Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
Morfi - 23-11-2015, 05:12
Gratulacje
Seichan - 23-11-2015, 08:57
Gratulacje Hubert
Niech się zdrowo chowa
Fragu - 23-11-2015, 09:30
Gratulacje!!!!!
Marcino - 23-11-2015, 12:47
Podejrzliwie patrzy na świat yunior Hubert:)
gulgulq - 23-11-2015, 12:49
Marcino napisał/a: | Podejrzliwie patrzy na świat yunior Hubert:) |
no kogo by tu zbanować ;D
Hubeeert - 23-11-2015, 14:41
Młody jest spokojny, głównie śpi i w przerwach je
Marcino napisał/a: | Podejrzliwie patrzy na świat yunior Hubert |
Raczej śpiąco
gulgulq napisał/a: | no kogo by tu zbanować ;D |
E tam zbanować, od razu
mjsystem - 23-11-2015, 17:59
Marcino napisał/a: | Podejrzliwie patrzy na świat yunior Hubert:) | Obserwuje obecną władzę.
A jak synka nazwiecie? Zapodaj imię (tak, tak, mama ma inny pomysł )
robertdg - 23-11-2015, 19:20
mjsystem napisał/a: | Obserwuje obecną władzę. | Powtarzasz się, rozumiem, że jest Ci z tym niewygodnie, ale ta monotona/zdarda płyta w końcu osiąga apogeum, gdzie pomimo tego, że mi tez to nie odpowiada, to Twoje powtarzanie jeszcze bardziej negatywnie na to wpływa.
Hubeeert - 23-11-2015, 19:25
Dowiem się o co chodzi
Bo coś mi się wydaje, że komuś się pomyliły wątki
robertdg - 23-11-2015, 19:31
Poza wypominaniem jaka nas władza nastała to nie ma problemu. Na poczatku bylo smutne, z czasem zaczeło sie robić żałosne, wole nie wiedzieć jak będzie dalej, ludzie tak wybrali a narzekanie temu nie pomoże.
Hubeeert - 23-11-2015, 19:35
mjsystem napisał/a: | Zapodaj imię |
Jakub
mjsystem napisał/a: | tak, tak, mama ma inny pomysł | Ma ten sam - ja mam fajną kobitkę
raddex - 23-11-2015, 21:20
Gratulujemy syna.
mjsystem - 26-11-2015, 15:34
robertdg napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Obserwuje obecną władzę.
Powtarzasz się, rozumiem, że jest Ci z tym niewygodnie, ale ta monotona/zdarda płyta w końcu osiąga apogeum, gdzie pomimo tego, że mi tez to nie odpowiada, to Twoje powtarzanie jeszcze bardziej negatywnie na to wpływa. | Nie wiem o co Ci chodzi, ale chyba pomyliłeś wątki. Dopowiem więc albo i nie. (pewnie zauważyłeś, że Hubert i Jacek są czasowo czerwoni)
Hubeeert napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Zapodaj imię
Jakub | Tak jak mój pierworodny. Bardzo zacne imię. Dziecko może być słodkim Kubusiem, jak dorośnie to Jakubem.
Hubeeert napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
tak, tak, mama ma inny pomysł
Ma ten sam - ja mam fajną kobitkę | To tą kochaj i noś na rękach.
Mi dopiero druga wyszła.
robertdg - 26-11-2015, 19:17
mjsystem napisał/a: | Nie wiem o co Ci chodzi, ale chyba pomyliłeś wątki. |
Napisałem wyżej, ale chyba nie zrozumiałeś, więc zacytuje:
mjsystem napisał/a: | Gratulacje Hubert. Tak od serca
Mam nadzieję, że motywacją nie była obietnica pięciuset złotych (żart oczywiście ) |
mjsystem napisał/a: | Marcino napisał/a: | Podejrzliwie patrzy na świat yunior Hubert:) | Obserwuje obecną władzę.
A jak synka nazwiecie? Zapodaj imię (tak, tak, mama ma inny pomysł ) |
Wybacz, nie uznaje tego za żart, przykro mi, że nie jest mi do śmiechu a rozdmuchiwanie tego rozdrażnia mnie, nic osobistego, więc się nie obrażaj bo grzecznie proszę
mjsystem napisał/a: | Dopowiem więc albo i nie. (pewnie zauważyłeś, że Hubert i Jacek są czasowo czerwoni) | Nie wiedziałem dopóki mi nie powiedziałeś, przecież wiesz o tym
mkm - 26-11-2015, 19:26
E! Przedzwońcie do siebie i wyjaśnijcie sobie co macie sobie do wyjaśnienia, bo nieciekawie się czyta
|
|
|