Nasze Miśki - Jak wino...
Owczar - 12-10-2015, 09:09
Obszywanie DIY i będzie jak nowa
eremita - 21-10-2015, 19:39
Jesli dobrze pamiętam to gdzies pisałeś ze chciałbyś niebieskiego gala , jak dla mnie wygląda zacnie
robertdg - 21-10-2015, 20:17
Felga jest wypas
sveno - 21-10-2015, 21:01
Prawie idealny!!! Maska z dużym garbem, moje halogeny i byłoby pięknie. Felga miażdży, a wszyscy hejterzy niebieskiego Galanta niech zamilkną na wieki.
Hugo - 21-10-2015, 21:04
Wygląda lepiej niż milion dolarów
sveno - 27-10-2015, 07:10
Czy jakiś maniak mógłby mi pokolorować felgi na tym zdjęciu:
albo na tym:
w kolor felg tego niebieskiego Galanta z góry?
Za dwa tygodnie wlatują zimówki, a te letnie Ronale chciałby odnowić, zastanawiam się nad kolorem. Może nawet czarny? (nie, nie, nie)
Mógłby być jakiś "w oczy kłujący" ale do bordowego lakieru mało co pasuje.
mjsystem - 27-10-2015, 07:36
Taka felga, to może być i wartości galanta. Podobne widziałem za 6 koła. Ale kto komu zabroni. Felgi zostaną przechodnie.
Hugo - 27-10-2015, 08:01
sveno napisał/a: | w kolor felg tego niebieskiego Galanta z góry? | Żart? sveno napisał/a: | Może nawet czarny? (nie, nie, nie) | Widzę, ze mamy podobne gusta. Też się powoli przełamuję do czarnych felg, ale do jasnosrebrnego napewno będą lepiej pasowały niż do bordowego
komarsnk - 27-10-2015, 08:29
Hugo napisał/a: | sveno napisał/a: | w kolor felg tego niebieskiego Galanta z góry? | Żart? |
Mam nadzieję... Do bordowego oprócz srebrnego pasowałby ewentualnie złoty - jak w subaru albo piaskowy pod kolor wnętrza
Ja osobiście polecam grafit
eremita - 27-10-2015, 08:50
Ja w scenicu zrobiłem zimówki w grafit i żałuję ładnie wyglądają jak są wyczyszczone a jak tylko lekko się zabrudzą to fajnie to nie wygląda (czyli zimą przez większość czasu)
Dodatkowo przy ciemnej feldze musisz mieć zawsze czystą, wyświeconą oponę.
sveno - 27-10-2015, 12:43
Hugo napisał/a: | Żart? | czemu? Nie wiem na ile przekłamuje mój monitor, ale z tego co widzę to te felgi z niebieskiego nie są czarne tylko grafit/gun metal/ciemny szary. Hugo napisał/a: | Widzę, ze mamy podobne gusta. Też się powoli przełamuję do czarnych felg, ale do jasnosrebrnego napewno będą lepiej pasowały niż do bordowego | Nie ja się do czarnych nie przełamuje. Szukam czegoś innego, bo potrzeba jakieś zmiany zrobić, a że samochód potrzebny mi jest codziennie, to zmiany muszą objąć części które da się z niego zdjąć.
eremita napisał/a: | Ja w scenicu zrobiłem zimówki w grafit i żałuję ładnie wyglądają jak są wyczyszczone a jak tylko lekko się zabrudzą to fajnie to nie wygląda | najwyżej będę dalej srebrne, może w stylu moich zimówek, takie srebrne ale jakby podpalane.
komarsnk - 27-10-2015, 12:55
sveno napisał/a: | Hugo napisał/a: | Żart? | czemu? Nie wiem na ile przekłamuje mój monitor, ale z tego co widzę to te felgi z niebieskiego nie są czarne tylko grafit/gun metal/ciemny szary. |
Hahah nie bo wyszło na to, że chciałbyś felgi w kolorze niebieskim takim jak galant ze zdjęcia
sveno - 27-10-2015, 13:02
"pokolorować w kolor felg tego niebieskiego Galanta z góry" Co było w tym niezrozumiałego?
mjsystem, wiem, od lat choruje na Tomason TN1, TN12, TN8, TN9. Są mega.
Hugo - 27-10-2015, 13:20
komarsnk napisał/a: | Hahah nie bo wyszło na to, że chciałbyś felgi w kolorze niebieskim takim jak galant ze zdjęcia | No właśnie, nie doczytaliśmy...
mjsystem - 27-10-2015, 13:36
sveno napisał/a: | mjsystem, wiem, od lat choruje na Tomason TN1, TN12, TN8, TN9. Są mega. | Są cholery mega drogie. Kiedyś pokusiłem się o rozmowę w salonie ogumienia. Chciałem takie z czerwonym rantem. Ale szczena mi opadła jak usłyszałem cenę
|
|
|