To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Kassia - Mitsubishi Eclipse 3.0V6 2000r.

Bzyk_R1 - 27-09-2018, 14:04

Uniroyal z pierwszego zdjęcia błaga o dressing ;-)
Kassia - 27-09-2018, 17:54

Bzyk_R1 napisał/a:
Uniroyal z pierwszego zdjęcia błaga o dressing ;-)

pewnie sie nawet dobłaga :D
ale zdjecie robione po odebraniu wiec nie bylo kiedy sie tym zająć jeszcze :P

Kassia - 24-10-2018, 15:54

Tyle marudziłam o kierunkowskazach swego czasu a do tej pory nie pokazalam jak to teraz u mnie wygląda a wiec jest tak
Dodatkowym plusem jest to że obecne wsteczne świecą tak że nawet przez przyciemnione szyby widze w nocy co jest z tyłu xD

Kassia - 08-11-2018, 12:27

Mitsu niestety do sprzedania :/

Z wiekszych wad to niestety lakier, auto jest przerysowane w kilku miejscach, trzeba obszyć kierowice, szyba pasażera sie otwiera, ale nie zawsze chce sie zamknąć^^

Ogólnie jak wiadomo auto po wiekszym remoncie na poczatku roku.

Przebieg ok. 120 tys mil od remontu zrobione ok. 3 tys mil.

2 komplety kól 17'

przegląd do maja, ubezpiecznie konczy sie za tydzien.

Cena 20 tys zł.

wojtas - 08-11-2018, 16:12

Patrząc na cenę czuję że, jeszcze długo będziesz w posiadaniu Myszaka.
jacek11 - 08-11-2018, 20:15

Bo ta cena to tak specjalnie :P
sla - 11-11-2018, 11:31

wojtas napisał/a:
Patrząc na cenę czuję że, jeszcze długo będziesz w posiadaniu Myszaka.
Pewnie do końca świata. Problem polega na tym, że dla właściciela jego samochód jest czymś wyjątkowym, i myśli. że odzyska choć w jakimś stopniu pieniądze w niego włożone. Ale niestety tak nie jest. Sorry ale cena z kosmosu, a nawet z innej galaktyki.
Kassia - 11-11-2018, 12:52

Jakbym chciala odzyskac pieniadze ktore wlozylam w to auto to musialabym je wystawic za 40 tys minimum.

Mysle ze komentarze dotyczące ceny są tutaj zbędne ;]

larelijux - 11-11-2018, 13:09

Myślę, że nikt tu nie chce być złośliwy - po prostu komentujący patrzą bardziej obiektywnie. Za tą cenę można już rozglądać się za kolejną generacją
sla - 11-11-2018, 13:52

Kassia napisał/a:
Jakbym chciala odzyskac pieniadze ktore wlozylam w to auto to musialabym je wystawic za 40 tys minimum.
Nie wiem za ile kupiłaś ten samochód, ale wątpię że pomimo nakładów jakie w niego włożyłaś, uzyskasz podobną cenę. Jedyna szansa żeby nie stracić za wiele to doprowadzić go do stanu kolekcjonerskiego i odczekać kilka lat. Ale to tez wymaga dużych nakładów.
Kolejna sprawa, to najważniejsze jest pierwsze wrażenie i wygląd zewnętrzny. Kupuje się oczami. Na zdjęciach wygląda on już tragicznie, nawet nie chcę wiedzieć jak prezentuje się na żywo.

Kassia - 11-11-2018, 15:20

sla, a ja nie chce widziec wiecej Twoich komentarzy w moim temacie ;] nie przypominam sobie zebym Cie zmuszała do ogladania mojego auta^^
sla - 11-11-2018, 15:41

Kassia napisał/a:
nie chce widziec wiecej Twoich komentarzy w moim temacie
Ok. ale nie dlatego, że nie chcesz, tylko nie ma co pisać sensownego.
Kassia napisał/a:
nie przypominam sobie zebym Cie zmuszała do oglądania mojego auta
Zajrzałem z ciekawości jak może wyglądać auto za 20 tys., zobaczyłem i pomyślałem , że to jakiś żart.
Sorry za szczerość.

larelijux - 11-11-2018, 15:45

To jest forum, więc tworząc temat stworzyłaś pole do dyskusji... Ja rozumiem, że lepiej słyszeć same pozytywne komentarze, ale krytyka też pomaga :wink: Póki się nie łamie regulaminu, można pisać co się chce
mkm - 11-11-2018, 16:50

Kassia, nie oburzaj się tylko zobacz konkurencję na portalu, gdzie wrzuciłaś auto i potraktuj to bardziej jak wskazówkę "co dalej",
Dobrze Ci sla napisał, że kupuje się oczami, a przynajmniej oczy powodują zainteresowanie danym ogłoszeniem.
U ciebie fotki są zbliżone do oferty o połowę tańszej, żeby nie napisać "auta na części".
Auta w Twoim przedziale cenowym wyglądają o niebo lepiej (nie wnikając w ich stan techniczny - liczy się pierwszy "rzut oka").

Obowiązkowo zmień zdjęcia (zwłaszcza widok silnika), bo przez telefon możesz usłyszeć naprawdę przykre słowa.
W tej chwili - w ogłoszeniu - auto wygląda bardzo słabo.

Olivia - 11-11-2018, 18:55

A czym spowodowana jest sprzedaż Myszaka ? Troszkę to wygląda jak sprzedaż już na finiszu renowacji. Mało Ci brakuje aby auto było gotowe.