Sport - Inne - Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem
Grześku - 06-07-2006, 10:15
borecki napisał/a: | a po francusku? bo mam nadzieje ze dzis tak bedzie |
la dowidzenia ?
akbi napisał/a: | niestety również wczoraj zostały podtrzymane statystyki |
no niestety. I mamy tomatoten makaroni vs żabojaden w finale.
akbi - 06-07-2006, 12:52
Przed meczem Polska - Brazylia pilkarze Brazylii wchodza do szatni, a tam wisi tylko jeden, jedyny stroj Ronaldinio, konsternacja co robic, w koncu ustalili, ze nie ma rady, Ronaldinio zagra sam przeciwko Polsce, a reszta chlopakow pojdzie sobie na piwko. Jak uradzili tak zrobili, siedza sobie pija piwko, fajeczki pala, ale w pewnej chwili ktorys mowi, a moze zobaczymy jak tam mecz, zerkaja w tv a tam 37 min i jest 1 - 0 dla Brazylii, radosc wielka, siedza dalej, ale przyszla pora na koncowy wynik, patrza jest 1 - 1, bramke w 78 min strzelil RASIAK, troszke zasmuceni, ale nic, zawsze to remis, czekaja na swojego pilkarza, przychodzi Ronaldinio, wiec pytaja go jak to sie stalo, dlaczego nie utrzymal prowadzenia, a on na to, chlopaki bardzo mi przykro, ale w 62 min dostalem czerwona kartke i wyleciałem
Chooper - 06-07-2006, 16:56
byuo
akbi - 07-07-2006, 11:40
Reprezentant Niemiec Lukas Podolski został uznany za najlepszego piłkarza młodego pokolenia podczas mistrzostw świata rozgrywanych w Niemczech.
Podolski w sześciu meczach podczas MŚ zdobył trzy gole. Piłkarz ten 4 czerwca skończył 21 lat, a wszyscy kandydaci do tej nagrody musieli być urodzeni po 1 stycznia 1985 roku.
Ostatecznego wyboru najlepszego piłkarza młodego pokolenia - spośród czterech wyselekcjonowanych wcześniej kandydatów - dokonała Komisja Techniczna FIFA.
Gratulacje dla Gliwic
Cezar - 10-07-2006, 03:12
FORZA ITALIA
igi - 10-07-2006, 07:39
no i mistrzostwa skończyły się dobrze tzn Francja przegrała
A do Zidane'a straciłem cały szacunek jakim go darzyłem
Szkoda że tak wielki piłkarz odchodzi w takim stylu
Chooper - 10-07-2006, 07:59
a tutaj bardzo ciekawe zdanie agencji Reuters'a.
Zidane jest potomkiem marokańskich emigrantów przybyłych do francji, a właśnie emigranci są bardzo uczuleni na tle rasistowskim, do tego stopnia, że Zizou przedłożył tą sprawe ponad mecz. Ja mu się nie dziwię. tak jak w linku, włosi pokazali jacy są naprawdę...
igi - 10-07-2006, 08:28
Chooper, Włosi od lat grają tak samo. Prowokują wyzywają symulują. Tak samo grają włoskie kluby. Zidane grał przez wiele lat w Juventusie. Wiedział jacy są Włosi.
Nie bronie ich ale to co zrobił Zidane to było delikatnie mówiąc k*****ko (okropnie ) chamskie
EDIT by Jackie:
Admina uprasza się samodzielne kropkowanie wulgaryzmów
EDIT by igi
Przepraszam
Anonymous - 10-07-2006, 08:42
prowokuje się i w lidze 6 grając o pietruszkę - nie nowość
a Zidan to kretyn i tyle - pozbawił 23 ludzi mistrzostwa bo jego sprawy były "pilniejsze" do załatwienia
Anonymous - 10-07-2006, 08:47
synek mial po prostu okres. Włosi grali swoje.
Chooper - 10-07-2006, 10:45
gumas_72 napisał/a: | a Zidan to kretyn i tyle - pozbawił 23 ludzi mistrzostwa bo jego sprawy były "pilniejsze" do załatwienia |
no ale w jakim stopniu, chyba tylko tym, że nie było go wśród kolegów, bo w sumie nie przez niego przegrali. zzedł na 7 minut przed końcem, 7 minut, w ciągu których włosi ani razu nie zagrozili bramce Barthez'a. Jedni i drudzy liczyli na karne, w których niestety zawiódł ten, który dał ostatnim razem w ME niebieskim chwałę (Trezegeuet). Szkoda...
Jackie - 10-07-2006, 11:39
Azurri górą !!! Ja się bardzo cieszę bo franuzczyzny nie lubię w zasadzie biologicznie ( nie wchodzi mi w metabolizm komórek ) A Zidane zachował się jak dziecko, któremu zabrano zabawkę.... Nie spodziewałem się takiej reakcji piłkarza tej klasy, a biorąc pod uwagę jego sytuację (legenda schodząca do boxu) to przyznaję, że aż usiadłem jak to zobaczyłem. Nie to, że mam do niego żal (dzięki niemu Włochom było łatwiej wygrać) ale jakoś tak niesmacznie się kończy jego kariera. Tak czy inaczej - nasi górą!!! Forza Italia!!!!
Hubeeert - 10-07-2006, 11:44
A kto wygrał?
Anonymous - 10-07-2006, 11:51
Polska
JCH - 10-07-2006, 11:56
Jackie napisał/a: | Nie spodziewałem się takiej reakcji piłkarza tej klasy |
Jak być usłyszał od Materaca: "Zizou - grasz jak Rasiak" to nie zapiął byś mu z główki?
|
|
|