To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

AsiaKC - 15-02-2009, 23:25

Dzisiaj o 19.00 na trasie Siekierkowskiej przy Komorowskiego czarny Outlander II
Niestety mimo wysiłków z mojej strony (jechałam specjalnie równo obok) kierowca nie zaprzestał dyskusji z żoną. ;)

eddi1977 - 16-02-2009, 17:31

W piątek 13.02 na stacji benzynowej LOTOS w Otwocku przy szosie lubelskiej widziany galant tablice WOT,chyba srebrny bo ciemno było,po 20.Nie widziałem żadnych klubowych oznaczeń więc nie wiem czy klubowicz ale mój w końcu też ich nie ma.Byłem zakamuflowany w czerwonym seicento,przy obecnych cenach paliw zaczyna wracać do łask bo na gazie jezdzi :doubt:
koszmarek - 16-02-2009, 21:58

a my z Maretzkym pozdrawiamy właścicieli Outka o rejestracji: WW 29..., którzy dzisiaj mijali nas na Puławskiej w okolicach godziny 15 :)
Pexu - 17-02-2009, 14:04

Dzisiaj około 7:40 rano, Płowiecka/Marsa czerwony Colt CJ0 na tablicach WB :)
Piwor - 17-02-2009, 16:25

Po raz któryś widziany czerwone space coś, tyle, że starsza buda na numerach WN.

W okolicach Hynka pod szkołą parkuje Taka CJka, jaką masz w podpisie Pexu. Dosłownie identyczny kolor. :)

Gene - 18-02-2009, 08:33

AsiaKC napisał/a:
Niestety mimo wysiłków z mojej strony
bylo moze zatanczyc... :mrgreen:
AsiaKC napisał/a:
kierowca nie zaprzestał dyskusji z żoną.
chyba dobrze, jeden wierny albo jeszcze tak poswiatecznie nie ogladal sie za innymi :mrgreen:

Ja juz dawno przestalem sie wzniecac, wiekszosc posiadaczy aut Mitsubishi na naszych ulicach to zwykli uzytkownicy. Nie maja pojecia co ktos w innym aucie moze od nich chciec albo czemu wlasnie do nich macha. :|

Pozdrawiam klubowiczow z warszawskich ulic. Szczegolnie kogos z czerwonego Colta. Dzis po 7 w centrum mialem srednia przyjemnosc jechac za takim typem. Ledwo machniety szczotka, caly zasypany z uszkodzona wycieraczka na klapie. :?

jawaldek - 18-02-2009, 09:44

AsiaKC napisał/a:
Niestety mimo wysiłków z mojej strony (jechałam specjalnie równo obok) kierowca nie zaprzestał dyskusji z żoną. ;)

A może zauważył Cię ale siedząc obok innej kobiety nie śmiał zareagować na Twoje "zaczepki" :D :D :?
A tak na marginesie na moje "pozdrówka" odpowiadają TYLKO z Pajero,inne modele-szczególnie te nowsze to->>> nosy w podsufitce :rolleyes:

Pexu - 18-02-2009, 11:23

Piwor napisał/a:
W okolicach Hynka pod szkołą parkuje Taka CJka, jaką masz w podpisie Pexu. Dosłownie identyczny kolor. :)

Fajnie :)
Ja na ogół śmigam po praskiej stronie, Ostrobramska, Płowiecka i tak dalej. No ale dobrze że jest nas więcej ;)

Pozdro kolego!

Anonymous - 18-02-2009, 16:54

P:ozdro dla Galanta widzianego w poniedziałek w Jankach po Saturnem. Nieśmiałe kiwnięcia i oblookanie swoich wozidełek :p
Piwor - 19-02-2009, 19:14

Kolega w czerwonym colciku (takim kanciastym, nie znam modeli) z nalepką w Grudziądza. :) Spotkałem go rano na Bitwy Warszawskiej - stałem obok kolegi, nawet zatrąbiłem, ale nie ogarnął. Na Hynka koledze zamrugałem, nie wiem czy tym razem widział. :P
Anonymous - 21-02-2009, 16:10

Pozdrawiam kolegę z błękitnego SS (WL) z ramką Mitsumaniaków widzianego wczoraj na Modlińskiej na wysokości Płochocińskiej.
Pexu - 23-02-2009, 08:57

Dzisiaj chwilę po ósmej, róg al.St.Zjednoczonych i Grenadierów. Czarne CA0 na blaszkach WF :) Pozdrawiam kolegę ;)
Pieniek - 25-02-2009, 18:10

Pozdrowienia dla Harpagana, który dojechał mnie dziś na ul. Jagiellońskiej. Pomachaliśmy sobie i każdy pojechał w swoją stronę.
harpagan - 26-02-2009, 08:56

Pozdrówki pozdrówki Pieniek :)
Do nastepnego!

pawela - 28-02-2009, 13:33

wycieczka paweły, rafqa i Steina do Wawki ->
czarnuch23 wczoraj o 21 na Shellu na ul. Marsa i potem gdzieś nas po lasach woził :lol:
POZDRO! :)