To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Opolskie - Spoty ;)

Mithrill - 04-09-2010, 12:20

Avance raczej nie kupię, bo by mnie zeżarł z kopytami (no chyba, że jakiś mniejszy litraż). Podoba mi się ospojlerowanie z wersji sport, ale w więcej niż 2 litry pojemności raczej bym się nie pakował. Chyba, że potwierdzicie, że nie pije wachy jak smok. Znając życie, też nabędę GLS-ka i zrobię mu facelifting :-D . Druga sprawa to kombi, czy sedan? Oto jest pytanie! Wolałbym sedana, ale wszędzie trafiam na kombiki (w wersjach, które mnie interesują+kolor itd.).

PS. Wieczorem będę wiedział, czy nie muszę "podskoczyć na chwilę" do pracy w niedzielę, bo "Kryśka" sobie nie poradzi ze wszystkim :roll:
W razie czego... długo tam będziecie? Ewentualnie bym dojechał w miarę możliwości.

Marti - 04-09-2010, 12:59

Mithrill napisał/a:
długo tam będziecie? Ewentualnie bym dojechał w miarę możliwości.

Podrzucę Ci nr. telefonu na pw to zadzwonisz jak będziesz free.

Anonymous - 04-09-2010, 19:24

Byle tylko nie padało i nie było zimno to można posiedzieć :P Ktoś planuje zdjęcia robić?
Marti - 04-09-2010, 19:38

geckon napisał/a:
Ktoś planuje zdjęcia robić?

Wezmę aparat jak zawsze. Spox relacja z pierwszego w tym roku spotu regionu musi być :)

Anonymous - 04-09-2010, 19:42

Wiedziałem :P A Colt brudny:P To może ja się postaram statyw skołować, żeby się dało bez kombinowania zrobić zdjęcie wszystkich, którzy na zlocie się pojawią.
Mithrill - 04-09-2010, 22:44

Ja tam zwykle wożę statyw w bagażniku, ale tydzień temu pożyczyłem i już nie wrócił :lol:
Też sobie fotkę strzelę. Jak będzie lało, to kij z tego wszystkiego wyjdzie.

Lancera też mam brudnego jak świnię, która wylazła z błotnej kąpieli. W dodatku cała pasta woskowa spłynęła jakimś cudem do zakamarków i rys, wyschła i zostały paskudne, białe ślady. Trudno, pojadę brudasem :biggrin:

Marti - 04-09-2010, 23:49

Mithrill napisał/a:
Jak będzie lało, to kij z tego wszystkiego wyjdzie.

Będzie OK mimo wszystko :)

Cytat:
Lancera też mam brudnego jak świnię, która wylazła z błotnej kąpieli. W dodatku cała pasta woskowa spłynęła jakimś cudem do zakamarków i rys, wyschła i zostały paskudne, białe ślady. Trudno, pojadę brudasem

Brudnym pojechałem na zlot ma Mazury i wróciłem i tragedii nie było więc nie ma się co stresować. Mam za to w bagażniku wosk cud, zużywam 1cm na auto w 20 min a auto lśni - dla zainteresowanych pokaz na miejscu 8)

magiczny89 - 05-09-2010, 04:29

Marti napisał/a:
Mam za to w bagażniku wosk cud, zużywam 1cm na auto w 20 min a auto lśni - dla zainteresowanych pokaz na miejscu 8)

Ja chciałbym zobaczyć ten wosk :lol: ( choroba zawodowa praca na myjni i ciekawią mnie różne wynalazki )

Anonymous - 05-09-2010, 08:25

Marti napisał/a:
Mam za to w bagażniku wosk cud, zużywam 1cm na auto w 20 min a auto lśni - dla zainteresowanych pokaz na miejscu

To może filmik od razu i reklama tego cudownego wosku? :D

Mithrill - 05-09-2010, 09:57

Pewnie jakaś margaryna Delma, albo podobny wynalazek :lol:

Też chętnie zobaczę cudeńko. Byleby nie zasychał w zakamarkach na biały kamień :P

EDIT
No świetnie! Czyściłem sobie szyby, odkręciłem jedną i sru! Poszedł mechanizm. To już drugi w tym roku. Co się dzieje z tym draństwem?!
Wymontowałem (linki spadły z prowadnic i poplątały się), wstawiłem póki co kołki rozporowe i zablokowałem szybę.
Musze poszukać mechanizmów, ale już poprzednio miałem z tym problem. Cholera wie, czy elektryczne zestawy z Lancera V pasują do IV... na fotach z aukcji wszystkie wyglądają identycznie...

Anonymous - 05-09-2010, 17:43

Dzięki za dzisiejszy zlot. Marti, dwie foty ze zlotu masz już na mailu. Może następny zlot zrobimy w ostatni weekend września?
Marti - 05-09-2010, 21:00

geckon napisał/a:
Dzięki za dzisiejszy zlot

również, było sympatycznie choć pewnie czujecie się zagadani ;)

Małe foto:

Pełny wymiar troszkę lżejszy niż oryginały dostępny na moim serwerze POD TYM ADRESEM

geckon napisał/a:
Może następny zlot zrobimy w ostatni weekend września?

Tak jak rozmawialiśmy dzisiaj termin już został ustalony na ostatni weekend września (tak wypada "za trzy tygodnie" ;) )

Tak nawiasem mówiąc co z magiczny89 - miał być......?

EDIT: Mithrill cieszę się, że dotarliście mimo przeszkód (w sprawie prowadnicy chętnie pomogę - jak coś to pisz). Podeślij mi zdjęcia na maila, szczególnie to wspólne :) to załaduję na serwer.

Mithrill - 05-09-2010, 21:10

Zagadani? A skąd. Było atrakcyjnie. Dzięki za spotkanie.

Wozy ładnie się prezentują.
Ładnie także widać mojego "strzała" w tył :lol:
Trzeba będzie coś z tym zrobić.

No to widzimy się na następnym spocie.

PS. Zamówiłem ten wosk od Turtle. Jak dostanę, to zaraz przetestuję.

Geckon - jednak widać... wiesz co :D
Marti - spróbuję coś zdziałać z tymi mechanizmami. Wciąż zastanawiam się, czy będą pasowały podnośniki z Lancera V - wyglądają bardzo podobnie (może rozstaw śrub i wymiary są identyczne?). Napisz mi na PW swój adres mailowy, bo nie wyświetla mi go na forum. Pstryknąłem tylko dwie fotki na szybciora.

WSPÓLNA FOTA

Marti - 05-09-2010, 21:23

Mithrill napisał/a:
Ładnie także widać mojego "strzała" w tył

Całkiem nie specjalnie to chciałem uchwycić ale fota mi się spodobała

Mithrill napisał/a:
PS. Zamówiłem ten wosk od Turtle. Jak dostanę, to zaraz przetestuję.

Myślę że będziesz zadowolony i nie zarobiony :mrgreen:

Cytat:
Geckon - jednak widać... wiesz co

Ja też wiem :D

Anonymous - 05-09-2010, 21:51

Mithrill napisał/a:
Geckon - jednak widać... wiesz co

Marti napisał/a:
Ja też wiem

W ostatnią niedzielę września na spocie już będzie wypucowany i nie będzie się czego czepiać :P
Marti napisał/a:
choć pewnie czujecie się zagadani

W życiu, ja tam mogłem dalej siedzieć i gadać :mrgreen: