To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - ogłaszam, że mimo wszystko postaram się być...

kordiank2 - 13-01-2011, 17:24

Dawno mnie nie było. Bo roboty huk z przygotowywaniem wystawy dzieł. To się tłumaczę od razu: w tzw. międzyczasie zaliczyłem kontrolę u chirurgów w Otwocku. Mam teraz lżejszy model gorsetu, ale najlepiej to nie jest, bo mi się garb z kręgów robi na odcinku lędźwiowym. Kościec ciągle słaby, a wapnia przy szpiczakach nie można żreć. No to się pocieszam tym lżejszym modelem gorsetu - właściwie to taki "prostotrzymacz sznurowany" amerykancki na rzepy. Efa!, trzymanie kciukasów pomogło, ok. tydzień przed świętami głód sobie poszedł i nie wraca - od razu trzeba było danio wprowadzić do diety, no i te kciukasy :) Za to od świąt przez cztery tygodnie zapalenie płuc mnie męczyło, antybiotyki, kaszle, gluty - mówiłem, że białych za mało, a skinolstwo się plącze nie tu gdzie trzeba, zamiast pilnować roboty i działać w immunoplogii, to redwatche zakładają. Od paru dni już lepiej, więc się odzywam w końcu i znowu zabieram się za szykowanie wystawki makabrycznej pt. Skrzydła Po Przeszczepie, z którą odwiedzę różne miejsca w kraju (juz 5 miast zaklepanych). to narazisco...
Marcin-Krak - 13-01-2011, 17:44

kordiank2, trzymajta się :)
A ujawnisz jakie to miasta :?: :wink:

kordiank2 - 13-01-2011, 17:47

...no kraków też (otwarcie 2 kwietnia so. - cafe naukowa na kazimierzu, ul jakuba + postny koncert zaprzyjaźnionej trashcorowej capeli Terrordome)
Marcin-Krak - 13-01-2011, 17:50

Cytat:
...no kraków też (otwarcie 2 kwietnia so. - cafe naukowa na kazimierzu, ul jakuba + postny koncert zaprzyjaźnionej trashcorowej capeli Terrordome)

Zaraz wpisuję w kalendarz :wink: Mam nadzieję, że będzie się można zjawić :wink:

koszmarek - 13-01-2011, 17:53

kordiank2, warszawa ?:>
kordiank2 - 13-01-2011, 18:04

a wawa dopiero na wrzesień się szykuje i miejsce jeszcze nie zaklepane :( no i wygląda to na razie średnio, może poszukam czegoś innego, bo sponsor za poważny człowiek (twórca zresztą też)
Efa! - 13-01-2011, 18:20

kordiank2 napisał/a:
Dawno mnie nie było. Bo roboty huk z przygotowywaniem wystawy dzieł.

kordiank2 napisał/a:
Od paru dni już lepiej, więc się odzywam w końcu i znowu zabieram się za szykowanie wystawki makabrycznej pt. Skrzydła Po Przeszczepie, z którą odwiedzę różne miejsca w kraju (juz 5 miast zaklepanych).

Super. Będziesz sławny :-) .

kordiank2 napisał/a:
Efa!, trzymanie kciukasów pomogło, ok. tydzień przed świętami głód sobie poszedł i nie wraca - od razu trzeba było danio wprowadzić do diety, no i te kciukasy

Bardzo się cieszę, że nie cierpisz już z głodu.

kordiank2 - 13-01-2011, 20:12

Efa! napisał/a:
Super. Będziesz sławny :-) .

już raz kiedyś byłem, nawet razem z małżonką tugeder w telewizorze i do tego z Jebiszem jako prowadzącym program "Czar Szpar"

Efa! napisał/a:
Bardzo się cieszę, że nie cierpisz już z głodu.

cieszę się, że się cieszysz - no, miło...
a jeśli szukasz nadal twórców muzyki, to może duo-głuche-krokodyle - o TU kiedyś darłem ryja. Ale mam też parę "piosenek poetyckich" wyróżnionych przez P. Annę Chodakowską (i, kurde - dyplom) - tylko jeszcze ani majszajsa ani wieśbuka nie zrobiłem, bo do Suspensy mam większego sentymenta :axe:

Efa! - 13-01-2011, 20:14

kordiank2 napisał/a:
"Czar Szpar"

No padłam :lol:

kordiank2 - 13-01-2011, 20:23

Efa! napisał/a:
kordiank2 napisał/a:
"Czar Szpar"

No padłam :lol:

nie, no powaga w 'czarparze' byliśmy. mam nawet na kasecie nagrane, tylko magnetowidło gdzieś na strychu... o kurka flaczek, przypomniało mi się, że super foty cz-b z telewizji w różowym albumie, to może jutro kilka na wieśbuk wrzucę dla polewki - ukrywam się na fejsie pod pseudonimem: Kordian Michalski :)

Juiceman - 13-01-2011, 20:27

To może jakieś info odnośnie WRO : >?
Efa! - 13-01-2011, 20:36

kordiank2 napisał/a:
a jeśli szukasz nadal twórców muzyki, to może duo-głuche-krokodyle - o TU kiedyś darłem ryja. Ale mam też parę "piosenek poetyckich" wyróżnionych przez P. Annę Chodakowską (i, kurde - dyplom) - tylko jeszcze ani majszajsa ani wieśbuka nie zrobiłem, bo do Suspensy mam większego sentymenta

Ano w porywach szukam. Ostatnio mniej, bo mikrofon został w Bydgoszczy, a ja dużo przesiaduję w Starogardzie. Ale chętnie bym pośpiewała do czegoś. Tylko że do mjuzika Suspensy to nie dałabym rady ;) . Za cienka jestem przy Tobie. Ale może do "piosenek poetyckich" bym się nadała... :-)

kordiank2 - 13-01-2011, 20:47

Juiceman napisał/a:
To może jakieś info odnośnie WRO : >?

mój menedżment jeszcze dogadywowywuje sięz CRK - galeria23 (ale dopieru na jesień).
Jak dogram już cały 2011, to poinformuję ze szczegółami. na 100% mam już Lublin, Podhale, Bielsk Podl., Kraków, i zamknięcie roku w By-stoku. Świdnik się dobija, a rozmowy z Wrockiem, Trzymiastem, Wawą i jeszcze coś na Śląsku by się chciało oraz Poznan. tak to wygląda po kurtce...

koszmarek - 13-01-2011, 21:33

kordiank2, czyli na razie mój niecny plan legł był w gruzach, ale to nic! Zaraz coś wymyślę :>
kordiank2 - 13-01-2011, 21:49

koszmarek napisał/a:
kordiank2, czyli na razie mój niecny plan legł był w gruzach, ale to nic! Zaraz coś wymyślę :>

...a to ja chyba nie zczaiłem, bo o wystawce pisałem a nie o urynowie słynnym, na którym pojawię się w pierwszy piątek lutego z powodu kontroli onkologicznej:)
no buziaczki koszmarne :X*(