To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Oficjalna bluza mitsumaniaki !!!

Anonymous - 10-05-2007, 08:39

:cry:
Firebee - 10-05-2007, 08:45

Borku, bardzo Cie prosze o przycisniecie tej firmy. Sam widzisz, ze okres oczekiwania chętnych na bluzy jest już chyba zdecydowanie zbyt duży... Albo poprosze na PW namiary tej firmy.

Pozdrawiam
Firek

roch_27 - 10-05-2007, 08:57

bo jak firma wali w kuli to sie do nich pojedzie i będą bęcki :axe: :violent1: :tard: :laughing6:
Anonymous - 10-05-2007, 11:49

Dzwonilem dzis rano do firmy, tak jak mowili wczesniej przesylka miala byc wyslana wczoraj firma kurierska wiec jesli tak sie stalo to dzis powinienem miec paczke. Pani ktora sie zajmuje naszym zamowieniem obiecala, ze sie zorientuje w sytuacji i oddzwoni do mnie jeszcze dzis. Ja rozumiem ze dlugo czekacie na bluzy ale zobaczcie ile to sie ciagnelo przez chociazby dyskusje na temat umiejscowienia haftu, do tego dochodzi dlugi majowy weekend itp. itd. firma jest renomowana i nie wali w chu.. wiec prosze Was o jeszcze troche cierpliwosci.

ps. Firek pozwol ze sam sie zajme swoja dzialka a jak zawale i bluz nie bedzie to bedziecie mogli mnie zwolnic 8)

pozdrawiam

Firebee - 10-05-2007, 12:36

borecki napisał/a:

ps. Firek pozwol ze sam sie zajme swoja dzialka a jak zawale i bluz nie bedzie to bedziecie mogli mnie zwolnic 8)

pozdrawiam

zapamiętam Twe słowa :twisted:

Anonymous - 10-05-2007, 16:14

zapamietaj zapamietaj a teraz uwazaj :twisted: :

bluzy sa wlasnie u mnie w samochodzie. Paczka dostarczona byla juz wczoraj jednak jakis 'zyczliwy' sasiad zerwal mi z drzwi awizo od kuriera.

jesli sie dzis szybko obrobie z robota to postaram sie wyslac wszystkie lub przynajmniej czesc z nich, jesli nie to jutro lub w sobote.

pozdrawiam

Anonymous - 10-05-2007, 16:27

Nooooooo!! Nareszcie :mrgreen:
Priorytetem pójdą??

Cezar - 10-05-2007, 16:31

No nareszcie \:D/ :D

No to Borek postaraj sie [-o< dzis je wyslac, to na sobotnie juwenalia moze juz bede ja mial :twisted:

Anonymous - 10-05-2007, 17:36

noooo :D szkoda tylko ze poczta polska to takie qowno bo tak to mialbym bluze w weekend :D

teraz tylko trzeba troche schudnac :p

Cezar - 10-05-2007, 18:09

adams12 napisał/a:
szkoda tylko ze poczta polska to takie qowno

Jak chca to potrafia w 1 dzien dostarczyc przesylke :wink:

Zaznaczam - jak chca :|

Anonymous - 11-05-2007, 00:23

ech, czy ja wiem?
przyklad - znajomy mieszka 2 ulice dalej, do niedawna podlegal pod poczte z innego osiedla - nawet w soboty przywozili paczki itp, od kiedy przeniesli go do mojej to nic nie przychodzi na czas, a nie ma juz mowy o tym zeby priorytet doszedl w deklarowanym terminie...

zeby nie robic OT -

borek! dajesz czaduuuu!!

Cezar - 14-05-2007, 20:32

Borek czy wyslales juz bluzy ? :|

Bo sie kuwa doczekac ne moge :D :P

Anonymous - 15-05-2007, 00:33

Cezex poluzuj warkocz - gadalem dzis z Borkiem, straszny nawal roboty i bluzy wyslane beda (byly) dzis albo najpozniej jutro - w weekend bede w niej przy ognisku juz siedzial :D
Grześku - 15-05-2007, 11:23

Co prawda na Boreckim, ale bluzę widziałem online. Swoją dostanę jak zasłużę :mrgreen: ale wiem że są i że wyglądają cool.
Cierpliwości - Borek poza forum ma też pracę i życie osobiste.
pozdr

Anonymous - 15-05-2007, 12:32

No to czekam spokojnie