Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VIII REASUMPCJA
joujoujou - 12-08-2024, 23:53
joujoujou napisał/a: | Prąd jeszcze jest. | I był przez pół godziny. Już w drodze do pracy byłem gdy pani jou raportowała że nie ma. I nie było do południa. jacek11 napisał/a: | Zdecydowanie lepszą muzykę usłyszę... | ...z pendraka. Tutejsze stacje radiowe głównie gadają, na palcach jednej ręki policzyć można takie które coś tam grają, a i tak nie jest to muzyka którą lubię. A tak, to co mam wrzucone na pendrive'a starcza mi na półtora roku słuchania w samochodzie.
Krzyzak - 13-08-2024, 07:30
tościk napisał/a: | Radia słucham coraz rzadziej w ogóle. | ja w ogóle nie słucham - tylko czasem załapię się, ja muszę wejść do kuchni, gdzie jako królestwo małżonki to na jej zasadach jest - czyli coś musi przerywać ciszę
standardowo są Złote przeboje albo coś w tym stylu, ale w niedzielę się nie da, bo to kościelny syf - wtedy po przestawieniu zdarza się RMF i większego gunwa to jednak nie ma... aczkolwiek porównania dużego też nie mam
jak dawniej jeździłem do pracy i w radyjku zepsuło się CD, potem karta pamięci to zostało samo radio - wtedy tak o 5.30 wolałem już włączyć PR1 i posłuchać o pogłowiu trzody chlewnej niż mieć RMF czy Z
Marcino - 13-08-2024, 15:28
Ja ostanio w aucie Spotyfy uzywam bo zepsuła mi sie antena. Zreszta mamy pakiet rodzinka i sluchaamy i tam mam do wyboru i koloru. A jak coś to nawet youtube premium i jest tez jak trzeba.
jacek11 - 13-08-2024, 17:38
Marcino napisał/a: | Ja ostanio w aucie Spotyfy uzywam bo zepsuła mi sie antena. |
Masz to jakoś zintegrowane w radiu? czy łączysz z telefonem?
joujoujou - 13-08-2024, 23:49
Dobry wieczór i dobra kawa.
Marcino - 14-08-2024, 09:00
jacek11 napisał/a: | Marcino napisał/a: | Ja ostanio w aucie Spotyfy uzywam bo zepsuła mi sie antena. |
Masz to jakoś zintegrowane w radiu? czy łączysz z telefonem? |
Jak wsiadam tel automatycznie paruje mi sie z autem. Jak bym mial odtwarzac na tel to tylko klikam play, a tak klikam ikone spotyfy i juz. Ponoć mozna to jakos automatyzowac.
Załozyłem wypiaskowane i wymalowane wycieraczki na przód - ze środka widać jak bym nowym jezdził
jacek11 - 14-08-2024, 17:36
Pamiętam, jak dwadzieścia lat temu w escorcie miałem cd, zrobione z napędu z komputera, a sygnał przesyłała kaseta z kablem Wtedy nie było problemu, że trzeba było osobno wszystko uruchamiać, a samo urządzenie nie pamiętało miejsca, w którym się zatrzymało, i po każdym włączeniu płyta była odczytywana od początku.
Teraz, to pewnie zapominałbym to włączyć
Niniejszym, ogłaszam Łikend
joujoujou - 14-08-2024, 23:56
Weekend jest przereklamowany.
jacek11 - 15-08-2024, 10:16
Ale za to jak cieszy
joujoujou - 15-08-2024, 23:46
Z pewnością cieszyłby bardziej gdyby był dłuższy.
jacek11 - 16-08-2024, 11:19
No prawda. Ale trzeba się cieszyć z tego, co jest.
A jest piękne słońce
No i jest też
tościk - 16-08-2024, 14:11
robertdg napisał/a: | Każdy z Was troszczy się k własne zdrowie- dzbanom należy ustąpić |
Ja się pytam z tego względu, że jak co i rusz na tym skrzyżowaniu wyskakuje na mnie z ktoś z japą, to może faktycznie nie wiem o jakichś zmianach w przepisach, a nie po to, żeby w dzbanów wjeżdżać na pełnej, bo jadę zgodnie z prawem
Marcino napisał/a: | Ja ostanio w aucie Spotyfy uzywam |
A wywalili już tą durną funkcjonalność, co sama odtwarzała na pełny regulator jakieś losowe wyjce od razu po włączeniu aplikacji? Bo to był ten moment, kiedy stwierdziłem, że czas anulować subskrypcję i przeszedłem do konkurencji.
Krzyzak - 16-08-2024, 21:16
To już zmiana pokoleniowa, ale obecnie 99% muzyki to syf i niemal każdy używa vocoderów, wszystko brzmi podobnie a muzyczki są na jedno kopyto.
Dlatego jedyne co ma sens, to zgrać wszystko co najlepsze w MP3 i zrobić playlisty. Działa bez neta, nie ma reklam i żadnych zbędnych piardów...
jacek11 - 17-08-2024, 00:16
Ja czasem kupuję płyty cd. Mam plan, co by je skopiować na taśmy. Tylko trzeba zakupić czyste...
Bizi78 - 17-08-2024, 09:20
Bry kawosze .
Marcino, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin .
|
|
|