Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
AsiaKC - 15-02-2009, 23:25
Dzisiaj o 19.00 na trasie Siekierkowskiej przy Komorowskiego czarny Outlander II
Niestety mimo wysiłków z mojej strony (jechałam specjalnie równo obok) kierowca nie zaprzestał dyskusji z żoną.
eddi1977 - 16-02-2009, 17:31
W piątek 13.02 na stacji benzynowej LOTOS w Otwocku przy szosie lubelskiej widziany galant tablice WOT,chyba srebrny bo ciemno było,po 20.Nie widziałem żadnych klubowych oznaczeń więc nie wiem czy klubowicz ale mój w końcu też ich nie ma.Byłem zakamuflowany w czerwonym seicento,przy obecnych cenach paliw zaczyna wracać do łask bo na gazie jezdzi
koszmarek - 16-02-2009, 21:58
a my z Maretzkym pozdrawiamy właścicieli Outka o rejestracji: WW 29..., którzy dzisiaj mijali nas na Puławskiej w okolicach godziny 15
Pexu - 17-02-2009, 14:04
Dzisiaj około 7:40 rano, Płowiecka/Marsa czerwony Colt CJ0 na tablicach WB
Piwor - 17-02-2009, 16:25
Po raz któryś widziany czerwone space coś, tyle, że starsza buda na numerach WN.
W okolicach Hynka pod szkołą parkuje Taka CJka, jaką masz w podpisie Pexu. Dosłownie identyczny kolor.
Gene - 18-02-2009, 08:33
AsiaKC napisał/a: | Niestety mimo wysiłków z mojej strony | bylo moze zatanczyc... AsiaKC napisał/a: | kierowca nie zaprzestał dyskusji z żoną. | chyba dobrze, jeden wierny albo jeszcze tak poswiatecznie nie ogladal sie za innymi
Ja juz dawno przestalem sie wzniecac, wiekszosc posiadaczy aut Mitsubishi na naszych ulicach to zwykli uzytkownicy. Nie maja pojecia co ktos w innym aucie moze od nich chciec albo czemu wlasnie do nich macha.
Pozdrawiam klubowiczow z warszawskich ulic. Szczegolnie kogos z czerwonego Colta. Dzis po 7 w centrum mialem srednia przyjemnosc jechac za takim typem. Ledwo machniety szczotka, caly zasypany z uszkodzona wycieraczka na klapie.
jawaldek - 18-02-2009, 09:44
AsiaKC napisał/a: | Niestety mimo wysiłków z mojej strony (jechałam specjalnie równo obok) kierowca nie zaprzestał dyskusji z żoną. |
A może zauważył Cię ale siedząc obok innej kobiety nie śmiał zareagować na Twoje "zaczepki"
A tak na marginesie na moje "pozdrówka" odpowiadają TYLKO z Pajero,inne modele-szczególnie te nowsze to->>> nosy w podsufitce
Pexu - 18-02-2009, 11:23
Piwor napisał/a: | W okolicach Hynka pod szkołą parkuje Taka CJka, jaką masz w podpisie Pexu. Dosłownie identyczny kolor. |
Fajnie
Ja na ogół śmigam po praskiej stronie, Ostrobramska, Płowiecka i tak dalej. No ale dobrze że jest nas więcej
Pozdro kolego!
Anonymous - 18-02-2009, 16:54
P:ozdro dla Galanta widzianego w poniedziałek w Jankach po Saturnem. Nieśmiałe kiwnięcia i oblookanie swoich wozidełek
Piwor - 19-02-2009, 19:14
Kolega w czerwonym colciku (takim kanciastym, nie znam modeli) z nalepką w Grudziądza. Spotkałem go rano na Bitwy Warszawskiej - stałem obok kolegi, nawet zatrąbiłem, ale nie ogarnął. Na Hynka koledze zamrugałem, nie wiem czy tym razem widział.
Anonymous - 21-02-2009, 16:10
Pozdrawiam kolegę z błękitnego SS (WL) z ramką Mitsumaniaków widzianego wczoraj na Modlińskiej na wysokości Płochocińskiej.
Pexu - 23-02-2009, 08:57
Dzisiaj chwilę po ósmej, róg al.St.Zjednoczonych i Grenadierów. Czarne CA0 na blaszkach WF Pozdrawiam kolegę
Pieniek - 25-02-2009, 18:10
Pozdrowienia dla Harpagana, który dojechał mnie dziś na ul. Jagiellońskiej. Pomachaliśmy sobie i każdy pojechał w swoją stronę.
harpagan - 26-02-2009, 08:56
Pozdrówki pozdrówki Pieniek
Do nastepnego!
pawela - 28-02-2009, 13:33
wycieczka paweły, rafqa i Steina do Wawki ->
czarnuch23 wczoraj o 21 na Shellu na ul. Marsa i potem gdzieś nas po lasach woził
POZDRO!
|
|
|