Zloty i Spoty - Ranking SPOTów Regionalnych
Aga - 10-08-2010, 19:09
tu nie chodzi o przepraszanie tylko o to, że twój argument był, delikatnie mówiąc, nietrafiony
Juiceman - 10-08-2010, 21:33
Akbi, zrób ankietę i po bólu : )
akbi - 11-08-2010, 07:14
zrobie jak sie znajdzie jeszcze 5 osob, ktore bedzie chcialo tej zmiany co Aga
...jakbysmy mieli rozstrzygac ankieta kazdy pomysl Mitsumaniaka, to za wiele na forum bysmy nie mieli.
Swoja droga "ranking" trwa od ponad 2 lat ... wiec gdzie byla Aga ze swoim pomyslem przez ten czas?
cns80 - 11-08-2010, 07:40
akbi napisał/a: | przepraszam wszystkie pary, ktorych nie ujalem w powyzszym moim poscie | Za późno. Moja żona spuści Ci łomot na zlocie
Aga - 11-08-2010, 08:52
akbi napisał/a: | zrobie jak sie znajdzie jeszcze 5 osob, ktore bedzie chcialo tej zmiany co Aga
...jakbysmy mieli rozstrzygac ankieta kazdy pomysl Mitsumaniaka, to za wiele na forum bysmy nie mieli.
Swoja droga "ranking" trwa od ponad 2 lat ... wiec gdzie byla Aga ze swoim pomyslem przez ten czas? |
jak już pisałam, mnie ten temat nie bardzo interesuje, dlatego mnie tu nie było
zresztą Akbi, Ty najlepiej wiesz dlaczego mnie w ogóle nie było
ale jak już temat przeczytałam (bo Bubu coś tu napisał) to od razu zasady wydały mi się nielogiczne
a że zawsze walczę z nielogicznościami i niedorzecznościami (Akbi bez obrazy) to od razu o tym napisałam
jeśli nie chcecie to nie zmieniajcie zasad, najważniejsze, że pozostałym one odpowiadają
nie chciałam mieszać (jak zawsze )
ale napisać musiałam
w końcu, jakby nie było, jestem Ruda
akbi - 11-08-2010, 09:05
Aga napisał/a: | mnie ten temat nie bardzo interesuje |
to po co robisz teraz zamieszanie ????????
Nawet jakby doliczyć EXTRA Twoją osobę "do licznika" to i tak na chwilę obecną nie przebijacie Spota Śląskiego z Katowic.
(co nie oznacza, że ujmuje to Wam w jakichkolwiek zasługach, gdyż patrząc na wszystko z perspektywy ilości mieszkańców w regionie moim zdaniem działacie bardzo fajnie)
Aga napisał/a: | nielogicznościami i niedorzecznościami |
hm ...to, że Ty ich nie rozumiesz i się z nimi nie zgadzasz, to nie oznacza jeszcze, że są nielogiczne i nie dorzeczne.
Całą ta dyskusja Aga, jest tak bez sensowana jak "walka o Krzyż" ...tak naprawdę i tak nic by nie zmieniła Twoja propozycja, dalej regiony, które są na czołowych miejscach byłyby dalej, a regiony słabe były by na końcu ... nie sądzę, aby roszada miejsc była większa niż 1 max 2 pozycje ... a czy na licznikach będzie 20 czy o 50% więcej ... czy to takie istotne??
Po prostu tak jak piszesz:
Aga napisał/a: | napisać musiałam |
a proponowana przez Ciebie zmiana i tak nic by nie wniosła do rankingu.
Aga - 11-08-2010, 10:26
akbi napisał/a: | Aga napisał/a: | mnie ten temat nie bardzo interesuje |
to po co robisz teraz zamieszanie ????????
Nawet jakby doliczyć EXTRA Twoją osobę "do licznika" to i tak na chwilę obecną nie przebijacie Spota Śląskiego z Katowic.
(co nie oznacza, że ujmuje to Wam w jakichkolwiek zasługach, gdyż patrząc na wszystko z perspektywy ilości mieszkańców w regionie moim zdaniem działacie bardzo fajnie)
Aga napisał/a: | nielogicznościami i niedorzecznościami |
hm ...to, że Ty ich nie rozumiesz i się z nimi nie zgadzasz, to nie oznacza jeszcze, że są nielogiczne i nie dorzeczne.
Całą ta dyskusja Aga, jest tak bez sensowana jak "walka o Krzyż" ...tak naprawdę i tak nic by nie zmieniła Twoja propozycja, dalej regiony, które są na czołowych miejscach byłyby dalej, a regiony słabe były by na końcu ... nie sądzę, aby roszada miejsc była większa niż 1 max 2 pozycje ... a czy na licznikach będzie 20 czy o 50% więcej ... czy to takie istotne??
Po prostu tak jak piszesz:
Aga napisał/a: | napisać musiałam |
a proponowana przez Ciebie zmiana i tak nic by nie wniosła do rankingu. |
hmmm....
skąd takie oburzenie???????
czujesz się dotknięty bo wymyślone przez CIEBIE zasady uznałam za nielogiczne?
miałam do tego prawo
uważasz, że robię zamieszanie?
bo ośmieliłam się napisać kilka postów do dyskusji?
hej, moje argumenty są merytoryczne a nie emocjonalne - do przemyślenia
a nie do obrażania się
oj, Akbi, jeden obrażalski admin nam wystarczy
Ciebie uważałam zawsze za rozsądnego i nie przewrażliwionego na swoim punkcie faceta
i obym nie musiała zmienić zdania....
proponuję zostawić już ten temat (temat zasad oczywiście:))
akbi - 11-08-2010, 11:01
Aga napisał/a: | a nie do obrażania się |
obrażania się ??? kto tu się gdzie obraża
toć do dyskusja tylko ...która zostanie zakończona na Zlocie przy piwku
...do zobaczenia niebawem.
akbi - 13-08-2010, 08:55
Mitsumaniakom z Mazowsza gratuluje fajnego wyniku na wczorajszym Spocie
Anonymous - 14-08-2010, 20:47
Cytat: | 8. Śląski - Katowice - 2009-11-08 - 14 Miśków |
Dużo nie awansowaliśmy, ale...
Przeczyce - 2010-08-14 - 20
[ Dodano: 14-08-2010, 20:51 ]
I PS. jestem za zmianą zasad... wtedy mielibyśmy 28 czy 29
akbi - 14-08-2010, 21:06
enanthate napisał/a: |
I PS. jestem za zmianą zasad... wtedy mielibyśmy 28 czy 29 |
i co to by zmienilo, jak i inne regiony mialyby srednio po 50% wieksze "cyferki"
Anonymous - 14-08-2010, 22:17
Jeżeli zmiana miałaby obejmować liczenie partnerek/partnerów będących członkami/członkiniami forum lub klubu MM to na pewno byłbym za. Dla przykładu u nas wyglądało to tak: BUBU+Aga; Morfi+Blondi; Jacobian+Fela; Enanthate+Madź ... to już jest 4 "sztuki" więcej. Liczenie partnerek/partnerów nie mających większego związku z forum faktycznie to może zły pomysł.
Aga - 15-08-2010, 10:19
Marcin, mówiłam Ci wczoraj, że nie ma co już dyskutować na ten temat
ten cały ranking ma służyć tylko i wyłącznie rywalizacji - każdy argument Akbiego jest w stylu: i tak inne regiony będą miały 50% więcej... albo: i tak to niewiele zmieni w miejscach itd itd
nikomu, jak widzę nie chodzi tutaj o to aby mieć rzeczywisty obraz ilości uczestniczących w spotach Mitsumaniaków....
nie liczą się ludzie - liczą się miejsca...
cns80 - 16-08-2010, 08:27
enanthate napisał/a: | BUBU+Aga; Morfi+Blondi; Jacobian+Fela; Enanthate+Madź | A u nas Trawor+Jassmina, Maretzky+koszmarek, cns80+sylka, góral1+karolka79, Ruslana+gregorbu, PabloGal+Marta.
Więc jak widzisz mielibyśmy jeszcze więcej niż Wy. Czyli sprawdza się teoria akbiego że wszystkim regionom wzrośnie.
gulgulq - 16-08-2010, 10:01
Mnie się wydaje że najbardziej słusznym jest liczenie ilości autek mimo ze u nas też zazwyczaj jest minimum 2 osoby w aucie z czego bardzo często oboje są mitsumaniakami (cyklista + margaret + dzieciaki ). Czasami też się zdarza że ktoś nie jest mitsumaniakiemi przyjeżdża inną marką pojazdu - i wtedy co ?? wykluczać ??
|
|
|