To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bydlak

Owczar - 17-05-2011, 18:57

Cytat:
Burżuj normalnie.

Nie burżuj, tylko nałogowiec :P Nie potrafiłem wytrzymać bez kompa więc musiałem skorzystać z komórki :D

No żeby to naciągnąć to trzeba podgrzac najpierw. Ewentualnie można kupić specjalne paski dedykowane... Ale to bez sensu jak i tak czeka Cię wymiana.

luckyluck - 17-05-2011, 19:11

Owczar napisał/a:
Nie burżuj, tylko nałogowiec

Śmieję się, sam robię to samo ale ta e71, to się na śmietnik co najwyżej nadaje. Teraz tylko coś z Androidem. :D

Owczar napisał/a:
Ewentualnie można kupić specjalne paski dedykowane...

Aha, powodzenia. Właśnie taki dedykowany kupiłem i poszedł na śmietnik. No chyba, że dedykowany do Galanta, ale takich nie widziałem.

Owczar - 17-05-2011, 19:18

luckyluck napisał/a:
Śmieję się, sam robię to samo ale ta e71, to się na śmietnik co najwyżej nadaje. Teraz tylko coś z Androidem.

Do przeglądania netu rzeczywiście bubel, ale na forum daje radę wejśc i odpisać jest łatwo. Teraz zaczynam przygodę z androidem i wszystko pieknie poza słabą rozdziałką, która zabija całą przyjemność :/

A z tym paskiem to to gala specjalny będzie ciężko dostać. Kiedy planujesz zrobić porządek z szybą? Idzie dalej?

A tak jeszcze pospamuję ;) Pamiętasz jak mi wspomniałeś o Joomli? No to dzięki Tobie mamy teraz nową stronę klubową :D

luckyluck - 17-05-2011, 19:38

Owczar napisał/a:
Teraz zaczynam przygodę z androidem i wszystko pieknie poza słabą rozdziałką, która zabija całą przyjemność :/

Na jakim fonie? Ja przyrzekłem sobie, że nigdy więcej Symbiana. Tfu. :x

Owczar napisał/a:
Kiedy planujesz zrobić porządek z szybą? Idzie dalej?

Myślę, że w maju się jeszcze wezmę za nią. Jak nie to czerwiec, bo chyba trochę się posuwa. Już teraz zmieniłbym ją ale jak tam trzeba lakierować, to muszę auto zostawić, a u Romana, to wiesz ile czasu może stać a potrzebne mi cały czas, bo jeżdżę ostatnio sporo. Zrobił się już dość widoczny pajączek i teraz muszę nadrabiać płynem do spryskiwaczy, który robi fajny nalot kryjący. :oops: :P

Owczar napisał/a:
Pamiętasz jak mi wspomniałeś o Joomli? No to dzięki Tobie mamy teraz nową stronę klubową

You're welcome czy jak tam się mówi. :D Stronę widziałem i przyznam, że szybko się z nią uporałeś. Gratulacje. :wink:

Owczar - 17-05-2011, 20:05

luckyluck napisał/a:
Na jakim fonie? Ja przyrzekłem sobie, że nigdy więcej Symbiana. Tfu.

HTC Wildfire. No ten symbian ma swoje wady, ale kilka plusów też się znajdzie. Ale nokia nie robi już takich telefonów jak kiedyś. :/

luckyluck napisał/a:
Myślę, że w maju się jeszcze wezmę za nią. Jak nie to czerwiec, bo chyba trochę się posuwa.

Jak będzie brudna to drogówka nie zauważy :D Mnie czeka wycinanie i wklejanie swojej bo cieknie :/

luckyluck - 17-05-2011, 20:53

Owczar napisał/a:
HTC

No ja tez coś z tej stajni chyba wezmę. Miałem Hero i zamieniłem na e71. ](*,)

Owczar napisał/a:
Mnie czeka wycinanie i wklejanie swojej bo cieknie :/

To mówisz, że z parasolem w środku siedzisz? :P

Owczar - 17-05-2011, 21:17

luckyluck napisał/a:
To mówisz, że z parasolem w środku siedzisz?

Już niedługo :D Poćwiczę na angliku, a potem u siebie :D Bez deski powinno gładko pójść ;)

luckyluck - 18-05-2011, 23:14

Olej zmieniony, filtr oleju i paliwa też. Ten od paliwa chyba od nowości siedział, bo pordzewiały syf niemiłosiernie. :shock: Trochę było zabawy żeby go odkręcić, ale jakoś poszło. Różnicy zbytnio nie widać, ale chociaż głowa spokojniejsza. :D
Jeśli chodzi o olej, to po wlaniu płukanki zeszła smoła nie olej. Po zalaniu Valvo wydaje się ciut cichszy i płynniejszy we wkręcaniu na obroty. :D

m6riano - 19-05-2011, 01:17

luckyluck napisał/a:
Owczar napisał/a:
luckyluck, gdzie kupowałeś Valvo i w jakiej cenie?

O jesteś, a myślałem, że się obraziłeś. :?
Na allegro za 5 litrów zapłaciłem 154 zł + wysyłka 15 zł. Nie miałem czasu jeździć i szukać tańszego a z ofert allegrowych wyszło najtaniej. Dodatkowo szukałem 5l, bo wolę mieć jakiś zapas. Jedno miejsce jakie odwiedziłem w Wawie, to barak przy Wysockiego. 4l za 189zł, 1l 49zł. Przegięcie.

Link do sprzedawcy --> klik!

"U mnie" w sklepie na Modlińskiej VML tyle że 10w40 jest za 24zł/l,więc myśle że 5w40 pare złotych droższy...i to prosto z beczki.

luckyluck - 19-05-2011, 15:22

m6riano napisał/a:

"U mnie" w sklepie na Modlińskiej VML tyle że 10w40 jest za 24zł/l,więc myśle że 5w40 pare złotych droższy...i to prosto z beczki.

Może Owczar się zdecyduje, u mnie już za późno.
Dzisiaj zrobiłem przegląd i Bydle śmignęło przez niego niczym burza. :D Trochę się obawiałem o szybę, ale odpowiednia ilość płynu do spryskiwaczy zrobiła swoje. :P

m6riano - 19-05-2011, 21:18

Jutro będe to wypytam...
luckyluck - 16-06-2011, 20:34

Wróciłem z krótkiego, wiejskiego urlopu, także parę fotów Galantego na wypalonej ale jakże pięknej ziemi lubelskiej. Dajmy fotom nazwę "ucieczka przed południcą"... :P

Ostatnia fota specjalnie dla Roberta, co by nie myślał, że unikam czy co. :lol:
I bez gadania mnie tu proszę, że w pokrywę dostał. :D

Anonymous - 16-06-2011, 21:10

luckyluck, nie wiem czy widziałeś ale w pokrywę dostał podczas tego crashu... ;) :P ;) :D

a tak bardziej serio to wygląda na dobrze poskładanego :)

luckyluck - 16-06-2011, 21:21

Derpin napisał/a:

luckyluck, nie wiem czy widziałeś ale w pokrywę dostał podczas tego crashu... ;) :P ;) :D

:chain: :biggrin:
Derpin napisał/a:
a tak bardziej serio to wygląda na dobrze poskładanego :)

:D Jest uśmiech, jest impreza, ale nie byłoby, jak by nie było jakiegoś ale. Między grillem a maską jest za duża szpara :P , która mnie wkurza straszliwie. Do tego szpara ta, jest na tyle duża, że dostaje się więcej syfu pod maskę przez nią właśnie. I teraz albo samemu dociągać środkową część zderzaka do góry albo pójść prostszą drogą i w uszczelkę, która idzie z przodu maski, wężyk silikonowy wepchnąć wtedy będzie mniej spłaszczona, przez co moim zdaniem bardziej wypełni tę szparę... :roll:

Anonymous - 16-06-2011, 21:29

a może maska za wysoko leży na tych gumowych odbojnikach ? może zamek za wysoko zamontowali ? - nie wiem czy tam jakaś regulacja jest.... a jak Ci się maska zgrywa z błotnikami ? jest równo czy ponad linią ? bo w takim razie to bankowo gumowe odbojniki... ogólnie to jak Ci przeszkadza to jedź na poprawkę niech popasują te elementy jeszcze raz :P :D