Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
koszmarek - 08-09-2010, 14:38
Aga napisał/a: | wątpię aby ośrodek zgodził się na rozstawienie namiotów czy przyczepy (jeśli jest miejsce) gdy nie wszystkie pokoje będą zarezerwowane... |
na to bym nie liczyła
Blondi - 08-09-2010, 15:47
Więcej optymizmu, może poczekajmy aż Forest wróci i po niedzieli się coś więcej dowiemy.
Anonymous - 08-09-2010, 19:21
Generalnie, to gdybał nie będę. Na stan teraźniejszy wiem tyle ile wiem. Przedstawiłem sprawę. Resztę można dogadać / wynegocjować.....
Więc co za tym idzie to nie mam pojęcia na czym staną pertraktacje. To co napisałem to oferta ośrodka służąca głównie jako reklama w celu promocji go tu na stronie co by został wybrany jako miejsce na zlot.
Właściciele i kierownictwo stanęli na wysokości zadania i przedstawili bardzo wyczerpującą ofertę.
Zapewne będę musiał jechać tam kilka razy....bo jak już zapadnie decyzja to będzie trzeba to po dopinać i spisać jakąś umowę.....
Zanim to nastąpi to trzeba konsultować, pytać, negocjować etc....bo ja też jakoś nie mam zamiaru płacić bóg wie ile...
Co do namiotów i ew przyczep.
Można dostawić, pod warunkiem że braknie miejsc......czyli że ośrodek zostanie zajęty w całości.....
Jak wiadomo to oni na pokojach czy domkach zarobią więcej niż na namiocie.....
Ja dalej wstrzymuję się od pisania dopóty dopóki nie będę znał konkretów.
Pozdrawiam.
Anonymous - 09-09-2010, 10:02
a co z regionami nadmorskimi? zachodnimi? południowo-zachodnimi? południowo-wschodnimi?
nie ma tam żadnych ośrodków? nie ma chętnych na organizację?
Aga - 09-09-2010, 10:14
CichyTom napisał/a: | a co z regionami nadmorskimi? zachodnimi? południowo-zachodnimi? południowo-wschodnimi?
nie ma tam żadnych ośrodków? nie ma chętnych na organizację? |
przecież była propozycja zlotu w Jantarze
ale centrum to zawsze centrum
odległościowo mniej więcej wszyscy mają po równo - a Ty najbliżej
i nie wyłamuj się z organizacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akbi - 09-09-2010, 11:56
CichyTom napisał/a: | nie ma chętnych na organizację? |
są, lecz nie ma jeszcze konkretnej propozycji od nich
koszmarek - 09-09-2010, 13:58
CichyTom, wytłumacz mi swoją postawę proszę, bo mnie męczy. Dlaczego jak wszyscy starają się zrobić, żeby wszystkim było blisko(w miarę jednakowo) to modowi, którego województwo wyszło z inicjatywą, to przeszkadza? Czy to znaczy że boisz się pomóc? Nie chcesz pomóc?
Przerażenie bym zrozumiała, w zasadzie
A jak nawet znajdziemy jakieś konkrety w innej części Polski, to będą głosy, że niektórym za daleko(bo i ja miałam takie głosy. Tak, wiem, Szczecin dojedzie wszędzie ).
Czekam z utęsknieniem
Hubeeert - 09-09-2010, 14:24
W Łódzkim był juz organizowany jeden Zlot i mimo poczatkowego hurraoptymizmu skończyło się to piwkotomem i jego odejściem z Forum po ZLOCIE w Strykowie...
koszmarek - 09-09-2010, 14:32
Hubeeert napisał/a: | skończyło się to piwkotomem i jego odejściem z Forum po ZLOCIE w Strykowie... |
i potemu się boimy? Ja za cienka w uszach jestem do pamiętania wszystkich zlotów przed grudziądzem
Hubeeert - 09-09-2010, 14:49
Boję się sytuacji gdzie w trakcie organizator zostanie pozostawiony samemu sobie.
Nie bardzo podoba mi się utrata z Forum kolejnych osób jak Firek czy piwkotom.
akbi - 09-09-2010, 14:58
Hubeeert napisał/a: | Boję się sytuacji gdzie w trakcie organizator zostanie pozostawiony samemu sobie. |
o tototo ... dlatego we wcześniejszych postach tak bardzo nalegam na stworzenie "dobrej i mocnej" grupy organizatorów.
Blondi - 09-09-2010, 15:41
Jaśli organizacja zlotu zajmą się Łodziaki to napewno nie zostaną z tym sami Pomogli w Żywcu to i my pomożemy w .. Bełchatowie?
koszmarek - 09-09-2010, 15:53
my daleko też nie mamy. Nawet jak zostanie organizator sam sobie w regionie, to myślę, że Maretzky nie będzie się zastanawiał żeby pomóc bardziej niż teraz. To niewiele, bo wiem jak się robi to na odległość, ale lepsze to niż nic.
Forest, jak wygląda sprawa "mocnej i zgranej ekipy"?
pamar - 09-09-2010, 16:36
koszmarek napisał/a: | Forest, jak wygląda sprawa "mocnej i zgranej ekipy"? |
Poczekajcie do niedzieli, pojedziemy "silną grupą pod wezwaniem" i zobaczymy co w wawrzkowiźnie piszczy.
A grupa będzie...
mam nadzieję
Olek - 09-09-2010, 22:29
CichyTom napisał/a: | a co z regionami nadmorskimi? zachodnimi? południowo-zachodnimi? południowo-wschodnimi?
nie ma tam żadnych ośrodków? nie ma chętnych na organizację? |
a to, że wszystkie sensowne ośrodki na zachodniopomorskim wybrzeżu, które pomieściłyby taką ilość osób, samochodów i mogłyby zorganizować dodatkowe rozrywki, jak się okazuje są już porezerwowane na ten czas, albo mają podpisane kontrakty na kilka lat w przód
a nie będziemy się podejmować organizacji zlotu w miejscu, którego kompletnie nieznamy (proponowany przez kogoś ośrodek "Kusy Dwór" w Czaplinku)
|
|
|