Chcę kupić Carisme! - Czy warto się zainteresować?
t_a_s - 02-04-2008, 19:22
Mam wieeelką prośbę, czy jest ktoś z Wawy, kto byłby w stanie zerknąć mi na to autko? Bo chciałabym w piątek przyjechać, umówię się wstępnie z właścicielem, ale nie chciałabym też jechać w ciemno?
Cezar - 02-04-2008, 20:09
t_a_s, zapytaj chlopakow z Mazowsza na ich forum regionalnym http://www.mitsubishi-gra...wforum.php?f=55
na pewno pomoga
t_a_s - 02-04-2008, 20:56
Umówiłam się na piątek, dużym plusem jest to, że mój małżonek też go chce, to już normalnie święto narodowe Jutro mój szwagier idzie na nią zerknąć, jak będzie wszystko ok, to w piątek stanę się w końcu szczęśliwą (mam nadzieję) posiadaczką Carismy
Anonymous - 02-04-2008, 21:41
t_a_s napisał/a: | tekki326, podobno przerdzewiał i 2 lata temu właściciel go wymienił. |
Chyba, ze tak...
Ale ja sie nie poddam! Sorry za OT, ale czy ktos posiadajacy przedliftingowa Cari mial problem z rdzewiejacym tlumikiem
Pozdrawiam!
Morfi - 02-04-2008, 23:26
tekki326, nie
Tomashi - 03-04-2008, 07:48
tekki326 napisał/a: |
czy ktos posiadajacy przedliftingowa Cari mial problem z rdzewiejacym tlumikiem
|
To chyba nie jest jakiś ogromny problem...? Nówka na Allegro kosztuje 120 zł....
t_a_s - 03-04-2008, 07:50
Ale on jest zmieniony już, czy to może sugerować, czy coś jest nie tak i trzeba się czemuś baczniej przyjrzeć?
Anonymous - 03-04-2008, 09:54
Matejko:
wycieczki slowne do uzytkownikow prosze zalatwiac na pw
Morfi - 03-04-2008, 10:14
orzech, Jakby twoje auto było w stanie pewnym, to byś Je tutaj wystawił.
I nie obrazaj Mnie
Juiceman - 03-04-2008, 17:59
t_a_s napisał/a: | Ale on jest zmieniony już, czy to może sugerować, czy coś jest nie tak i trzeba się czemuś baczniej przyjrzeć? |
Jeśli to nie tuning to może się przepalił urwał? możesz autkiem wiechać na kanał i zobaczyć jak tam od dołu wygląda; ). Zobacz (czy tam gdzie koło nie ma rdzy) jeśli nie będzie to raczej wsio w porządku;)
t_a_s - 03-04-2008, 18:12
Ok, wszystko zobaczy mechanik - polecany zresztą na forum regionalnym Mazowsza Jestem z nim umówiona na jutro, także mam nadzieję, że będzie wszystko ok, bo to jednak kawałek. Tylko nie wiem czemu skrzywił się przez telefon na GDI, nie był jakoś zachwycony tym silnikiem.
Po wstępnych oględzinach przez mojego szwagra jestem pełna optymizmu, wnętrze wogóle nie zniszczone, nie powycierane itp, na zewnątrz linie równe, ma parę małych rysek, ale to normalne raczej w 10 - letnim aucie.
Robson86 - 03-04-2008, 18:21
t_a_s napisał/a: | Tylko nie wiem czemu skrzywił się przez telefon na GDI, nie był jakoś zachwycony tym silnikiem. |
Bo nie każdy mechanik ma powołanie i wystarczające umiejętności aby znać i umieć naprawić silnik GDI
Mało jest ludzi znających te silniki...
Pozdroo
Moomin - 03-04-2008, 21:01
t_a_s napisał/a: | Ok, wszystko zobaczy mechanik - polecany zresztą na forum regionalnym Mazowsza Jestem z nim umówiona na jutro, także mam nadzieję, że będzie wszystko ok, bo to jednak kawałek. Tylko nie wiem czemu skrzywił się przez telefon na GDI, nie był jakoś zachwycony tym silnikiem.
|
Możesz powiedzieć kto to? Pan Michalak?
t_a_s - 03-04-2008, 21:43
Szczerze, nie wiem, takie coś jest
"Na ulicy znanej 6a masz warsztat Kondrada który przez pare lat
był szefem warsztatu w AutoGT - a obecnie rozpoczął działalność
na własne konto"
Moomin - 03-04-2008, 21:48
t_a_s napisał/a: | Szczerze, nie wiem, takie coś jest
"Na ulicy znanej 6a masz warsztat Kondrada który przez pare lat
był szefem warsztatu w AutoGT - a obecnie rozpoczął działalność
na własne konto" |