[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Lancer CYxA - tuning optyczny.
cwaniak - 30-04-2014, 21:31
Arczi89, a mozesz zrobić i wrzucić fotkę "face to face"
Arczi89 - 30-04-2014, 21:40
Wstawiłem do poprzedniego posta żeby koło siebie były
.swat. - 01-05-2014, 11:33
Robert_N napisał/a: | .swat. możesz napisać gdzie kupowałeś i jaki jest koszt? też jestem zainteresowany dyfuzorkiem | Kupuję u siebie w ASO, bo tylko tam można zakupić oryginał. Wcześniej pisałem np. do sklepu Mitsustyle ( sprzedają tylko oryginalne części), ale odpowiedzieli mi, że MMC wycofało ten produkt z oferty. (?????)
W ASO powiedzieli mi natomiast, że jest jeszcze 13 dostępnych sztuk w Holandii. Jaki koszt? Jak wszędzie: około 1600 złotych + montaż. Wielkość upustu zależy już tylko od historii klienta
Robert_N - 02-05-2014, 17:20
.swat. Dzięki za odpowiedź. Jak dla mnie trochę drogo. Siedzę właśnie w Hamburgu jeszcze 2 miechy i szukam na miejscu ale niestety nic nie ma Niestety tutaj Mitsu jak na lekarstwo.
.swat. - 02-05-2014, 18:06
Robert_N napisał/a: | Siedzę właśnie w Hamburgu jeszcze 2 miechy i szukam na miejscu ale niestety nic nie ma Niestety tutaj Mitsu jak na lekarstwo. |
Może się przyda. pzdro
http://www.original-teile...tsubishi%29.htm
czerwonataka - 03-05-2014, 22:08
Witam
Mam pytanie odnośne wymiany lamp tylnych w lancerze X.
Otóż mam seryjne lampy - 'czerwone' - a chce założyć 'czarne' - pytanie brzmi czy mogę bez problemu zrobić taką podmiankę? nie ma problemu z np. rozstawem śrub mocujących lub podłączenia elektryki?
Z góry dzięki za pomoc i podpowiedzi
mjsystem - 05-05-2014, 21:53
Czarne lampy? Po pierwsze jeśli są dedykowane do modelu to muszą pasować po drugie mogą posiadać ( w przypadku podróbek ) różne braki i niedociągnięcia. Tyle, że czarne lampy nie są dopuszczone do ruchu, jazda może skończyć się odebraniem dowodu rejestracyjnego.
tokyo - 05-05-2014, 22:36
Witam
Pasuja bez problemu, chyba chodzi Tobie o ver poliftowa, jesli tak to polecam. Autko inaczej wyglada - lepiej
wiewioor - 02-07-2014, 12:01 Temat postu: Spoiler Ralliart Sportback Czy wie ktoś gdzie można kupić taki spoiler lub coś na wzór z serii Wing Package do Ralliart Sportback ??
Jalal_79 - 02-07-2014, 13:03 Temat postu: Re: Spoiler Ralliart Sportback
wiewioor napisał/a: | Czy wie ktoś gdzie można kupić taki spoiler lub coś na wzór z serii Wing Package do Ralliart Sportback ??
Obrazek |
Serwis blacharsko-lakierniczy Mitsubishi.
grzesiopol - 03-07-2014, 23:50
A ten górny będziesz zdejmował Bo tak prawdę mówiąc nie widzę potrzeby zakładania czegoś co już jest. Ale to tylko moja opinia. Już kiedyś to widziałem ale, żeby zakładać jako dodatkowy. Chyba zakłóci to przepływ powietrza za samochodem bo w przypadku montażu jako drugi to nic chyba nie da.
mjsystem - 04-07-2014, 07:54
Temat scaliłem, bo nie widzę potrzeby aby kilka postów było warte odrębnego.
wiewioor napisał/a: | Czy wie ktoś gdzie można kupić taki spoiler lub coś na wzór z serii Wing Package do Ralliart Sportback |
IMO, jak napisał powyżej grzesiopol, też uważam za niepotrzebnie wydane pieniądze a efekt?
po.miras - 04-07-2014, 19:48 Temat postu: Re: Spoiler Ralliart Sportback
wiewioor napisał/a: | Czy wie ktoś gdzie można kupić taki spoiler lub coś na wzór z serii Wing Package do Ralliart Sportback ??
Obrazek |
Moim zdaniem to coś na zdjęciu to raczej wioskowy tuning, nie ujmując niczego mieszkańcom wsi.
Oba jednocześnie to raczej będzie powodować
Greku1410 - 04-07-2014, 23:28
Pytanie z innej beczki - orientuje się ktoś czy lampy przednie są rozklejalne czy nie?
mkm - 05-07-2014, 17:42
Greku1410, widać zaczepy, widać spoiwo, więc zapewne da sie je rozkleić.
Pytanie przy jakiej temperaturze i jak się zachowa klosz...
Z ciekawości - Co chcesz w nich zmieniać?
|
|
|