Nasze Miśki - Jak wino...
Torp12 - 10-12-2015, 10:44
Czyli jednak miałem racje że kolejny gal Hehehe
Swoją drogą to tam chyba za darmo te galanty rozdają że opłaca się kupować całego żeby przełożyć skórkę
sveno - 10-12-2015, 12:49
Andrew napisał/a: | A propos w jakim on jest stanie? | "jeździła nim kobieta" wieczorem wszystko opiszę w osobnym temacie, proszę skończyć z OT
Owczar napisał/a: | Nie bardzo rozumiem tego powiązania. | wyjaśnię wieczorem, jak już wcześniej wspominałem byłem zmuszony do zakupu drugiego auta.
Owczar napisał/a: | Sveno będziesz go rejestrowal w Szwajcarii? | tak jest.
Owczar napisał/a: | Jest taka możliwość? | nawet jest taka konieczność
Owczar napisał/a: | ale dla mnie między galantem sedan a kombi jest estetyczna przepaść
| +1
Owczar napisał/a: | to już 4 i 5 gslant! | no jak dodasz Rekińczyka to już numery 5 i 6
robertdg napisał/a: | Ja pogratuluje uwielbienia dla tej marki, chociaz dziwne, że po tylu akcjach (w sumie kaprysach wieku dojrzałego ) ten samochód wciąż napawa Ciebie nader optymizmem | wspomniałem już, że zostało mi trochę z popapranego małolata
Torp12 napisał/a: | Czyli jednak miałem racje że kolejny gal Hehehe |
połowicznie
Torp12 napisał/a: | Swoją drogą to tam chyba za darmo te galanty rozdają że opłaca się kupować całego żeby przełożyć skórkę | widzisz bo to taki dziwny kraj. Auta muszą robić przegląd co 2 lata, przy czym żeby go przejść muszą być w stanie idealnym (dosłownie), jak z fabryki, często doprowadzenie auta do takiego stanu jest bardzo kosztowne (szczególnie Galantów - rdza) więc auta lądują na aukcjach zaczynających się od 1 CHF z dopiskiem "na export lub dla miłośnika modelu" w tytule. Czasami za kilkaset złotych kupisz totalnego złoma (już jednego takiego kupiłem i zezłomowałem tu w Szwajcarii) a czasami całkowicie sprawne auto z nadkolami do zrobienia (oby ten niebieski się takim okazał). Koniec OT.
Pytanie odnośnie Szwajcarii dawać na PW. Albo jak będą zainteresowani to mogę w dziale OT założyć temat w stylu "Szwajcaria moimi oczami" bo to naprawdę ciekawy kraj, i życie zupełnie inne niż w Polsce.
sveno - 10-12-2015, 19:07
-->Brzydal<--
deejay - 10-12-2015, 21:48
Owczar napisał/a: | życie jest zbyt krótkie by jeździć wciąż takim samym i jakby nie było nie do końca idealnym autem |
sveno - 13-12-2015, 21:32
Umyłem staruszka (a no ostatnio rzadkość) i zabrałem w góry:
zdjęcie w drodze do Wildhaus, kolejne niesamowite miejsce.
sveno - 05-02-2016, 22:02
Już prawie dwa miesiące Rekińczyk stoi, masakra. To auto takich małych miesięcznych przebiegów za mojej kadencji nie pamięta. Nie mogę na niego patrzeć jak niszczeje. Brudny, tarcze rude, coś zaczyna w środku dziwnie pachnieć, akumulator zdechł...
Decyzja podjęta, na wiosnę/lato Rekińczyk zmienia właściciela.
Mam nadzieję, że trafi w dobre ręce.
mjsystem - 05-02-2016, 22:35
sveno napisał/a: | Decyzja podjęta, na wiosnę/lato Rekińczyk zmienia właściciela.
Mam nadzieję, że trafi w dobre ręce. | Słuszna decyzja
sveno - 06-02-2016, 17:18
jaaaaa co znalazłem:
https://www.youtube.com/watch?v=BDZtMQC7kPQ
moje pierwsze przygody z montażem filmów
sveno - 31-03-2016, 06:13
Nigdy nie mów nigdy!
Z dniem 28.04 Rekińczyk zmienił właściciela
Już jeździ po Gdańsku. Południe Polski zwiedził, teraz czas na północ.
Fragu - 31-03-2016, 07:51
No to gratulacje
Marcino - 31-03-2016, 07:51
sveno napisał/a: | Z dniem 28.04 Rekińczyk zmienił właściciela
Już jeździ po Gdańsku. Południe Polski zwiedził, teraz czas na północ. |
No to powiedzenia.... i strach się bać skoro rekiny są w Gdańsku.
telewizoor - 31-03-2016, 09:23
sveno napisał/a: | Z dniem 28.04 Rekińczyk zmienił właściciela |
To za miesiąc dopiero, jeszcze pojeździsz
Tomii - 31-03-2016, 13:36
sveno napisał/a: | Rekińczyk zmienił właściciela
|
mjsystem - 31-03-2016, 14:21
sveno napisał/a: | Z dniem 28.04 |
sveno napisał/a: | Rekińczyk zmienił właściciela | Gratulacje sprzedaży. Mam nadzieje, że w sercu pozostanie dłużej.
Bartekkita - 31-03-2016, 14:54
sveno, ktoś od nas go kupił?
|
|
|