To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jak wino...

Owczar - 12-10-2015, 09:09

Obszywanie DIY i będzie jak nowa :)
eremita - 21-10-2015, 19:39

Jesli dobrze pamiętam to gdzies pisałeś ze chciałbyś niebieskiego gala , jak dla mnie wygląda zacnie :twisted:
robertdg - 21-10-2015, 20:17

Felga jest wypas ;-)
sveno - 21-10-2015, 21:01

Prawie idealny!!! Maska z dużym garbem, moje halogeny i byłoby pięknie. Felga miażdży, a wszyscy hejterzy niebieskiego Galanta niech zamilkną na wieki.

Hugo - 21-10-2015, 21:04

Wygląda lepiej niż milion dolarów :mrgreen:
sveno - 27-10-2015, 07:10

Czy jakiś maniak mógłby mi pokolorować felgi na tym zdjęciu:

albo na tym:

w kolor felg tego niebieskiego Galanta z góry?

Za dwa tygodnie wlatują zimówki, a te letnie Ronale chciałby odnowić, zastanawiam się nad kolorem. Może nawet czarny? :twisted: (nie, nie, nie)

Mógłby być jakiś "w oczy kłujący" ale do bordowego lakieru mało co pasuje. :roll:

mjsystem - 27-10-2015, 07:36

Taka felga, to może być i wartości galanta. Podobne widziałem za 6 koła. 8) Ale kto komu zabroni. Felgi zostaną przechodnie. :wink:
Hugo - 27-10-2015, 08:01

sveno napisał/a:
Żart? :mrgreen:
sveno napisał/a:
Może nawet czarny? (nie, nie, nie)
Widzę, ze mamy podobne gusta. Też się powoli przełamuję do czarnych felg, ale do jasnosrebrnego napewno będą lepiej pasowały niż do bordowego :P
komarsnk - 27-10-2015, 08:29

Hugo napisał/a:
sveno napisał/a:
Żart?

Mam nadzieję... Do bordowego oprócz srebrnego pasowałby ewentualnie złoty - jak w subaru ;) albo piaskowy pod kolor wnętrza :)
Ja osobiście polecam grafit :)

eremita - 27-10-2015, 08:50

Ja w scenicu zrobiłem zimówki w grafit i żałuję :? ładnie wyglądają jak są wyczyszczone a jak tylko lekko się zabrudzą to fajnie to nie wygląda (czyli zimą przez większość czasu) :|
Dodatkowo przy ciemnej feldze musisz mieć zawsze czystą, wyświeconą oponę.

sveno - 27-10-2015, 12:43

Hugo napisał/a:
czemu? Nie wiem na ile przekłamuje mój monitor, ale z tego co widzę to te felgi z niebieskiego nie są czarne tylko grafit/gun metal/ciemny szary.
Hugo napisał/a:
Widzę, ze mamy podobne gusta. Też się powoli przełamuję do czarnych felg, ale do jasnosrebrnego napewno będą lepiej pasowały niż do bordowego :P
Nie ja się do czarnych nie przełamuje. Szukam czegoś innego, bo potrzeba jakieś zmiany zrobić, a że samochód potrzebny mi jest codziennie, to zmiany muszą objąć części które da się z niego zdjąć.

eremita napisał/a:
Ja w scenicu zrobiłem zimówki w grafit i żałuję :? ładnie wyglądają jak są wyczyszczone a jak tylko lekko się zabrudzą to fajnie to nie wygląda
najwyżej będę dalej srebrne, może w stylu moich zimówek, takie srebrne ale jakby podpalane.
komarsnk - 27-10-2015, 12:55

sveno napisał/a:
Hugo napisał/a:
czemu? Nie wiem na ile przekłamuje mój monitor, ale z tego co widzę to te felgi z niebieskiego nie są czarne tylko grafit/gun metal/ciemny szary.

Hahah nie bo wyszło na to, że chciałbyś felgi w kolorze niebieskim takim jak galant ze zdjęcia :p

sveno - 27-10-2015, 13:02

"pokolorować w kolor felg tego niebieskiego Galanta z góry" Co było w tym niezrozumiałego?

mjsystem, wiem, od lat choruje na Tomason TN1, TN12, TN8, TN9. Są mega.

Hugo - 27-10-2015, 13:20

komarsnk napisał/a:
Hahah nie bo wyszło na to, że chciałbyś felgi w kolorze niebieskim takim jak galant ze zdjęcia
No właśnie, nie doczytaliśmy...
mjsystem - 27-10-2015, 13:36

sveno napisał/a:
mjsystem, wiem, od lat choruje na Tomason TN1, TN12, TN8, TN9. Są mega.
Są cholery mega drogie. Kiedyś pokusiłem się o rozmowę w salonie ogumienia. Chciałem takie z czerwonym rantem. Ale szczena mi opadła jak usłyszałem cenę :shock: