Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga
Marcin-Krak - 31-03-2007, 22:16
Dobrze że mamy Dolhę - bo jakby nie On to byśmy ładnie w d**ę dostali
harpagan - 31-03-2007, 22:18
Macie sytuacja ala "władeczek" w ataku
Szkoda ze bez bramek bo w sumie ciekawy mecz, troche sie dzialo
Marcin-Krak - 31-03-2007, 22:21
harpagan napisał/a: | Macie sytuacja ala "władeczek" w ataku |
Ale my mamy Pawełka B. (nie o bramkarza chodzi ) - wieczną nadzieję polskiej piłki. Ale widać że Don Leo nie bez przyczyny Go nie powołał ani razu
Anonymous - 31-03-2007, 22:21
Remis to dobry wynik na Wisly bo w Kielcach zawsze ciezko im sie gralo a tak maja chociaz 1pkt , zeby jutro Legia zremislowa z LKS i sytuacja bedzie pod kontrola
harpagan - 31-03-2007, 22:23
Hehe
Jak schodzil z boiska to wygladal jakby go z krzyza zdjeli
Mnie najbardziej rozbawila sytuacja Paulisty z koncowki meczu, myslalem ze takiego babola to juz tylko po wyzej wspomnianym sie mozna spodziewac
[ Dodano: 31-03-2007, 22:24 ]
Meteo napisał/a: | zeby jutro Legia zremislowa z LKS i sytuacja bedzie pod kontrola
|
Musze cie zmartwic
Pewnie umoczymy i lks wam odjedzie
Marcin-Krak - 31-03-2007, 22:30
harpagan napisał/a: | Pewnie umoczymy i lks wam odjedzie |
Co za czasy żeby warszawiacy i krakusi nie wierzyli w swoje drużyny
Anonymous - 31-03-2007, 22:31
Ja Wam zycze tego 1 pkt Laskawy jestem dla Legii
harpagan - 31-03-2007, 22:46
Marcin-Krak napisał/a: | Co za czasy żeby warszawiacy i krakusi nie wierzyli w swoje drużyny |
Alez ja wierze w chlopakow
Zagraja przeciwko wdowczykowi
Cytat: | Ja Wam zycze tego 1 pkt Laskawy jestem dla Legii |
Nie trzeba nie trzeba
Tak w typerze duzo osob 0 przytrafi
sruba - 01-04-2007, 13:09
wreszcie !
lechia.pl napisał/a: |
Sponsor strategiczny?
Już przeszło miesiąc Zarząd OSP Lechia prowadzi negocjacje w sprawie objęcia sponsoringiem drużyny seniorów Lechii przez BZWBK. Negocjacje zgodnie z życzeniem Banku były prowadzone w tajemnicy przed mediami. Wczoraj jeden z członków Zarządu Lechii przekazał nam jednak kilka nieoficjalnych informacji. BZWBK zamierza przeznaczyć na promocję swojego sztandarowego funduszu inwestycyjnego 12 milionów rocznie przez okres najbliższych trzech lat. Pierwotnie umowa miała dotyczyć innego trójmiejskiego klubu, ale z powodu afery korupcyjnej bank zerwał negocjacje, a ofertę skierował do gdańskiej Lechii. Obecnie największym problemem dla Zarządu Lechii są warunki stawiane przez Bank, który życzy sobie umieszczenia nazwy swojego funduszu w nazwie klubu. Przedstawiciele Lechii odrzucają taką możliwość, zgadzają się jedynie na umieszczenie napisu "Polacy wybrali Arkę" na froncie koszulek piłkarzy na czas trwania umowy. Gdyby podpisanie umowy doszło do skutku, już w najbliższym sezonie Lechia mogłaby włączyć się w walkę o występ w pucharach UEFA.
|
Anonymous - 01-04-2007, 13:39
Juz widze śledzi piszących ze Lechia gra z Arka na piersi
harpagan - 01-04-2007, 13:53
Pogadamy o tym jutro cwaniaczki spod znaku Lechia Arka Gdansk
Anonymous - 01-04-2007, 22:13
Lechia troche grała mało skutecznie jak na druzyne z czuba i popełniała mase dziecinnych błedów ktorych raczej chcąc awansować nie powinna popełniać......
sruba - 02-04-2007, 09:53
harpagan napisał/a: | Pogadamy o tym jutro cwaniaczki spod znaku Lechia Arka Gdansk |
no dobra.
oczywiscie to byl zart primaaprilisowy
Anonymous - 03-04-2007, 18:27
Śruba, ale Ci sie humor wyostrzył............ ludzi w stres wpędzasz
Anonymous - 05-04-2007, 22:49
Komisja Ligi Ekstraklasy S.A. zweryfikowała w czwartek wynik nierozegranego meczu Arka Gdynia - Górnik Łęczna jako obustronny walkower. Decyzja nie jest jednak prawomocna, a klubom przysługuje odwołania do Komisji Odwoławczej PZPN.
|
|
|