwonię około 14-15 w sobotę.
pozdro raddex - 16-01-2008, 22:40 Niestety tym razem nie mogłem was odwiedzić. Jutro znowu wyjazd z Szymonem do lekarza do Warszawy. Anonymous - 17-01-2008, 07:28 Noo.... To prawdziwe osiągnięcie wystąpić na zbiorowej fotce aż 1,5 raza
Spocik był super.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na następnym spocie akbi - 17-01-2008, 17:02
Lothar napisał/a:
To prawdziwe osiągnięcie wystąpić na zbiorowej fotce aż 1,5 raza
i to na dwóch krańcach fotki sruba - 17-01-2008, 20:19 zdjecie pospotowe (specjalnie dla Scandika).
przed:
po:
ps. cholera, tylko mam wrazenie, ze krzywo przykleilem (zrobilem to wzgledem ziemii, a nie pochylonego samochodu) oznakowanie klubu "Dobre Auta"...
Niestety tym razem nie mogłem was odwiedzić. Jutro znowu wyjazd z Szymonem do lekarza do Warszawy.
Radek coś nie tak?Anonymous - 24-01-2008, 15:14 Temat postu: dziękujemyWitam wszystkich
Dziękujemy za ostatnie spotkanie,
To była nasza pierwsza wizyta
Jako rodzinka, która posiada Colta i Galanta będziemy częściej się pojawiać . (zosia007 i uhuru)
Juz od dawna przeglądamy forum, głównie przed kupnem miśków.
A że do tego nasz znajomy (jendzora) jest miśkomaniakiem, to jakoś tak w 3auta ostatnio przyjechaliśmy. Generalnie on nam o tym powiedział.
Do tego czasem dołączy nas synek, miesiąc starszy od Damianka (akbi juniora) Bo psa to już poznaliście (Ci co byli)
Dziękuję bardzo 'Kibloo' za przejażdzkę L200 Mam nadzieję, ze może kiedyś kiedyś...... eh, pomarzyć można.
No to pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieję, 31.
Zosia007
Aha, jeszcze jedno,
założyłam taki alians www.m3m.go.pl (bo jak mialam znaleść naszą podstronę na forum to się gubiłam, a teraz jest prosto i szybko)
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwo ?
Jak Wam się podoba może zostać, jak nie to nie bedziemy tego rozpowrzechniać (a ja i tak będę używać )Anonymous - 24-01-2008, 20:13