To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - zlot MM 2012 - pomysly i propozycje

Misiek :) - 29-09-2011, 12:46

Dla mnie niewielka różnica czy 500 km czy 2000. Zlot jest raz do roku i mogę sobie pozwolić na długą podróż samochodem. Ja bym nawet pojechał do berlina czy do pragi czskiej gdyby tam był ogólnopolski zlot MitsuManiaków. Koszt paliwa?? Odłóż miesięcznie po 20zł. Da to 200zł na paliwo. Odłóż miesięcznie 50 zł da to 500 zł. Nie będzie takie bolesne.
szuwar - 29-09-2011, 13:08

Misiek :) , jak napisałem czy 500 czy 700 to dojadę :) tylko chciałem zaznaczyć, że nie każdy ma ta samą odległość, ale to marginesik....

istotą jest wybór i rezerwacja terenu, bez tego będzie krucho ....

meydey000 - 29-09-2011, 14:44

ja już rzuciłem. może Sielpia? też jest ładnie.
Anonymous - 30-09-2011, 19:43

:director: Mitsumaniaki, Mitsumaniaki piękne dziewczyny, fajne chłopaki...

może zamiast gadania i wymyślania gdzie to ktoś się zgłosi do organizacji :?: :!: :?:

ja już mówiłem ja mogę pomóc na samym zlocie tak jak w tym roku zapewnić zaplecze informacyjne i rozrywkowe :twisted: , a Juice znowu zajmie się kolegami zza granicy :badgrin:

niestety w moim przypadku szkoła, praca (jak wrócę z L4) plus rozkręcenie własnego interesu (pomoc drogowa + mitsubishi assistance) oraz odległość i załatwienie niezałatwionych spraw z pewną osobą mi uniemożliwiają większą organizację.
a Juice w końcu jak weźmie się za robotę to też ciężko widzę, by miał czas na organizację...

pozdrawiam
Radio DeoFM :badgrin:

m6riano - 01-10-2011, 16:27

Deo napisał/a:
zaplecze informacyjne i rozrywkowe :twisted:

czyt. popłoch wśród dziewic..;-)

Misiek :) - 01-10-2011, 17:52

m6riano napisał/a:
czyt. popłoch wśród dziewic..;-)

spokojnie, Deo nie gustuje w dzieciach z podstawówki :P
więc nie pisz że
m6riano napisał/a:
dziewic

Deo preferuje gimnazjum, to przykład:

Anonymous - 01-10-2011, 20:14

Ona byla w liceum akurat :) z tego co pamietam to ma 17 lat ale panowie bez OT
Gruby96 - 01-10-2011, 20:35

Deo napisał/a:

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a legitymacje sprawdzałeś :finga:

_Slawek_ - 01-10-2011, 21:09

Gruby96 napisał/a:
Deo napisał/a:

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a legitymacje sprawdzałeś :finga:

Temat jest naprawdę poważny i z racji tego, że jest już październik proponuję porzucić wszelkie żarty...
Bo jak na razie zapowiada się, że X zlot MM spędzimy wszyscy na forum przed komputerami obwiniając się wzajemnie, że nikt nie podjął się jego organizacji :(

Z drugiej strony... zlot w Wawrzkowiźnie wypadł tak pomyślnie (nie można też tu pominąć przychylności natury ;) ), że jeśli oczekujemy, że następny będzie jeszcze lepszy, to nie dziwię się, że brak jest chętnych do organizacji kolejnego :(

Trzeba sobie w końcu zdać sprawę z tego, że kolejny zlot musi się odbyć i z góry pogodzić z tym, że będzie po nim więcej krytycznych komentarzy ;) I ktoś będzie musiał przyjąć to na klatę, pomimo tego że włoży w jego organizację qpę czasu, serca i poświęcenia to i tak nie wszyscy ten trud docenią :?

Niestety, organizacja najbliższego zlotu to będzie największe wyzwanie od czasu istnienia klubu, ale mam nadzieję, że znajdą się ludzie zdecydowani je podjąć :thumbright:

mkm - 02-10-2011, 13:51

Zaraz się obudzimy z ręką w nocniku.
Koniec kuluarowych ustaleń – przechodzimy do konkretów.
Jedynymi chętnymi organizatorami jak wynika z tego tematu są w tej chwili dziewczyny i Wawrzkowizna.
Kilka chętnych osób pisało, że szuka/sprawdza inne ośrodki spełniające nasze kryteria – jaki jest wynik tych poszukiwań?
Dzisiaj proponuję sprawę postawić tak.
Miejscem X zlotu jest Wawrzkowizna, inne propozycje (sprawdzone!) trzeba zgłosić w nadchodzącym tygodniu.
Ja nie będą zgłoszone – dziewczyny rezerwują ośrodek i piszą jakiej pomocy potrzebują i zaczynamy działać.

Aga - 02-10-2011, 22:30

wreszcie jakiś konkret ze strony administracji!
Anonymous - 08-10-2011, 12:15

UP - bo temat umarł i to mnie martwi.
sniegu - 08-10-2011, 12:51

Temat umarł Forestu bo każdy widzi ile jest przy takim czymś roboty i nikt nie ma ochoty swojego prywatnego czasu na to poświęcać (sory ale taka prawda) chwała Wam za to ze zorganizowaliście to całościowo
mamy październik i lipa proponuje usunąć zegar odliczający czas do zlotu bo go na razie nie ma.
I taki mój pomysł Moi drodzy bo przy tym jest kupa roboty i kupa kosztów, a żadnego chętnego oprócz naszych kochanych dziewczyn nie ma to może zamiast jak to już ktoś od nas podpowiedział zatrudniać firmę która to zorganizuje to złożyć się na koszty które ponoszą organizatorzy paliwo i ich cenny czas bo MY "goście" przyjeżdżamy na "gotowe" a potem tak jak słyszałem głosy " bo My myśleliśmy że tu będzie pełno atrakcji a tu nie ma co robić" (sobota poranek obok miejsca diagnozowania aut)
Nie zwalajmy tego wszystkiego na organizatorów ( których jeszcze nie ma nawet) ale pomóżmy im trochę sami powiedzmy czego oczekujemy jaki program ma być (jasne mogą być niespodzianki) ale niech oni się nad wszystkim nie głowią.
Mój główny postulat to zrzuta na koszty organizacji może to kogoś zachęci do podjecia sie organizacji.

apikus - 08-10-2011, 12:58

A może za atrakcje zrobić odpowiedzialne regiony. Wtedy nie wypadnie za dużo na każdy region i na konieć możemy ocenić, który region zorganizował swoją część najlepiej.
Oczywiście sprawy organizacyjne związane z ośrodkiem muszą być prowadzone przez kogoś kto mieszka blisko.
Ja proponuję rezerwować Wawrzkowiznę, bo nie ma na co czekać.

sniegu - 08-10-2011, 13:06

na razie to nie ma kto rezerwować ośrodka bo nikt oficjalnie na głównego organizatora się nie pcha.
moim zdaniem tu nie potrzeba kogoś oceniać zlot to zlot a nie oceny itp organizatorów oceniać to my możemy auta na parkingu a nie organizatorów.
atrakcje powinnyśmy wybrać sami na forum czyli zrobić ankietę kto w czym by chciał startować i co według niego ma być na zlocie i jak to ma być zorganizowane żeby nie trzeba na to było dużej liczby czasu poświęcać i o tym myśleć.