Łódzkie - Rozmówki łódzkie
pamar - 19-05-2009, 20:04
Ale jaki gościu "pomysłowy" nie maszt, nie na dachu, tylko uciąć drzewo i już. Ciekawe jak często będzie przestawiał talerzyk
Anonymous - 19-05-2009, 20:07
pamar11 napisał/a: | Ciekawe jak często będzie przestawiał talerzyk |
A myślisz że będzie jeszcze rosło????
iza - 19-05-2009, 23:57
i kto tu jest normalny w tym gronie hihi
junior81 - 20-05-2009, 01:23
Iza a jaka jest definicja normalności. Norma to nuda, na co to komu.
misiek-misiek - 20-05-2009, 16:48
no bo normą powinien być ogół a nie margines.....taki jak my
a pasek olewam, ale inni też powinni mieć, bo użyli tego samego słowa w tym miesiącu i jakoś ostrzeżeń nie mają, ale co my tu biedne robaczki możemy zrobić, z rządem jest to samo już od pokoleń....polska
pamar - 20-05-2009, 16:58
Forest_Taft napisał/a: | A myślisz że będzie jeszcze rosło???? |
iza napisał/a: | i kto tu jest normalny w tym gronie hihi |
AAAAAAA hi hi hi ha ha ha teraz załapałem
jacek11 - 20-05-2009, 17:05
misiek-misiek napisał/a: | a pasek olewam, ale inni też powinni mieć, bo użyli tego samego słowa w tym miesiącu i jakoś ostrzeżeń nie mają, ale co my tu biedne robaczki możemy zrobić, z rządem jest to samo już od pokoleń....polska |
Powinieneś się cieszyć,bo zostałeś wybrany z pośród tysięcy innych userów
Magdalena - 21-05-2009, 20:14
Noooo.....ja też się cieszyłem.....bo.....Nadgorliwość gorsza jest od Faszyzmu.....
A pewien ktoś był/jest(?) nadgorliwy i mi dał pasek za dosłownie.....głupotę.....
Misiek też dostał......i też za połówkę winy
Edit:
Żona się nie wylogowała. PISAŁ FOREST
pamar - 23-05-2009, 07:53
Może jest ktoś zainteresowany:
Wiśniowa Góra 22-24 maja 2009 III międzynarodowy zlot Knight Riders IPA -Poland.
Organizatorzy zapewniają:
Wiele atrakcji, takich jak:
Wycieczki, parada po mieście Łodzi, gry i zabawy, występy zespołu muzycznego, DJ, grill, napoje.
http://www.wisniowa-urlop.pl/
SHARK1979 - 24-05-2009, 10:40
Nie wiem czy tu moge ale wczoraj pomogłem sprowadzić,ocenić i wynegocjować cene kumplowi pięknego Mitsu Colt 97r, perełka, elekt.szyby i lustra, elektro szyber,klimka,podusie 1 właściciel, 1.6 16V - rodzynek w metaliku-500km wyprawy i całe dwa Misie w domku pozdrawia SHARK
pamar - 24-05-2009, 11:05
To super, że udało Ci się pomóc i to przy zakupie MIŚKA (daleko jakoś)
A pamiętacie widły:
Cytat: | Mam SĄSIADA.....hm, no mam no....i wypatrzył w/g niego fajne carcie, aż 3szt a że chyba moja całkiem mu się podoba to postanowił POSZPERAĆ.
- wiesz co podjechał byś obejrzeć, przecież wiesz co i jak.
Kurde, nie odmówię, a na samochodach to się znam jak moja Lena na klawiszach.
(dzięki forum)
- popatrzysz to doradzisz nie.
Ta i potem w razie czego będę miał widły w D za przysługę.
Nie chcę się wymigać ale LICZĘ NA WAS co by mnie te widły nie za bardzo uwierały.
Zobaczę jutro co on wynalazł (swoją drogą trzy w jednym miejscu?)podobno 2DID i jedna GDI zobaczymy |
Pojechałem zobaczyłem i.....bleeee, nic z tego, ja nie pomogłem, sąsiad kupił A4 (całe szczęście)
SHARK1979 - 24-05-2009, 12:08
Cytat: | A pamiętacie widły: |
Miałem takiego Colt-a i to co wiedziałem to powiedziałem, zaznaczyłem że mechanior nie jestem i co moge ocenie,troszke siedze przy naprawach i sam coś zrobie, w temacie zmiana autka też daje rade z resztą kolega ma słąbe pojęcie o świecie moto więc myślę że i tak mu sporo pomogłem i jeszcze ugryzłem z ceny 500zł
Wiecie jakie piękne uczycie jak lecą dwa Miśki przez Polske i w dodatku lukam we wsteczne i widze ryjek mojego wcześniejszego pojazdy, wiecie to uczucie
Anonymous - 24-05-2009, 13:42
SHARK1979 napisał/a: | lukam we wsteczne i widze ryjek mojego wcześniejszego pojazdy, wiecie to uczucie | , tak znam, wówczas myślę sobie: no to już po mnie znalazł mnie dziad i zemści się srogo...
pamar - 24-05-2009, 13:45
Czarcik napisał/a: | SHARK1979 napisał/a:
lukam we wsteczne i widze ryjek mojego wcześniejszego pojazdy, wiecie to uczucie
, tak znam, wówczas myślę sobie: no to już po mnie znalazł mnie dziad i zemści się srogo... |
I właśnie to były by WIDŁY W D, he he he
SHARK1979 - 24-05-2009, 15:32
Ja ma 125KM a on tylko 90 spoko dam rade
|
|
|