Nasze Miśki - Kassia - Mitsubishi Eclipse 3.0V6 2000r.
Bzyk_R1 - 27-09-2018, 14:04
Uniroyal z pierwszego zdjęcia błaga o dressing
Kassia - 27-09-2018, 17:54
Bzyk_R1 napisał/a: | Uniroyal z pierwszego zdjęcia błaga o dressing |
pewnie sie nawet dobłaga
ale zdjecie robione po odebraniu wiec nie bylo kiedy sie tym zająć jeszcze
Kassia - 24-10-2018, 15:54
Tyle marudziłam o kierunkowskazach swego czasu a do tej pory nie pokazalam jak to teraz u mnie wygląda a wiec jest tak
Dodatkowym plusem jest to że obecne wsteczne świecą tak że nawet przez przyciemnione szyby widze w nocy co jest z tyłu xD
Kassia - 08-11-2018, 12:27
Mitsu niestety do sprzedania :/
Z wiekszych wad to niestety lakier, auto jest przerysowane w kilku miejscach, trzeba obszyć kierowice, szyba pasażera sie otwiera, ale nie zawsze chce sie zamknąć^^
Ogólnie jak wiadomo auto po wiekszym remoncie na poczatku roku.
Przebieg ok. 120 tys mil od remontu zrobione ok. 3 tys mil.
2 komplety kól 17'
przegląd do maja, ubezpiecznie konczy sie za tydzien.
Cena 20 tys zł.
wojtas - 08-11-2018, 16:12
Patrząc na cenę czuję że, jeszcze długo będziesz w posiadaniu Myszaka.
jacek11 - 08-11-2018, 20:15
Bo ta cena to tak specjalnie
sla - 11-11-2018, 11:31
wojtas napisał/a: | Patrząc na cenę czuję że, jeszcze długo będziesz w posiadaniu Myszaka. | Pewnie do końca świata. Problem polega na tym, że dla właściciela jego samochód jest czymś wyjątkowym, i myśli. że odzyska choć w jakimś stopniu pieniądze w niego włożone. Ale niestety tak nie jest. Sorry ale cena z kosmosu, a nawet z innej galaktyki.
Kassia - 11-11-2018, 12:52
Jakbym chciala odzyskac pieniadze ktore wlozylam w to auto to musialabym je wystawic za 40 tys minimum.
Mysle ze komentarze dotyczące ceny są tutaj zbędne ;]
larelijux - 11-11-2018, 13:09
Myślę, że nikt tu nie chce być złośliwy - po prostu komentujący patrzą bardziej obiektywnie. Za tą cenę można już rozglądać się za kolejną generacją
sla - 11-11-2018, 13:52
Kassia napisał/a: | Jakbym chciala odzyskac pieniadze ktore wlozylam w to auto to musialabym je wystawic za 40 tys minimum. | Nie wiem za ile kupiłaś ten samochód, ale wątpię że pomimo nakładów jakie w niego włożyłaś, uzyskasz podobną cenę. Jedyna szansa żeby nie stracić za wiele to doprowadzić go do stanu kolekcjonerskiego i odczekać kilka lat. Ale to tez wymaga dużych nakładów.
Kolejna sprawa, to najważniejsze jest pierwsze wrażenie i wygląd zewnętrzny. Kupuje się oczami. Na zdjęciach wygląda on już tragicznie, nawet nie chcę wiedzieć jak prezentuje się na żywo.
Kassia - 11-11-2018, 15:20
sla, a ja nie chce widziec wiecej Twoich komentarzy w moim temacie ;] nie przypominam sobie zebym Cie zmuszała do ogladania mojego auta^^
sla - 11-11-2018, 15:41
Kassia napisał/a: | nie chce widziec wiecej Twoich komentarzy w moim temacie | Ok. ale nie dlatego, że nie chcesz, tylko nie ma co pisać sensownego. Kassia napisał/a: | nie przypominam sobie zebym Cie zmuszała do oglądania mojego auta | Zajrzałem z ciekawości jak może wyglądać auto za 20 tys., zobaczyłem i pomyślałem , że to jakiś żart.
Sorry za szczerość.
larelijux - 11-11-2018, 15:45
To jest forum, więc tworząc temat stworzyłaś pole do dyskusji... Ja rozumiem, że lepiej słyszeć same pozytywne komentarze, ale krytyka też pomaga Póki się nie łamie regulaminu, można pisać co się chce
mkm - 11-11-2018, 16:50
Kassia, nie oburzaj się tylko zobacz konkurencję na portalu, gdzie wrzuciłaś auto i potraktuj to bardziej jak wskazówkę "co dalej",
Dobrze Ci sla napisał, że kupuje się oczami, a przynajmniej oczy powodują zainteresowanie danym ogłoszeniem.
U ciebie fotki są zbliżone do oferty o połowę tańszej, żeby nie napisać "auta na części".
Auta w Twoim przedziale cenowym wyglądają o niebo lepiej (nie wnikając w ich stan techniczny - liczy się pierwszy "rzut oka").
Obowiązkowo zmień zdjęcia (zwłaszcza widok silnika), bo przez telefon możesz usłyszeć naprawdę przykre słowa.
W tej chwili - w ogłoszeniu - auto wygląda bardzo słabo.
Olivia - 11-11-2018, 18:55
A czym spowodowana jest sprzedaż Myszaka ? Troszkę to wygląda jak sprzedaż już na finiszu renowacji. Mało Ci brakuje aby auto było gotowe.
|
|
|